Şampon Alpecin – Cele mai bune ingrediente pentru îngrijirea părului pe timpul iernii

Alpecin sampon pentru barbati
Share the joy

Cele mai bune ingrediente pentru îngrijirea părului pe timpul iernii

Hello ladies,
articolul de astăzi este unul despre un subiect tare drag mie şi anume: cum trebuie să ai grijă de părul tău, atunci când anotimpul rece e pe cale să se instaleze, astfel încât să nu cadă, să rămână moale, strălucitor și fără să se încrețească.

Când vine vorba de îngrijirea părului, ca și în cazul pielii, evident că trebuie să alegem produse care ni se potrivesc. Apoi la fel ca vara, când căldura și razele soarelui ne obligă să oferim protecție suplimentară pielii, părul are și el nevoie de îngrijire specială pentru a face față cu brio frigului iernii.

Personal pot spune că toată vara l-am protejat cu produse cu filtre solare, seruri și măști, astfel încât acum cu sosirea temperaturilor scăzute tot ce trebuie să fac este să aleg un șampon care să îl mențină viguros, chiar și când e turtit de căciulă și o mască de păr care să ofere un supliment de hidratare.

Știm cu toții că atunci când vorbim despre protecția și frumusețea părului, nu este suficient să stăpânim arta de a combina pălăria preferată cu întreaga garderobă. Părul are nevoie de aliați puternici pentru a se proteja de agresiunile iernii care îl fac să-și piardă strălucirea și să se rupă și de aceea astăzi vă aduc în atenție un șampon pentru bărbați pe care obișnuiesc să îl folosesc și eu.

Alpecin sampon pentru barbati

Alpecin C1 Șampon cu cofeină review

Părul nostru are nevoie de hrană zilnică, ceea ce nu poate fi posibil fără șampon. Cu câțiva ani în urmă șamponul era necesar doar pentru spălarea părului. Astăzi datorită poluării, stresului oxidativ și a diverșilor factori exteriori care agresează firul de păr, este nevoie de mai mult decât o simplă spălare. Acum șamponul oferă o hrană excelentă părului, iar Alpecin este unul dintre șampoanele care nu doar că hrănesc și îngrijesc părul și scalpul, dar datorită faptului că are între ingrediente cofeină, face că părul să crească mai frumos, mai viguros și să devină mai strălucitor cu fiecare spălare.

C1 Cofeină șampon combină cofeină, zinc și niacină pentru a ajuta părul subțire să capete vigoare, să se simtă mai gros, mai puternic și mai plin de vitalitate. Acest șampon, care conține și ulei de ricin ce revitalizează și împuternicește firele de păr.

Alpecin Coffein Shampoo C1

Caracteristici:

 • fortifică rădăcinile părului și previne căderea părului în alopecia androgenă
 • accelerează creșterea părului
 • pentru un păr vizibil mai des
 • întărește firul de păr

Ingrediente:

 • cafeină – activează foliculii, prelungește și ameliorează faza de creștere a părului
 • zinc și niacină – favorizează sănătatea rădăcinilor părului
 • nu conține silicon

Vreau să subliniez că Alpecin oferă o gamă diferită de șampon pentru fiecare tip de păr. Șamponul Alpecin poate fi folosit zilnic pentru dezvoltarea părului și acesta devenind puternic și sănătos. Un şampon Alpecin acționează nu doar asupra părului, dar curată și hrănește și scalpul, adaugă volum, protejându-l în același timp de ruperea ulterioară.

Șamponul Alpecin Coffein Shampoo C1 Black Edition curăță eficient scalpul, spală bine părul și îi redă frumusețea naturală.

Caracteristici:

 • spală părul și curăță pielea capului
 • întărește firul de păr
 • stimulează creșterea părului
 • previne căderea prematură a părului
 • produsul este creat special pentru bărbați
 • conferă părului un parfum bărbătesc
 • ediție limitată

Şampon nuanţator bărbați

În timpul iernii, când umiditatea este scăzută, părul se poate usca. De cele mai multe ori ne lăsăm părul să se usuce în mod natural în timpul verii, dar în timpul iernii obișnuim să recurgem la uscător, deoarece aerul cald este atât de reconfortant. Însă acest lucru distruge firul de par, deshidratându-l.

Iarna folosim și apă mai caldă la duș decât în alte anotimpuri, dar acest obicei este și el foarte dăunător pentru par. Pe lângă uscarea scalpului și stimularea formării sebumului la rădăcină, se usucă foarte mult firele. De aceea specialiștii recomand să clătim părul cu un jet de apă rece pentru a închide cuticulele.

Hidratarea și produsele de îngrijire sunt esențiale pentru a menține frumusețea firelor în perioade de temperatură scăzută, de aceea eu folosesc în apă pentru clătit un șampon nuanțator bărbați. L-am avut în toate nuanțele, însă în această iarnă am ales să îmi port părul roz.

Delia Cosmetics Cameleo Flower Water

Delia Cosmetics Cameleo Flower Water, nu se mulțumește doar să confere părului o tentă pastel modernă, ci are grijă și ca părul să rămână sănătos. Marele său avantaj este acela că nuanțează părul uniform, estompându-se treptat. În plus, compoziția, îmbogățită cu apă de flori, hrănește și regenerează fiecare fir de păr, pentru o coafură de o strălucire orbitoare.

Caracteristici:

 • colorează părul într-o frumoasă nuanță pastel
 • nu lasă în păr reflexe galbene inestetice
 • părul devine lucios, arată sănătos și strălucitor
 • hrănește și regenerează părul fin în profunzime
 • ajută la calmarea scalpului
 • se spală treptat din păr
 • ideală pentru părul blond, gri sau decolorat

Eu folosesc câteva picături într-un lighenaș cu apă călduță în care îmi clătesc părul. Culoarea este uniformă, părul rămâne strălucitor și nu are tendințe să se îngrașe.

Tu cum îți îngrijești părul iarnă?

Be the first to comment on "Şampon Alpecin – Cele mai bune ingrediente pentru îngrijirea părului pe timpul iernii"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*