Cum organizăm cea mai distractivă petrecere în pijamale

petreceri in pijamale
Share the joy

Cum organizăm cea mai distractivă petrecere în pijamale

Cine nu a găzduit vreodată o petrecere în pijamale sau nu a participat la una? Indiferent de vârstă, o petrecere în pijamale este o amintire pe care nu o vom uita niciodată și este un motiv bun pentru a fi alături de prieteni și a te distra într-o seară oarecare sau chiar un weekend întreg. Dacă vrem o petrecere magică, trebuie să știm cum să o organizăm, astfel încât totul să fie perfect de frumos.

Şi pentru cei mici petrecerea în pijamale poate fi o amintire de neuitat în care copiii, pe lângă faptul că petrec o seară plina de jocuri și distracție, trăiesc una dintre primele lor experiențe dormind departe de casă, cu prietenii lor. Acest lucru îi ajută să câștige încredere și autonomie.

Pentru noi fetele e prilej de testat noi produse de makeup, să vedem filme romantice și să „bârfim” un pic băieții care ne plac.

Sunt convinsă că și băieții au o petrecere în pijamale preferată, numai că se numește „finala campionatului de fotbal” sau alte denumiri asemănătoare și nu-i interesează niciun fel de bârfă, ronţăiesc chipsuri, le strigă diverse chestii jucătorilor care aleargă pe teren și își umplu paharele cu bere și cidru. Ce să zic? din punctul meu de vedere petrecerea lor nu e la fel de frumoasă ca a fetelor.

Petreceri în pijamale tematice

La fel că la zilele de naștere, la petrecerile în pijamale putem alege o temă în jurul căreia se învârte toată noaptea. Pentru decor, prezentarea mâncării și chiar filmul pe care alegeți să îl vedeți sunt o mulțime de idei pe Pinterest.

Primul lucru de făcut este lista de invitați. Acum când situația pandemică nu o permite, puteți organiza petreceri în pijamale în familie. Evident că nu trebuie să fie o seară banală, ci totul trebuie planificat atent și minuțios.

Pentru o petrecere în pijamale pentru copii, puteți face invitații drăguțe cu toate informațiile, precum culoarea pijamalelor, filmul pe care alegeți să îl vizionați, tematica petrecerii și nu uitați să adăugați că vor fi „multe surprize” astfel încât oaspeții să aibă o idee despre cât de bine se vor distra. Pe internet vom găsi multe idei frumoase pentru a ne captiva prietenii, toate foarte ușor de realizat.

Decorațiunile tematice funcționează excelent. Ghirlandele cu leduri sunt o opțiune bună pentru a da culoare, pernele pentru bătaia de la final, pături pufoase și multe baloane vor completa perfect decorul.

petrecere în pijamale

Mâncare delicioasa şi gustări rapide

O petrecere în pijamale nu e un chef oarecare. Mâncarea trebuie să fie frugală precum câteva pungi de chipsuri, biscuiți sau fursecuri și pentru adulți chiar un pahar de vin.

Pentru cei mici optează pentru sucuri naturale, deoarece sunt super atractive și sănătoase. Pop-cornul este, de asemenea, o idee minunată, deoarece rămâne proaspăt și delicios toată noaptea dacă le este foame.

Activitățile și jocurile de societate vor însufleți mult petrecerea în pijama și trebuie să ne folosim creativitatea pentru a ne asigura că totul merge așa cum am planificat.

O sesiune de coafură, machiaj și unghii pictate va fi perfectă pentru fete, iar o serie de filme distractive și romantice sau jocuri amuzante precum karaoke și mima vor completă cu succes distracția.

În cele din urmă, nu uitați să puneți camera foto la încărcat pentru a surprinde toate momentele minunate ale unei nopți speciale.

Evident cel mai important lucru la o petrecere în pijamale este faimoasa bătaie cu perne, pentru a te bucura și a te distra mult alături de cei mai buni prieteni ai tăi. O ultima cursă plină de adrenalină ce întotdeauna încheie cu succes acest gen de petreceri.

Când în sfârșit toată lumea va adormi fericită, avem garantat faptul că am avut o petrecere în pijamale de neuitat, cu multe aventuri de povestit

Micul dejun, parte a petrecerilor în pijamale

Micul dejun trebuie să fie la fel de special. Fructe, sandvișuri, clătite, sucuri, pâine proaspăt prăjită și multă crema de ciocolată , parfum de cafea sau lapte cu spuma vor face deliciul unei dimineți la fel de frumoase!

Pentru a încheia petrecerea, o idee foarte frumoasă este că aveți o carte de oaspeți în care invitații să poată scrie și să deseneze ceva frumos pentru gazda lor.

Dacă adulții vor chicoti și vor înșira acolo un… „hahaha”, copiii vor avea o amintire prețioasă a petrecerii pe care o pot revedea oricând doresc.

2 Comments on "Cum organizăm cea mai distractivă petrecere în pijamale"

  1. Multumim pentru sfaturi.

  2. Nu am mai participat la o astfel de petrecere în pijamale din perioada liceului,dar nu e o idee rea😁

Leave a comment

Your email address will not be published.


*