REVIEW – Fruttonero Natural Cosmetics – Cremă de faţă de zi și de noapte

Fruttonero Natural Cosmetics
Share the joy

REVIEW – Fruttonero Natural Cosmetics – Cremă de faţă de zi și de noapte

Hello ladies,
astăzi vorbim despre importanța utilizării cosmeticelor naturale pentru îngrijirea pielii și despre două produse Fruttonero care mi-au depășit așteptările.

Utilizarea cosmeticelor este de multă vreme un lucru obișnuit în rutina de îngrijire a celor mai mulți dintre noi. Totodată devenim cu toții din ce în ce mai conștienți de efectele pe care le poate avea compoziția acestora asupra pielii.

Șampon, gel, cremă de corp, parfum, pastă de dinți, fixativ, detergenți și multe altele, precum și lista produselor de makeup ce pare să se aglomereze tot mai mult, aduc pe pielea noastră mii de compuși, majoritatea dintre aceștia realizați în laborator.

Însă, așa cum vă reamintesc de nenumărate ori, pielea, cel mai mare organ al corpului, ne protejează de elementele nocive din mediu. Astfel putem spune că este o barieră împotriva bacteriilor și microorganismelor și în timp ce este expusa constant tuturor agresiunilor externe continuă să-și îndeplinească funcția de apărare de-a lungul anilor.

Dar pielea este permeabilă și absoarbe mare parte din compuși și îi transferă în sânge, de unde ajung în organism. Așa apar alergiile, iritațiile și multe alte probleme, pentru că organismul nostru reacționează la stimuli și încearcă să se apere. De aceea trebuie să avem grijă de piele si de ce așezăm pe ea pentru ca această să-și poată îndeplini bine sarcina, astfel încât să rămână protejată și să ne protejeze toată viaţa.

Pielea este reflexia sănătății noastre, însă îmbătrânirea va duce de-a lungul timpului la pierderea elasticității și a hidratării, apariția ridurilor premature sau a petelor și depigmentarii. Totuși, pielea conține celule regenerative, astfel îmbătrânirea devine un proces fiziologic care poate fi încetinit cu produse adecvate, iar astăzi vreau să va vorbesc despre astfel de produse de la Fruttonero.ro.

Despre Fruttonero, recunosc, nu știam nimic. Mi-au atras atenția produsele lor pe Instagram pentru că afișau toate însemnele certificărilor BIO, VEGAN și GMP și m-am bucurat teribil când am avut ocazia să le încerc.

Fruttonero Natural Cosmetics

Pe blogul meu sunt recenziile la multe produse, mai mult de jumătate cumpărate de mine, dar am știut că cele alcătuite din ingrediente naturale sunt cele care vor triumfa până la urmă, încă de acum 11 ani, când habar nu aveam de blogging sau certificări VEGAN, dar mi-am dat seama că masajul burticii cu ulei de măsline BIO, pe când eram însărcină, are un efect net superior față de orice altă cremă cu parfum amețitor.

Fruttonero Natural Cosmetics

Despre Fruttonero Natural Cosmetics

Fruttonero este o poveste frumoasă, scrisă de niște tineri italieni ambițioși, ce în timp ce se aflau în Africa, au realizat că unele elemente și procedee de producere a diverselor ingrediente utilizate că remedii cosmetice, medicamente sau ingrediente alimentare de către populația locală, au proprietăți aproape miraculoase.

Fruttonero Natural Cosmetics a luat naștere în Senigallia, în provincia Ancona și astăzi are în portofoliu o gamă variată de produse pentru îngrijirea feței, corpului și părului cu ingrediente din inima Africii, materii prime naturale de cea mai înaltă calitate, extrase prin procedee curate.

Culorile, texturile și aromele care caracterizează produsele lor sunt date de rețetele antice, pe care tinerii italieni le-au implementat căutând armonie și bunăstare pentru întregul corp.

Fiecare produs este realizat cu grijă, competență și fiabilitate ca urmare a procesului de transformare de la starea de materie primă organică până la etapa de ambalare.

