Cum să câștigi bani din afiliere promovând tricouri personalizarte

tricou
Share the joy

Cum să câștigi bani din afiliere promovând tricouri personalizate

Dacă ești cool și îți place să te îmbraci cu atitudine, dacă în garderoba ta și-au găsit loc tricouri personalizate cu design unic sau mesaje haioase, atunci articolul de astăzi o să te îmbogățească cu cel puțin un tricou unicat și poate chiar o să îți aducă un venit extra pentru că okTSHIRT, locul cu cele mai frumoase tricouri printate, are un program de afiliere super avantajos.

okTSHIRT – cea mai cool făbricuță de tricouri personalizate UK

Ne place să primim daruri, dar a alege un cadou nu este întotdeauna o treabă ușoară. Uneori nu știm prea bine ce să cumpărăm și ajungem să ne îndreptăm atenția spre daruri impersonale, fie din lipsă de timp, fie pentru că nu cunoaștem suficient persoana căreia i-l vom oferi. Cu toate acestea, dacă știi cum să alegi un cadou original, care are o semnificație aparte, vei cuceri întotdeauna inima celui care îl primește, iar dacă ai să-ți îndrepți atenția asupra unor tricouri personalizate precum cele de pe site-ul celor de la fabricuta de tricouri personalizate UK cu siguranță vei reuși să-i surprinzi pe cei dragi.

Cei care mă citiți știți că acest gen de tricouri printate cu design-uri speciale sunt preferatele mele, atât când vine vorba să le port cât și atunci când vreau să ofer un cadou. Am tricouri cu mesaje haioase, tricouri cu meme-uri, tricouri cu citate, cu teme care mă pasionează și chiar tricouri personalizate cu numele blogului sau a unor evenimente pe care le-am organizat.

Pentru că ne apropiem de Crăciun, perioada anului preferată de mulți dintre noi, plină de dorințe, colinde și petreceri și acele sentimente minunate pe care le încercăm cu toții când suntem în căutarea cadourilor, cei de la okTSHIRT vin în întâmpinarea noastră cu zeci de modele de tricouri personalizate prin tehnologia DTG (direct to garment) adică direct în țesătură, metodă care garantează rezistența îndelungată a modelului printat fără a pierde din intensitatea culorilor ori de câte ori ai greși programul de spălat…♣

Tehnologia DTG oferă un rezultat final impecabil, indiferent de cât de fine sunt detaliile pe care vrei să le printezi pe tricoul tău.

Personalizate în acest mod, tricourile nu pierd din strălucire de-a lungul timpului pentru că printul nu se realizează în strat de suprafață ci pătrunde adânc în țesătură unde culorile rămân ferecate pentru totdeauna.

LIFE’S TOO SHORT TO WEAR BORING CLOTHES

Life’s too short to wear boring clothes este sloganul celor de la fabricuța de tricouri personalizate.

Totally agree aș zice eu! Mai ales că pe site poți alege nu doar între modelele presetate, dar îți poți crea singur propriul design. Așadar dacă vrei să sărbătorești un Crăciun mai altfel, să participi la o petrecere trăsnită sau ai un eveniment corporate, okTSHIRT are cele mai fine tricouri de bumbac și tehnologia DTG, tu poți veni cu orice idee vrei, doar imaginația ta poate trasa limitele. Iar dacă simți că nu te descurci, echipa okTSHIRT te va ajuta cu orice detaliu până totul va ieși așa cum îți dorești.

Poți personaliza tricouri de bărbați femei și copii sau chiar body-uri pentru nou născuți sau șorțuri de bucătărie pentru cei a căror hobby este gastronomia.

tricouri personalizate

Pe site am mai văzut tocatoare din lemn și diverse alte ustensile de bucătărie personalizare și ele, așadar dacă ești departe de casă și ți-e dor de datini, de tricolor, de vorba bunicii sau orice înseamnă România, poți purta la piept sau păstra cu mândrie pe blatul din bucătărie.

