Tricouri personalizate, accesorii perfecte pentru ca tu să fii întotdeauna la modă

tricouri personalizate
Share the joy

Tricouri personalizate, accesorii perfecte pentru ca tu să fii întotdeauna la modă

Despre modă și tendințele ei, vă vorbesc mereu. În ultimul timp a devenit o industrie responsabilă pentru conceperea, realizarea și comercializarea de articole de îmbrăcăminte în serie cu semnificație culturală în unele cazuri. Dar totodată putem considera ca moda poate face o diferență semnificativă între obiceiurile oamenilor proveniți din zone și culturi diferite. Cu toate acestea, comportamentul și raționamentul nostru când mergem la cumpărături ne fac să înghesuim în coș diverse articole de îmbrăcăminte, pe care mai apoi nici nu le purtăm, neidentificându-ne cu acestea.

De fapt, dacă vrem să simplificăm, moda poate fi definită de: curent, imitație și diferențiere.

Curentul este dat de imitație și invers, iar industrializarea masivă și chinezăriile ieftine, par să ne fi invadat din toate parțile.

Și atunci cum să facem să fim unici? Cum să atingem acea diferențiere? Să fim noi înșine și să ne simțim bine în hainele pe care le purtăm. Răspunsul nu poate fi decât în lucrurile personalizate. Și pentru că high couture și croitoria de comandă sunt foarte scumpe, dacă tot vine vara, ne putem îndrepta atenția spre tricouri personalizate care să poarte mesaje sau modele unice, așa cum suntem noi.

tricouri personalizate

De ce să porți tricouri personalizate

Și despre tricouri personalizate am mai vorbit pe blog. Personal cred ca am zeci de modele unicat, pur şi simplu le ador. Pe lângă faptul că pot fi o soluție ieftină și eficientă de promovare a unui business sau elementul vizual definitoriu a unui eveniment sau grup cu aceleași concepții, un tricou personalizat poate deveni o etichetă a unui outfit unic, care să te reprezinte și să fie cartea ta de vizită, oriunde mergi.

Atunci când alegem ce elemente utilizăm pentru că cei din jur să ne vadă așa cum suntem, dorim să găsim unul care ne identifică, unul care să de dea unicitate, stil și eleganță și oricât ar fi de greu de crezut, un tricou cu design exclusiv, chiar ne poate scoate din anonimat.

Tricourile de bumbac sunt articole de îmbrăcăminte de bază în orice garderoba, masculină sau feminină, nu numai pentru că oferă stil, dar de asemenea sunt foarte confortabile și răcoroase. Un punct în plus în favoarea acestora este faptul că acesta pot fi utilizate tot timpul anului, în orice combinație, fiind extrem de versatile.

Dacă trebuie să alegeți tricoul perfect vă invit pe site-ul printado.ro, de unde puteți achiziționa cele mai drăguțe modele sau va puteți crea o garderoba unică, cu tricouri personalizate cu orice imprimeuri va trec prin cap.

printado.ro

Printado.ro, locul unde poți personaliza tricouri pentru familie, angajați și prieteni

Produsele printado.ro le-am cunoscut la #bucovinabeautyevent, ei fiind cei care s-au ocupat de tricourile special concepute pentru cea de-a treia ediție a blog meeting-ului bucovinean.

Rapiditatea cu care ne-au livrat tricourile m-a impresionat, fiind vorba de 20 de modele, din care 10 diferite.

tricouri personalizate

Printado este studio de grafică pentru tricouri personalizate care îți pune la dispoziție un super instrument cu care îți poți crea singur tricoul dorit, cu doar câteva click-uri. Modulul interactiv de personalizare este super ușor de folosit, native și responsive la maxim. Practic nu trebuie decât să știi modelul, restul vine de la sine. Cu Printado, doar imaginația îți poate pune limite.

Ce îmi place foarte tare la aceste tricouri este croiul cambrat, extrem de feminin, ce subliniază și scoate în evidenţă talia. Eu am ales un tricou de pe site, pentru ca îmi place foarte tare design-ul și tricoul dedicat evenimentului, dar multe dintre participante au ales un tricou care sa arate tuturor pasiunea pentru ceea ce fac, purtând logo-ul blogului.

Un foarte mare plus este materialul, un bumbac de calitate, deosebit de fin. Desigur merita să amintesc și vopseaua imprimată care nu s-a decolorat și nu şi-a pierdut strălucirea după ce am spălat tricoul.

Consider ca un tricou, care poate fi considerat banal, poate deveni cartea ta de vizită, subliniindu-ţi stilul sau făcându-te unic între ceilalți.

Un cadou de excepție pentru cineva drag, o uniformă haioasă sau, de ce nu un dresscode la un eveniment aşa cum am avut noi, tricourile personalizate de la printado.ro, te fac să fii întotdeauna la modă!

printado.ro

Be the first to comment on "Tricouri personalizate, accesorii perfecte pentru ca tu să fii întotdeauna la modă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*