Review La Roche Posay HYALU B5 – ser hidratant anti-age

La Roche Posay HYALU B5
Share the joy

Review La Roche Posay HYALU B5 – ser hidratant anti-age

Hello ladies, astăzi vă vorbesc despre un super produs pe care l-am descoperit datorită celor de la BUZZStore. Este vorba de Serul HYALU B5 de la La Roche Posay.

Însuși numele produsului ne explică ce fel de produs este. „Hyalu” vine de la componenta principala – acidul hialuronic, iar B5 este o vitamină arhicunoscută pentru efectele sale benefice asupra pielii, având efect calmant și regenerant, stimulând reînnoirea celulelor.

Aproape nu mai este nevoie să vă vorbesc despre acidul hialuronic. Am câteva articole bune despre acest produs aproape miraculos cu efecte extraordinare când este inclus în rutină îngrijirii pielii.

Nu cred că mai este un produs anti-age care să nu-l includă. Chiar și eu folosesc câteva seruri alese exact după cantitatea de acid hialuronic pe care o conțin.

Acidul Hialuronic se găsește în mod natural în pielea noastră, dar odată cu înaintarea în vârstă, se pierde, iar lipsa acestuia determină uscarea pielii și, prin urmare, apariția ridurilor și a primelor semne ale îmbătrânirii.

Din fericire îl putem compensa cu produse cosmetice care îl conțin, iar Serul La Roche Posay HYALU B5 este perfect pentru că hidratează atât la suprafață cat și în profunzime pielea, legând moleculele de apă de sine și umplând astfel ridurile.

La Roche Posay HYALU B5 opinii

Două tipuri de acizi hialuronici, o hidratare perfectă

Serul La Roche Posay HYALU B5 este un produs dermatocosmetic, ce conține o combinație de două tipuri de acizi hialuronici, unii cu o greutatea moleculară mai mare și ceilalți aflați la polul opus cu o greutate moleculară mai mică. Așadar dacă am vrea să glumim am putea spune ca este un produs inteligent pentru că molecule mai mari rămân la suprafața pielii și atrag apa, mărindu-și volumul, uniformizând textura pielii și atenuând ridurile în timp ce moleculele mai mici pătrund adânc în derm, hidratează pielea și stimulează sinteza colagenului.

Noutatea pentru mine a fost madecassoside, un extract dintr-o plantă medicinală asiatică, care ajută la umplerea ridurilor și la consolidarea elasticității pielii. Madecassoside are și un efect calmant asupra pielii, iar datorită vitaminei B5 și acidului hialuronic ajută la regenerarea acesteia.

Formula este extrem de curată, dacă pot să zic așa, pe o bază de apă termală La Roche Posay. Însă pe lângă ingredientele excelente, veți găsi și alcool într-o poziție care m-a făcut să strâmb din nas inițial, precum și parfumuri despre care ai putea crede că pot dăuna pielii hipersensibile și celor predispuse la reacții alergice, însă eu nu am avut nicio problemă cu utilizarea acestui ser. Ba mai mult, mi-a plăcut atât de mult încât vreau să îmi iau o rutină completă La Roche Posay.

Alcoolul denaturat aflat în poziția a treia pe lista ingredientelor nu usucă pielea deloc, de fapt cred că are efect exact invers, funcția sa fiind aceea de a ajuta ingredientele active să pătrundă mai adânc în piele.

La Roche Posay HYALU B5 – păreri personale

Pielea mea este normală spre mixtă, deoarece are tendințe de îngrășare în zona T. Utilizarea serului La Roche Posay HYALU B5 nu mi-a provocat efecte secundare, nici iritații sau vreun alt disconfort. Pur și simplu m-am îndrăgostit de el.

Serul are o textură de gel, ușor vâscos, ce lasă pe piele o peliculă ușor lipicioasă care în câteva minute se absoarbe complet. Consistența ușoară, cu o formulă cu absorbție rapidă, nu încarcă pielea și nu m-a făcut să mă simt inconfortabil după rutina de seară de exemplu, când alte produse ar putea face ca lenjeria să se lipească de față.

La Roche Posay HYALU B5 pareri

Rezultatele sunt rapide. De aproximativ două săptămâni îl folosesc dimineața și seară după ce mi-am curățat pielea în prealabil și am aplicat un toner. În general îl sigilez cu o cremă neutră care păstrează hidratarea obținută, adânc ferecată în piele și dacă ies afară folosesc și un SPF.

În ultimul timp folosesc doar seruri hidratante datorită compoziției lor mai concentrate. Ce mi-a plăcut la serul La Roche Posay HYALU B5 a fost combinația celor două tipuri de acizi hialuronici ce funcționează atât superficial, cât și profund.

Pot să spun că este cel mai bun ser cu acid hialuronic pe care l-am folosit vreodată. Îmi lasă pielea împrospătată, strălucitoare, hidratată și elastică. De la prima utilizare!!!

Nu formează scame, nu usucă pielea, nu lasă o senzație de lipici pe piele.

Ambalajul este practic, iar pipeta facilitează dozarea și aplicarea.

Închei prin a vă spune că este foarte spornic, folosesc câte o picătură pe obraji, una pe frunte și câte una pe gât și decolteu și pielea mea este mai frumoasă și mai strălucitoare ca niciodată.

Voi ați folosit serul La Roche Posay HYALU B5?

#buzzHyaluB5 #LaRochePosayRomania

Be the first to comment on "Review La Roche Posay HYALU B5 – ser hidratant anti-age"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*