Făbricuța de tricouri are sediul în UK, dar asta nu înseamnă că vei aștepta mult când vine vorba să comanzi un tricou personalizat pentru că livrarea în afară țării durează doar 10 zile, așadar chiar și pentru cei care au uitat să îi scrie lui moș Craciun se gasește darul perfect.

okTSHIRT a descoperit succesul cu aceste tricouri printate în acest mod special. Cu peste 10 ani de experiență și aproape 13 mii de tricouri personalizate, făbricuța de tricouri personalizate uk a adus nemărginită bucurie clienților săi.

Cum să câștigi bani din afiliere purtând tricouri personalizarte

Fiecare succes are povestea lui, iar cei de la okTSHIRT ne invită să facem parte din povestea lor și să începem să o clădim pe a noastră aderând la programul lor de afiliere.

Despre programele de afiliere nu cred că e necesar să vă dau multe detalii. Toată lumea știe că poți face bani frumoși promovând produse în care crezi, iar tricourile personalizate sunt o nișă excepțională cu un potențial uriaș.

Acest tip de job a fost foarte căutat în ultimii ani, mai ales de când pandemia a impus anumite limite. În principiu pentru cei care au abilități de vânzări, care doresc să lucreze online și pe cont propriu, programele de afiliere aduc venituri considerabile, iar făbricuța de tricouri personalizate UK oferă 10 procente din vânzări cu limita minimă de retragere de 20 de lire, așadar unul dinte cele mai avantajoase programe de acest gen din câte cunosc.

Cum să devii afiliat? Ce trebuie luat în considerare atunci când alegi un produs? Care sunt cele mai bune canale de vânzare?

În clipul de la sfârșitul articolului chiar specialistul în vânzări de la okTSHIRT îți arată toți pașii exacți pentru că tu să reușeșți chiar și dacă ești începător.

Other People’s Money

Marketingul digital, spre deosebire de marketingul tradițional, necesită strategii mult mai personalizate și segmentate, de aceea primul pas este să te înscrii pe site și să îți creezi propriul link de afiliere, exact cum este explicat în video.

Dacă ai un blog, poți insera link-ul în articole de recomandare sau sub formă de banner, însă dacă îți place să îți petreci timpul pe rețelele de socializare, poți împrăștia link-ul tău de afiliat pe grupuri, pe pagina personală sau chiar în discuțiile cu prietenii care au aceeași pasiune ca tine.

De fiecare dată când se face o vânzare folosind acest link, tu primeșți comisionul prestabilit. Așadar nu trebuie să faci nicio investiție și în timpul pe care oricum îl petreci derulând feed-ul de facebook sau instagram, poți insera din când în când și link-ul tău personal.

Urmează o perioada în care toți căutăm cadouri, cât mai originale, cât mai frumoase, cât mai memorabile, iar tricourile personalizate sunt o opțiune demnă de luat în seama, fiind un cadou genial care poate fi oferit oricui, în orice ocazie.

Vânzările tale depind de modul în care răspândești și promovezi link-ul și mai ales publicul căruia i te adresezi. Prin urmare, tricourile personalizate chiar pot fi un “filon de aur” pentru că pot fi oferite în dar în orice anotimp, în orice ocazie și chiar oricui. Astfel încât un link bine plasat îți poate genera comisioane pana la urmatorul Crăciun si nu numai…

Acestea vor aduce un zâmbet pe buze și vor stârni sentimente de admirație oricui.

Îți plac tricourile printate? Crează-ți propriul instrument de marketing cu un model atrăgător și cu îndrăzneală și atitudine fă afiliere și offline. Ține la îndemână link-ul tău și dacă cineva îți admiră tricoul, îl poți trimite sub formă de mesaj. Cookies au viață de 180 de zile, timp suficient pentru ca cei care au fost vrajiți de tricoul tău să comande, iar tu să încasezi comisionul.

Crăciunul acesta oferă în dar tricouri personalizate, îndrăznește mai mult și oferă-ți și ție un venit extra!

Be the first to comment on "Cum să câștigi bani din afiliere promovând tricouri personalizarte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*