O dantură frumoasă și o sănătate orală de invidiat cu produse Apidava

Share the joy

O dantură frumoasă și o sănătate orală de invidiat cu produse Apidava

Toată lumea își dorește un zâmbet strălucitor, alb și sănătos, ca al vedetelor care ne zâmbesc de pe ecranul cinematografului. Dar dincolo de estetică, un zâmbet frumos înseamnă o gură sănătoasă și implicit sănătate înfloritoare în întregul organism.

Pentru mine grija pentru sănătatea dinților mei a venit destul de târziu, undeva pe la începutul facultății când am reușit să îmi permit lucrări mai scumpe și plombe puse cu lampa. Însă primele probleme au început pe la 10 ani și primele măsele plombate, tot atunci au venit.

Astăzi sunt la rândul meu mamă și pustiu meu de 10 ani are o dantură impecabilă pentru că îl „verific” de fiecare dată când se spală pe dinți, dar mai ales pentru că încerc să îi ofer produse bune pentru o igienă orală adecvată vârstei, precum  cele de la Apidava.

Produse igiena orala

În magazine oferta de produse pentru îngrijirea dinților și a gurii este amețitoare. Uneori ești pus în dificultate când vine vremea de ales periuța sau pasta de dinți, ca să nu mai vorbesc de alte produse mai speciale, precum un irigator sau periuță pentru spații interdentare. Apoi majoritatea produselor pentru îngrijire orală pe care le găsim la supermarket au compuși sintetici, substanţe chimice și diverse adaosuri care ar putea fi dăunătoare pentru dinții copiilor.

Ce afecțiuni pot apare dacă utilizezi produse neadecvate

Demineralizarea dinților şi fluoroza, de exemplu, sunt afecțiuni ale dinților care pot fi cauzate chiar de unele produse pe care le utilizăm.

Stomatologii recomandă utilizarea unei ape de gură și paste de dinți fluorurată pentru remineralizarea smalțului. În acest fel smalțul devine mai rezistent la acțiunea cariilor. Cu toate acestea, o expunere exacerbată a dinților la acest compus încă din timpul copilăriei poate duce la fluoroză .

Fluoroza este o modificare a formării smalțului datorită ingerării de fluor în stadiul de dezvoltare a dinților. Semnul principal al aceste afecțiuni este apariția unor mici pete albe pe suprafața dinților, deși în cele mai grave cazuri poate apărea porozitate în smalț sau nuanțe mai întunecate de galben sau maro. În acele locuri dinții sunt foarte sensibili și se vor caria rapid.

De aceea este indicat să folosim produse cu un procent adecvat de fluor și mai ales să supraveghem micuții când se spală pe dinți pentru că aceștia să nu ingereze accidental pastă de dinți și să aducă un aport de fluor în organism care poate duce la apariția fluorozei.

Gingivita este și ea o afecțiune care apare când există un dezechilibru al bacteriilor aflate în gura noastră. Acestea se dezvoltă datorită alimentelor acumulate între dinți. Ei bine, tocmai aceste bacterii sunt cele care generează inflamații și sângerări în zona gingiei. Deci, pentru a evita această problemă, cel mai important lucru este sa menținem o bună igienă orală .

Sfaturi pentru a avea grijă de dinți și gingii

  • Periați dinții cel puțin de trei ori pe zi . În mod ideal, la jumătate de ora după fiecare masă pentru a elimina toate resturile de hrană, dacă nu puteți face acest lucru cel puțîn încercați să vă clătiți gură.
  • Ață dentară și periile interdentare vor ajută la curățarea acelor zone unde o periota normală nu ajunge.
  • Când cumpărați pastă de dinți, asigurați-vă că conține fluorură pentru categoria de vârstă căreia îi este destinată.
  • Clătiți-va gură cu o apă de gură cu acțiune antibacteriană
  • Schimbați periuța de dinți la fiecare două – trei luni
  • Reduceți consumul de alimente bogate în zahăr
  • Aduceți un aport suplimentar de vitamina C

Mulți oameni cred că numai periajul este suficient pentru a menține o bună igienă orală și că acest lucru va ajuta la eliminarea bacteriilor. Acest lucru este parțial adevărat, însă pe lângă o igienă riguroasă, produsele folosite au și ele meritul lor.

