Cele mai bune parfumuri pe care să le oferi cadouri de Crăciun 2020… sau să ți le dăruiești singur

Paco Rabanne 1 Million Parfum
Share the joy

Cele mai bune parfumuri pe care să le oferi cadouri de Crăciun 2020… sau să ți le dăruiești singur

Iată-ne în decembrie, cu Crăciunul aproape, cu bradul împodobit și emoția aceea covârșitoare oglindindu-se în luminițele multicolore ce îmbracă orașul.

Anul acesta a fost foarte dificil pentru toată lumea și toate lucrurile care erau firești, acum sunt aproape imposibil de făcut. Nici economiile nu traversează cel mai bun moment al lor, de aceea este momentul să chibzuim atent și de acest Crăciunul să oferim cadouri care nu dau greș niciodată: un parfum bun pentru el sau pentru ea.

Uită de cravată, cămașa, pijamale sau papuci de casă. Primele nu pot fi purtate dacă suntem în carantină, iar cele din urmă vom ajunge să le urâm până scăpăm din pandemie, așa că un set cosmetice care să aducă puțin răsfăț este cel mai potrivit.

Dacă ți se pare că un parfum va fi un dar de Crăciun oarecum simplu, poți alege unul dintre nenumăratele seturi cadou care ascund în interiorul parfumat mai multe produse din aceeași gamă sau ediții speciale cu atingeri aromatice diferite și unice care le fac să fie un cadou cu adevărat special.

Paco Rabanne – cele mai bune parfumuri pe care să le oferi de Crăciunul acesta

V-am spus de nenumărate ori că un parfum bine ales este cel mai util, elegant și perfect cadou de Crăciun, așa că astăzi vin cu două recomandări cu care nu veți da greș.

Consider că în acest an toată lumea merită tot ce e mai bun și dacă și pentru tine un parfum bun este o declarație de intenții, atunci vei fi de acord că astăzi nu mă puteam opri decât la casa de parfumerie Paco Rabanne și parfumurile lor luxuriante.

Paco Rabanne 1 Million Parfum

Paco Rabanne 1 Million Parfum pentru bărbați

Există nenumărate moduri de a capta atenția unei femei, dar unul dintre cele mai eficiente este, și va fi întotdeauna, fascinația pe care o radiază parfumul pe care îl porți.

Știu cât de subiectiv poate fi mirosul unui parfum. Nu tuturor ne place același tip de construcție olfactivă. Personal, îmi este greu să nu mă simt atrasă de parfumurile care au note de scorțișoară, patchouli, piele sau cafea.

În ciuda subiectivismului nostru față de parfumurile pentru bărbați, există opțiuni care pur și simplu nu pot fi ignorate, iar între acestea Paco Rabanne 1 Million Parfum pentru bărbați ocupă primul loc pe lista parfumurilor adorate de femei și bărbați deopotrivă.

La 12 ani de la la lansarea primei variante, parfumul 1 Million de Paco Rabanne nu a încetat să seducă cu notele sale sofisticate.

Astăzi este considerat o operă de artă care conferă prezență și eleganță purtătorului său. Este un parfum special pentru noapte, ideal de oferit cadou de Crăciun și a fost conceput pentru a-și îndeplini obiectivul în mod infailibil și prin această mă refer la seducție pură.

Aș minți dacă aș spune că nu am fost niciodată atrasă de acest parfum magnific. Drept pentru care tocmai i l-am cumpărat soțului meu cadou de ziua lui. Este unul dintre puținele parfumuri care mă fac să simt că domnul viselor mele se apropie și înfrigurată aștept brațele care să mă atragă în strânsoarea lor. În ciuda faptului că este un parfum lansat acum ceva vreme, varianta rescrisă de anul acesta este de o eleganță sofisticată, cum nu vei găsi la alte parfumuri.

Este un parfum dinamic, cu un siaj formidabil și o persistenţă absolută. De altfel dacă ating locul unde a fost pulverizat, aromele se transferă pe pielea mea, continuând un joc fierbinte și seducător.Paco Rabanne 1 Million Parfum

Paco Rabanne 1 Million Parfum pentru bărbați 2020

Eu sunt pur și simplu îndrăgostită de toate variantele acestor parfumuri.

Varianta lansată în 2020 este un parfum unic în care se combină note proaspete, aromate și condimentate, o senzație de fructe suculente, dar și note de flori, tonuri lemnoase calde și o amprentă senzuală de piele moale.

Un joc al contrastelor, în care tuberoza îmbătătoare se combină cu un praf de sare, presărat peste căldura mătăsoasă a lemnului de cașmir. Lângă acestea, aroma de piele se eliberează sub razele soarelui, aducând în atenție adieri de citrice. Excepționala compoziție este completată de acorduri de rășină și de pin.

Așadar dacă ești în căutare de cadouri de Crăciun pentru el, Paco Rabanne 1 Million Parfum 2020 este darul perfect de care va veți îndrăgosti amândoi. Pe Notino.ro îl puteți găsi și în format seturi cadou care pe lângă parfum aduce o completare cu un spray la fel de seducător.

Paco Rabanne 1 Million set cadou pentru bărbați

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum pentru femei

Dacă ești în căutare de cadouri de Crăciun pentru ea, varianta feminină a 1 Million este darul absolut pe care îl poate primi o femeie ce iubește parfumurile.

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum pentru femei

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum pentru femei are o compoziție complexă și o senzualitate incredibilă. Notele de vârf de portocală amară și zmeură, urmate de note de inimă de floare de portocal și iasomie și în cele din urmă notele de bază de Patchouli și miere te subjugă pur și simplu, prinzându-te într-un joc captivant.

Flaconul elegant, cu margini fațetate, rotunjite, este extrem de feminin și duce cu gândul spre opulența un diamant auriu, cu irizații strălucitoare pentru o femeie puternicace domină lumea.

Împreună cu flaconul Paco Rabanne 1 Million Parfum pentru bărbați formează o pereche perfectă și luxoasă ce se completează reciproc într-un joc al seducției fără precedent.

Cadouri de Crăciun 2020

Fiecare generație are propriile reguli și propriile simboluri. Generația ultimului deceniu a schimbat modul de a se distra, de a relaționa, de a-și exprimă prioritățile și, de asemenea, de a reflecta toate acestea atunci când cumpără un parfum. Iar parfumurile 1 milion de Paco Rabanne sunt unele dintre cele mai influente parfumuri ale ultimul deceniu, ce au cucerit toate podiumurile industriei de referință.

Cu parfumurile Paco Rabanne, jocul cu focul este permis! Oferă-ţi un Crăciun incitant, purtând sau dăruind cele mai extravagante parfumuri ale momentului.

Paco Rabanne 1 Million Parfumuri - cadouri de Crăciun 2020Nu uitați că pe notino.ro puteți comanda seturi cadou ce cuprind pe lângă parfumuri şi produse cosmetice din aceeași gamă.

Totodată Notino oferă servicii de gravură pentru un cadou încărcat de emoții și cutii cadou de o eleganța aparte.

Tu ai început să cumperi cadouri de Crăciun?

Ce vei oferi celor dragi în acest an?

3 Comments on "Cele mai bune parfumuri pe care să le oferi cadouri de Crăciun 2020… sau să ți le dăruiești singur"

  1. Am avut și eu un parfum Lady Million,este minunat.

  2. Nu stiu cum miros aceste parfumuri desi le-am mai vazut de multe ori

Leave a comment

Your email address will not be published.


*