Fă singur – Cum să transformi orice lucru, într-un cadou de valoare

cutie cu vin cadou
Share the joy

Cum să transformi orice lucru, într-un cadou de valoare

Viața este plină de mici momente de fericire, de zâmbete și timp petrecut alături cei dragi, de clipe minunate care gravează în inima noastră acea emoție pe care cu toții o simțim. Unul din aceste mici momente de fericire pe carele păstrăm aproape de sufletul nostru este atunci când oferim sau primim un cadou.

Oferirea unui lucru, indiferent de valoarea lui, poate fi o acțiune ridicată la rang de artă, pentru că darurile vorbesc despre cel care transmite un mesaj celuilalt fără a fi nevoie de cuvinte, de aceea cadourile trebuie să fie bine alese, pentru că sunt simbolul sentimentelor pe care le simțim față de celălalt. O acțiune care provoacă satisfacție deplină în demonstrarea generozității și a afecțiunii noastre.

Poate din acest motiv, simplul gest de a deschide un cadou este atât de încărcat de emoție. Oare ce se ascunde sub hârtia de mătase? Oare ce vom descoperi dincolo de funda de saten?Cartea la care visăm și care nu se află încă în biblioteca noastră, o eșarfă tribut culorii pe care o îndrăgim, bilete la teatru sau pentru o călătorie împreună, ceva fără valoare prea mare, dar imaginativ sau ambalat frumos…

Am putea spune că un cadou bun nu este oferit doar de Crăciun, ci este acel dar oferit din inimă oricând pe tot parcursul anului, în orice moment al vieții. Este un răspuns la ceea ce se așteaptă de la noi, o relevare a imaginii noastre.

Și pentru că sărbătorile pascale sunt chiar după colț, astăzi vreau să îți arăt cum să transformi orice lucru mărunt într-un cadou cu stil doar având la îndemână o cutie, o panglică de saten și câteva flori.

parfum cadou

Știm cu toții ca uneori, găsirea ambalajului ideal este chiar mai dificil decât să cumperi cadoul perfect. De câte ori vi s-a întâmplat să nu știti cum să înveliți un cadou? Uneori chiar și eu am fost atât de neinspirată încât am oferit darurile în aceeași pungă în care le-am cumpărat din magazin, însă cu timpul am descoperit că pot transforma orice mică atenție, într-un dar minunat.

Dacă doriți să faceți un cadou original care are impact din prima și lasă o impresie de zile mari, aveți nevoie de cutii cu o imagine fantastică și creativă, de cele mai variate forme și culori pentru a putea împacheta tot felul de cadouri indiferent dacă e vorba de zile de naștere, evenimente speciale sau orice altă ocazie.

Apoi aveți nevoie de flori, iar acum când fiecare grădina este pe cale să se umple de flori, nu vei duce lipsă de inspirație.

parfum cadou

Cum sa împachetezi un cadou să îl oferi doamnelor

Cred că pe primul loc al lucrurilor oferite în dar sunt accesoriile. Un ceas sau o bijuterie delicată vor aduce o sclipire de fericire în ochii celei ce va primi darul. Ănsă cutia cu pretiosul giuvaier este minusculă, aşa că o poți așeza în centrul unei cutii cu bomboane sau flori.

Un parfum precum cele de pe acest site este și el un dar binevenit. Dar așa cum am spus de multe ori, parfumurile se oferă atunci când cunoști cu adevărat preferințele celei căreia vrei să îi faci această surpriză.

Cele mai potrivite cadouri pentru pretentioasele din zodia Pesti
Produsele cosmetice de calitate, precum acestea de aici, sunt și ele ideale. Atunci când oferi cosmetice cadou, nu trebuie să cheltuiești sume impresionante. La Makeup Revolution de exemplu, găsești palete de farduri și iluminatoare cu prețuri începând de la 15 lei, dar o astfel de paletă iluminatoare asa cum sunt cele de pe acest site, un ruj sau un mic parfum, ambalate într-o cutie superbă vor fi cu adevărat impresionante.

Apoi pe următorul loc sunt dulciurile, iar cele mai râvnite delicatese ale momentului sunt macarons. Îi găsești oriunde, delicați, colorați, împreunați cu o crema savuroasă, te fac să uiți de orice dietă. Aceștia pot fi oferiți oricui… pentru ca toată lumea iubește macarons.

macarons

Ce cadouri poți oferi domnilor și cum le împachetezi

Unul dintre cele mai tipice daruri pentru bărbați sunt băuturile. Când suntem invitați la masă sau când nu știm ce cadou să oferim, pentru stăpânul casei, o sticlă de vin este ideală.

Când ești chemat la cină în orice casă, du cadou o sticlă de vin, de asemenea este o idee perfectă atunci când nu știm ce să oferim.

sticla de vin cadou

Pentru sticlele de băuturi sunt acele pungi banale, însă poți înveli sticla într-o hârtie de cadou, rulând-o în așa fel încât să o transformi într-o bomboană gigant sau o poți așeza într-o cutie cu flori și câteva dulciuri și vei avea un dar ce va răpi inima celui care îl primește.

Chiar dacă pe piață puteți găsi o mare varietate de cutii, pungi și ambalaje pentru sticle, cea mai bună opțiune este de a le înfășura, vei transformă darul în ceva mult mai special.

sticla de vin cadou

Împachetarea cadourilor este aproape la fel de importantă că și darul în sine. Ambalajele cadou sunt prima impresie, deci cu cât mai frumos cu atât mai bine. Dacă darul are o formă complicată sau este prea mic, așează-l în centrul unei cutii înconjurat de flori, vei fi uimit de transformare.

Fără îndoială, proiectele DIY sunt mai la modă decât oricând! Oricine este fericit să primească daruri, în special cele care sunt făcute cu toată dragostea și inima. Cadourile învelite în ambalaje DIY arată dorința și efortul depus pentru a surprinde acea persoană specială. Si uneori dacă ambalezi cadourile acasă este mai ieftin decât cumpărarea unor folii speciale, iar valoarea emoțională și personală pe care o ascund este de neegalat.

cum sa faci un cadou cu stil

**sursa foto Unsplash, Pinterest, Freepick

1 Comment on "Fă singur – Cum să transformi orice lucru, într-un cadou de valoare"

  1. Ce frumos sunt inpachetate,multumim pentru idei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*