Cosmeticele Fruttonero se bazează pe ingrediente active naturale obținute din culturi de comerț echitabil cu materii prime vegetale selectate care garantează controlul trasabilității și compatibilitatea ecologică completă.

Mai mult, Fruttonero sprijină populațiile țărilor în care sunt implicați prin proiecte care vizează creșterea economică și dezvoltarea regională.

Crema de față de noapte - Fruttonero Natural Cosmetics

Certificări Fruttonero Natural Cosmetics

Certificările Fruttonero vorbesc de la sine, iar calitatea produselor este excelentă!

Fruttonero Natural Cosmetics

Cremele de față Fruttonero au ajuns la mine înainte de sărbătorile pascale și în iureșul pregătirilor, au mai fost zile când am uitat să le aplic. Însă am deja mai mult de două săptămâni de când mă răsfăț zi de zi cu ele și pentru că îmi plac atât de mult, vreau să vă povestesc și vouă despre ele.

Așa cum subliniez de fiecare dată, am o piele normală, fără probleme. Cei care mă urmăriți știți că rutina de îngrijire a tenului meu începe și se termină cu demachierea, tonifierea și hidratarea, aplic diverse măști măcar odată la două săptămâni și… chiar am grijă de tenul meu.

Fruttonero Natural Cosmetics review

Crema de față de zi Fruttonero Natural Cosmetics, pareri personale

Când am început să folosesc produsele Fruttonero nu mă așteptăm să văd rezultate imediate. Dar ingredientele naturale și principiile active și-au pus amprenta pe pielea mea încă de la primele utilizări. Acidul Hialuronic, din crema de zi, face cu adevărat magie și pielea se simte hidratată, fină și catifelată.

Crema de față de zi de la Fruttonero Natural Cosmetics se absoarbe aproape instantaneu, nu are niciun fel de parfum și are efect imediat de umplere a ridurilor fine.

Are o textura delicată, non grasă, nu încarcă tenul, fără o aromă specifică și poate fi utilizată că bază de machiaj. Totodată atenuează producția de sebum, luminând și uniformizând perfect tenul.

Ingredientele BIO precum Sucul de Aloe Vera, Uleiul de Argan, Betaina și Acidul hialuronic au proprietăți anti-age, păstrând pielea luminoasă și frumoasă.

Crema de față de noapte Fruttonero Natural Cosmetics, review

Crema de noapte a fost un WOW pentru mine. Cred că am mai spus pe blog că nu îmi plac prea tare cremele de noapte pentru că am senzația că mi se lipește lenjeria de față. Ei bine, Crema de față de noapte de la Fruttonero Natural Cosmetics este foarte fină, se absoarbe la fel de repede că cea de zi și lasă o senzație fresh pe ten, deci am folosit-o cu drag.

Cu proprietăți hidratante, protejează de radicalii liberi, stimulând producția de colagen și elastină.

Între ingredientele active se regăsesc: Untul de Shea Bio, Uleiul de Camellia Bio, Sucul de Aloe Vera Bio, Betaina și Acidul hialuronic ale căror proprietăți absolute sunt recunoscute și căutate pentru un ten frumos și sănătos.

Crema de față de noapte - Fruttonero Natural Cosmetics

Ambalajele sunt super elegante. Recipientele sunt frumoase, bine finisate, cu capace care se închid perfect, orificiul de dozare fiind adecvat pentru a nu împrăștia nimic.

Am primit și câteva mostre pe le-am utilizat deja și pot spune ca sunt produse care impresionează de la prima aplicare!

Toate ingredientele sunt naturale in proportie de 99%, uleiuri pure, cu mireasmă de natură și magie în fiecare strop.

Crema de față de noapte - Fruttonero Natural Cosmetics

În concluzie, sunt produse foarte bune, apte pentru toate tipurile de ten, pe care le recomand cu drag!

Le puteți comanda direct de pe site unde prețul este cel mai mic și ajung foarte repede.

Tu ce alte produse cosmetice Fruttonero ai încercat?

Fruttonero Natural Cosmetics

Be the first to comment on "REVIEW – Fruttonero Natural Cosmetics – Cremă de faţă de zi și de noapte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*