Cat de importante sunt camerele video wireless în supravegherea casei

camere video wireless
Share the joy
 • 29
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cat de importante sunt camerele video wireless în supravegherea casei

Camerele de supraveghere pentru locuințele private există de mulți ani. Chiar și noi am instalat două în casă bunicilor după ce aceștia nu au mai fost. Nu am surprins fantome sau lucruri stranii, dar am văzut clar când în timpul unei furtuni s-a desprins un stâlp de gard și a spart o fereastră.

Acum foarte multă vreme acestea erau conectate prin cablu, nu aveau mobilitate și trebuiau întotdeauna conectate la un PC. De câțiva ani acest lucru s-a schimbat și foarte multă lume și-a montat în casă camere video wireless, atât pentru siguranță cât și pentru supravegherea copiilor.

Camerele de supraveghere wireless sunt acele camere care nu vor necesita deranjul unei instalări cablate. Acestea aduc un plus de confort în ceea ce privește instalarea și configurarea lor, datorită faptului că ele au nevoie doar de o conexiune la internet și o sursă de alimentare (în cazul celor fără baterii integrate). De asemenea, aceste tipuri de camere supraveghere wireless oferă o flexibilitate ridicată pentru utilizatorul final care are în față o multitudine de funcții disponibile, posibilitatea supravegherii unei zone extinse pe care o camera analogică nu o poate acoperi, precum și accesul la rezoluții înalte și opțiuni de analiză a imaginii în timp real.

De altfel au devenit atât de populare, încât este ceva normal să le găsim oriunde datorită facilităților pe care controlul lor de pe gadgeturile mobile îl oferă.

Unele modele sunt chiar compatibile cu Alexa, pentru a controla camera doar cu vocea ta sau pentru a-i spori funcțiile. De asemenea, utilizarea lor atât în case, cât și în birouri, holuri, garaje, săli de clasă, orice spațiu interior sau exterior a crescut, deoarece instalarea este mai ușoară și sunt mai accesibile ca niciodată ca preț.

camere video wireless

Caracteristici importante ale unei camere de supraveghere

Printre caracteristicile esențiale pe care trebuie să le aibă o cameră de supraveghere pentru o locuință privată sunt viziunea de noapte și în infraroșu, detectarea mișcării, dar, mai presus de toate, că este protecția cu o parolă, astfel încât nimeni să nu poată accesa camera și să vadă ce facem în interiorul casei noastre.

Aceste dispozitive trebuie să îndeplinească și o serie de funcții precum o mobilitate ridicată, putând îndrepta obiectivul în toate direcțiile, zoom-ul mult mai mare sau etanșeitatea acestora dacă vor fi folosite în aer liber, printre altele. Unele modele sunt atât de avansate încât au chiar și recunoaștere facială.

Evident nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a vă supraveghea casă într-un mod acceptabil. Unele camere sunt foarte accesibile, iar la unele modele puteți solicita doar elementele de bază în prima fază, apoi să le îmbunătățiți.

Deși a avea un sistem de supraveghere video sau camere de securitate este o soluție optimă pentru a ține hoții în afară și a proteja locuința și locuitorii săi, progresul constant în tehnologie a determinat sectorul securității, să ofere pieței produse din ce în ce mai eficiente pentru toate nevoile și la prețuri foarte competitive, precum o cameră auto față spate de exemplu care tot de securitate ține… și de integritatea automobilului, îndeplinind o dublă funcție, aceea de a ajută la parcare și de a supraveghea traficul.

Pe site-ul celor de la spy-shop.ro ne putem satisface nevoia de securitatea de la o simplă cameră de supraveghere pe care o putem cumpăra la un preț economic la sisteme cu adevărat complexe care se remarcă prin eficiența și automatizarea lor de excepție.

Care sunt avantajele camerelor de supraveghere?

Sistemele de alarmă au o funcție duală pentru că sprijină descurajarea intrării neautorizate în casă și, dacă se întâmplă acest lucru, modelele noi sunt capabile să o detecteze și să „anunțe” în timp real.

Evident că și aspectul psihologic este important, deoarece camerele de supraveghere așezate la vedere sunt cel mai eficient sistem antifurt. Totodată oferă și sentimentul de siguranță locatarilor, știind că pot fi avertizați în timp ce cineva încearcă să între în casă.

Noile game de camere video wireless sunt relativ ieftine, iar prețuri de vânzare de pe piață încurajează achiziționarea lor.

Pentru cei care aleg sisteme de monitorizare, camerele wireless sunt extrem de utile deoarece permit monitorizarea activităților persoanelor care lucrează sau vă vizitează casa și biroul, precum și a evenimentelor care au loc în rază de acțiune. Astfel putem avea o evidență clară a ceea ce se întâmplă.

Dacă totuși se întâmplă că o persoană neautorizată să pătrundă în interiorul casei, o camera de supraveghere poate ajuta la identificarea fără echivoc a răufăcătorului.

Trebuie subliniat că există unele dezavantaje precum probleme de confidențialitate, spațiile mari necesită instalații complexe, furtul nu poate fi oprit, dar este o măsură de avertizare și înregistrare, și dat fiind faptul că este un sistem electronic, în cel mai rău caz poate fi spart de hackeri.

Despre eficienţa şi avantajele acestor camere supraveghere wireless puteți citi și în articolul de aici.

 • 29
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Cat de importante sunt camerele video wireless în supravegherea casei"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*