Indiferent unde îți petreci vacanța aceste 3 lucruri nu trebuie să-ți lipsească din bagaj

Life Care
Share the joy

Indiferent unde îți petreci vacanța aceste 3 lucruri nu trebuie să-ți lipsească din bagaj

Fie pentru că pentru tine vara înseamnă să trăiești experiențe unice sau să descoperi împrejurimile unde locuiești, fie că îți place să încerci arome noi sau cauți o plajă cu valuri cristaline, indiferent unde alegi să-ți petreci vacanța sau câte un weekend liber, astăzi îți prezint 3 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj pentru ca totul să fie perfect.

Emulsia de plajă cu protecție SPF 25

Desigur când vorbim despre vacanțe și concediu majoritatea dintre noi ne gândim la plaje însorite, obiective turistice și abia apoi, punem pe lista lucrurile pe care le vom lua cu noi în bagaj, iar dacă e vorba de plajă și soare atunci loțiunea de protecție solară este prima pe care trebuie să o strecurăm în bagaj.

Nu există concediu pe timpul verii fără acest produs, însă emulsia de plajă despre care vă vorbesc astăzi are o textura atât de suavă și lasă pielea atât de catifelată că o poți aplică și când ieși în parc, la plimbare sau la cumpărături.

Ei bine, în ultimele două săptămâni eu și puștiul meu am testat o loțiune de protecție solară de la Life Care ce ne-a încântat peste măsură.

Emulsia de plajă cu protecție SPF 25

Soarele pare a fi din ce în ce mai puternic, iar razele sale ne invadează de la ore matinale, prin urmare este vital să ne protejăm pielea înainte de a ieși afară, cu atât mai mult dacă  mergem la plajă unde ne expunem direct.

Cel mai important motiv pentru a ne proteja pielea de soare este că, indiferent de tipul de piele pe care îl avem sau cât timp am stat la soare, acțiunea razelor solare asupra pielii se acumulează și uneori consecințele sunt ireversibile.

Specialiștii ne sfătuiesc să alegem pe cât posibil un produs cu ingrediente naturale, care să ne protejeze pielea într-un mod sănătos. În acest sens, produsele de soare de la Kräuter® sunt soluția cea mai potrivită pentru întreaga familie pentru că oferă protecție sigură împotriva razelor nocive, sunt testate dermatologic și bogate în ulei de argan BIO.

Emulsia pentru protecție solară cu ulei de argan BIO cu SPF 25 protejează pielea de radiațiile UVA/UVB și asigură o bronzare uniformă. Ajută la prevenirea arsurilor solare și îmbătrânirea prematură a pielii. Este bogata în acizi grași esențiali omega-3 și omega-6, ce ajută la regenerarea pielii, la intensificarea procesului de bronzare și catifelează pielea… Ce mai, o emulsie pe care să o ai la îndemână toată vara.

Spray împotriva insectelor

Dar vara nu este doar despre plajă și soare, este despre libertate și experiențe noi, despre drumeții la munte sau pescuit în Deltă și desigur poate fi despre alergatul desculț prin iarba din curtea bunicii.

Spray împotriva insectelor

Înțepăturile insectelor pot deveni o problema reală, mai ales în momentul în care corpul îți este acoperit cu haine răcoroase, de vară, precum pantaloni scurți sau costum de baie. Astfel, ai nevoie de un produs care te protejeze de insecte și totodată să nu îți irite pielea. Kräuter® Protekt Spray are la bază o combinație de plante BIO precum Aloe Vera, uleiuri naturale de măsline, lavandă, dar și citronela, pentru a ține insectele la distanță, dar și pentru o îngrijire specială a pielii. Se absoarbe repede și lasă pielea foarte fină.

Mai mult decât atât, spre deosebire de alte produse, acest spray are un miros foarte plăcut, a proaspăt, a verde și a citrice. Iar pentru că în vacanță nu plecăm niciodată singuri, acest spray este potrivit pentru întreaga familie, inclusiv pentru pielea sensibilă a copiilor!

Este un produs genial pe care îl recomand din toată inima. Fiul meu face o alergie foarte urâtă la înțepăturile țânțarilor și acest produs a fost perfect. În plus se aplică ușor prin pulverizare și nu este deloc înecăcios ca alte produse. Doar un puf pe piciorușe și altul pe mânuțe și nu l-a pișcat niciun țânțar.

Gel pentru pentru calmarea iritațiilor Life Care

Acest Gel pentru calmarea iritațiilor cu mentă BIO Kräuter® revigorează, relaxează și calmează pielea înroșită, arsă de soare precum și pielea care prezintă iritații rezultate în urmă înțepăturilor de insecte, plante iritante și mici zgârieturi. Mentă BIO din componentă produsului tonifică musculatura, stimulează circulația sanguină periferică și are proprietăți astringențe.

Recipientul generos ajunge pentru toată familia și pentru toată vacanta, iar textura fină și absorbția rapidă calmează instantaneu iritațiile pielii, aducând alinare și răcoare.

Produse Life Care pareri

Bucură-te de un concediu plin de momente frumoase și lipsit de griji cu ajutorul acestor 3 produse speciale care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj!

Recunosc cu rușine că acestea sunt primele produse Life Care din gentuță mea de cosmetice, dar îmi promit mie însumi să explorez mai îndeaproape portofoliul lor pentru că ce am testat eu mi s-a potrivit mănușă.

Despre Life Care

Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale și vegane. În plus, numeroase publicații precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street și altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

Înființată în 2005, Life Care®, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care®, cât și online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care®  înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Be the first to comment on "Indiferent unde îți petreci vacanța aceste 3 lucruri nu trebuie să-ți lipsească din bagaj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*