Top 5 lucruri pentru o petrecere perfecta

Share the joy

Top 5 lucruri pentru o petrecere perfecta

Ori de cate ori este posibil imi place sa ma intalnesc cu prietenii. Indiferent daca apare o onomastica, un meci mai serios, se repara sau se strica ceva, nu pierdem nici un prilej sa facem o petrecere.

La fiecare petrecere… o planificam pe urmatoarea. Nu neaparat ca sa alcatuim meniul, cat sa coincidem cu zilele libere, astfel gasca de prieteni sa fie completa si sa de distram maxim.

Deci pe primul loc intre motivele pentru o petrecere perfecta sunt prietenii.

Urmeaza apoi locatia.

Aici nu e deloc complicat, pentru ca ne cunoastem de multa vreme, locul perfect pentru party e oriunde. Ori in salon la mine, ori pe terasa la Costica , iar petrecerile din curte la Mirela sunt un real succes. Acolo nu avem grija pustilor, inaltam lampioane chinezesti si ne punem dorinte pe care ni le indeplinim singuri.

Asadar si locatia unde petrecem este importanta pentru ca party-ul nostru sa fie perfect. In plus intr-un cadrui intim nu trebuie sa respectam un dresscode si fiecare se simte in largul sau… ca sa zicem asa.

De obicei perfectiunea se atinge prin prestarea de atentie la detalii. Cum ar fi mancarea care ne place, un chiupito de calitate, cu grade multe si bune.

In general de mancare ne ocupam noi, doamnele. Numaratul gradelor le revine domnilor. Iar ca totul sa fie absolut perfect, la petrecerile noastre se serveste Ballantine’s.

Eu tin paharele la gheata, cand petrecerea e in salon la mine. Ana insa, are niste forme de gheata senzationale. Sunt sub forma unor gloante, de calibru mare. La ea in casa servim intotdeauna Ballantine’s sec , caci gloantele metalice nu se topesc, dar e un detaliu fantastic si ne distram de fiecare data comentandu-l. Chiar daca nu e un lucru palpabil, voia-buna este unul din ingredientele care dau gust fiecarei petreceri.

Ballantine's petrecere

Clik pe fotografie si inscrie-te pentru a castiga

Pentru ca mancarea e absolut delicioasa dupa primul pahar de Ballantine’s. Voi spune ca un alt detaliu care face o petrecere perfecta este bautura, iar in gasca noastra este vorba de o bautura nobila si exquisita, nimeni alta, decat doamna sticla de Ballantine’s.

Noi doamnele ne cam strambam la taria finei bauturi, de aceea adaugam peste, o portie generoasa de Cola.

Acum insa a fost lansat Ballantine’s Brasil, un blend de whisky scoțian, conceput în stilul traditional al familiei Ballantine’s insa cu o tenta exotica de coaja de lime, adusa special din Brazilia. Aceasta este pusa in butoaiele in care se adauga apoi whisky-ul si se lasa sa se odihneasca impreuna pentru a crea Ballantine’s Brasil.

A noastra e in dulap, asteapta urmatoarea petrecere si oricat as fi de tentata sa ii dau cep, prefer sa o descopar impreuna cu tota gasca si poate castigam o excursie in Scotia… ah ce locatie perfecta ar fi. Si pentru ca acest tip de Balantine’s este special creat pentru coktail-uri usoare, de vara, iata si doua retete care ii vor desfata pe musafirii mei la urmatoarea petrecere:

Highland Samba Cocktail

-40 ml Ballantine’s Brasil
-150 ml lemon lime sod
-cuburi de gheata
-2 felii lime pentru ornare

Glen Rio

-40 ml Ballantine’s Brasil
-150 ml suc de mere
-cuburi de gheata
-2 felii de mar pentru ornare

 

Si nu in ultimul rand muzica. Fiecare avem cantecul nostru preferat pe care il fredonam si chiar il dansam la fiecare petrecere.

De la urmatoare petrecere insa, vom introduce in discografia petrecerii si acorduri de samba. Ne vom antrena in pasi de dans, sa cucerim ringul si sa ne asiguram bilete spre Scotia.

Hai si tu cu gasca ta sa ne intrecem pe ritmuri de samba !

2 Comments on "Top 5 lucruri pentru o petrecere perfecta"

  1. mie imi plac petrecerile simple spontane si cea mai importanta mi se pare compania. Daca am alaturi oameni frumosi si muzica faina si ceva cocktailuri nu are cum sa nu fie bine

  2. De acord cu locatia, prietenii, voia buna si muzica de asemenea. Pe doamna sticla de Ballantine’s nu am testat-o nici eu, dar ar putea avea rolul ei 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*