Sunt de asemenea foarte multe produse care conțin ingrediente naturale antiinflamatorii, astringente și antibacteriene , care elimină microorganismele care se hrănesc cu alimentele acumulate în gură.

Astfel de produse folosesc și eu pentru mine și copilul meu. Acestea sunt de la Apidava și nu conțin alcool, parabeni, phenoxiethanil sau parfum. În schimb conțin extracte de cimbru, eucalipt și propolis care ajută la o igienă orală riguroasă, menținerea echilibrului bacterial în gură și oferă o respirație proaspătă.

Apă de gură cu Aloe Vera și propolisApă de gură cu Aloe Vera și propolis de la Apidava, pareri

Apa de gura Apidava-acțiune anti-bacteriană
-acțiune anti-tatru
-previne apariția cariilor
-tratarea eficientă a infecțiilor locale (stomatite, gingivite, afte dentare)
-combate repiratia neplăcută
-efect cicatrizant rapid

Aloe vera are proprietăți incredibile antivirale și antibacteriene datorită polizaharidelor pe care le conține.

Propolisul are acțiunii antioxidante și dezinfectante excepționale și ajută la regenerarea gingiilor și purificarea respirației, îmbunătățind flora orală fără a apla la substanțe chimice dăunătoare.

Ingredientele naturale și propolisul, precum și lipsa fluorului, ajută la protejarea danturii de substanțe chimice și ne oferă posibilitatea de a ne bucura de dinți albi și sănătoși pentru totdeauna.

În plus gustul fresh și senzația pe care o lasă după utilizare, au transformat-o în favorita noastră când vine vorba de apa de gură.

Spray de gură cu mentă și propolis

Spray de gură cu mentă și propolis de la Apidava, pareri

Spray de gura Apidava-elimina microparticulele urat mirositoare din cavitatea bucală
-ajută la distrugerea bacteriilor și microorganismelor dăunătoare
-acțiune benefică asupra sistemului respirator
-ameliorează sângerările gingivale
-efect cicatrizant și calmant pentru dureri la nivelul gingiilor.

Spray-ul îl folosim toți ai casei. Nu îmi lipsește din poșetă sau din buzunar. Favorizează dezinfectarea și protecția gurii și a gâtului. Îndepărtează bacteriile și îmbunătățește respirația și igiena orală. În plus poți sa îl iei cu tine oriunde nu ai posibilitatea sa te speli pe dinți. Doar te clătești în gură cu apă și folosești spray-ul cu mentă și propolis.

Când sunt răcită mă ajută să ameliorez disconfortul durerilor în gât și chiar să respir mai bine. Şi pentru ca nu are zahăr, îl țin pe noptieră și noaptea când nu pot respira sau inghiți, pentru ca ma doare rău gatul, îl folosesc și imediat mă simt mai bine.

Aromele naturale de mentă și propolis oferă un sentiment de prospețime și curățenie în gură, pe care personal nu cred ca l-am regăsit la alt produs similar.

Spray de gură cu mentă și propolis

Sănătatea orală reflectarea starea noastră de sănătate generală

Nu uită că o sănătate orală deficitară poate fi un indicator al unor boli. Prin urmare, trebuie să efectuezi o igienă orală corespunzătoare, să păstreze un stil de viață sănătos și mai ales să vizitezi stomatologul în mod regulat. Toate acestea contribuie la starea generală de sănătate și dinţii vor fi sănătoși și frumoși.

O sănătate orală bună, cu toți dinții curați și îngrijiți, nu este doar o scrisoare de intenție excelentă, ci un termometru al propriei noastre sănătăți.

apidava

1 Comment on "O dantură frumoasă și o sănătate orală de invidiat cu produse Apidava"

  1. Mulțumim pentru recomandare,sa le folosești cu drag.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*