Autumn casual OOTD, pulover cu glugă și jeanși comfy

Jeans stretch Skinny , Lungimea S - siluetă joasă
Share the joy

Autumn casual OOTD, pulover cu glugă și jeanși comfy

A sosit toamna, cel mai colorat și generos anotimp în care natura ne oferă un spectacol minunat, arătând tot ce are mai bun din ea în aceste luni: frunzele copacilor capătă tonuri calde și înflăcărate, iar fructele pârguite umplu aerul cu parfumul lor gurmand. Acum este momentul să umplem și noi camara cu darurile pământului și să profităm de zilele însorite pentru a ne bucura de plimbări lungi, descoperind locuri de o frumusețe incredibilă.

Dar să nu uităm că în această perioadă spectaculoasă, în care natura trece printr-o transformare ce pare opera unui pictor iscusit, timpul se răcește, apar primele ploi cu stropi mici și reci și inevitabil într-o dimineață descoperim ca totul este îmbrăcat cu strai de borangic și mărgăritare. Așadar este timpul să schimbăm și noi garderoba, adoptând ținute călduroase, ideale pentru a profita de lumina care se filtrează printre frunzele ruginii ale copacilor și să ne aventurăm mai mult pe potecile sau aleile parcurilor pentru a face fotografii spectaculoase și pentru a savura liniștea pe care natura o transmite în timp ce alunecă încet spre iarnă.

Puloverul – un must have în orice toamnă

În opinia mea nu există nicio piesă vestimentară care să anunțe mai bine schimbarea anotimpului decât puloverul. De aceea astăzi vă vorbesc despre un pulover cu glugă, o superbă piesă pe care am achiziționat-o de pe site-ul bonprix.ro, o pereche de jeansi și desigur că dacă tot a început școala, am luat două cămăși de foarte bună calitate pentru copilul meu.

Eu am început de curând să îmi completez stilul personal cu haine frumoase la un preț rezonabil pe care le-am găsit aici. De altfel, în comanda anterioară am avut o rochie și o pereche de balerini pe care le-am tot purtat toată vara și atât de mult mi-au plăcut că nu m-am săturat de ele, ca să nu mai spun că au ramas impecabile după atatea purtări. Așadar încântată de ce am ales în comanda anterioară, mi-am zis că toamna mea va fi îmbrăcată tot de bonprix.

Un pulover… două pulovere…

Pe site vei găsi pulovere și cardigane într-o multitudine de forme, culori și stiluri, astfel încât este imposibil să nu te îndrăgostești și tu de unul. Poți purta puloverele tale preferate cu orice: cu blugi, pantaloni office, fuste lungi, scurte și midi, peste rochii fluide sau strâmte … Pe scurt, puloverul este un articol vestimentar atât de versatil că este capabil să se adapteze la orice ținută.

Pulover tricotat

Am ales acest pulover cu glugă pentru modelul împletiturii ce are o imagine retro irezistibilă, care între noi fie vorba nu se va demoda niciodată. Îmi place teribil cum se potrivește cu orice tip de pantaloni, dar îl văd ideal ca un contrapunct atrăgător la o piesă vestimentară mai riscantă, cum ar fi pantalonii sau colanții din piele sau blugii boyfriend.

Firul este gros și crează o țesătură compactă, cu un rezultat pufos și călduros. În final trebuie să sulbliniez ca m-a încantat gluga și m-am indragostit de combinația de culori.

Jeans stretch Skinny , Lungimea S - siluetă joasă

Blugii – articole vestimentare atemporale

Blugii aproape că nu au nevoie de nicio descriere. Comozi, frumoși și cu un croi modern, noii mei Jeans stretch Skinny sunt ideali la ghete și timpul rece ce curând dă navală peste noi.

Oferta de blugi de pe bonprix.ro este generoasă, atât ca tipul materialului, cât și ca design, croi sau culoare. Pe scurt dacă vrei o pereche de blugi noi, bonprix este locul perfect unde să îi cauți.

Cămași bărbați ideale pentru orice ocazie

Dacă noi doamnele nu avem niciodată rochii îndeajuns, domnii noștri au un sentiment similar când trebuie să iși aleagă o cămașă pentru un eveniment sau pentru job.

Pentru că soțul meu are foarte multe cămași, de această dată am optat pentru două modele ce pot reprezenta cu ușurința uniforma școlară, că tot ne-am întors cu toții în bănci.

Cămașa albastră cu guler tunică

Cămășile cu guler tunică sunt preferatele mele. Personal le port cu o broșă, însă pentru copil mi se par mult mai comode pentru vestă, mai ales că nu ii place foarte tare sa aibă ultimul nasture încheiat.

Cămașă cu in, cu mâneci lungi, guler tunică, Slim Fit

Această cămașă cu in, cu mâneci lungi, guler tunică, are un croi Slim Fit, o nuanță superbă, iar materialul e spectaculos. Pare un amestec de bumbac de care piciul meu s-a indrăgostit pur și simplu și chiar și-a manifestat dorința de a mai avea și alte cămăși similare.

Cămașa albă pentru uniformă

Consider că purtatul uniformei are beneficiile multiple, deoarece duce la economisire de timp și de bani, reduce stresul și evită lipsa disciplinei în școli și chiar îmbunătățește performanțele școlare prin creșterea concentrării elevilor prin crearea unui mediu mai formal.

Cămaşă cu mâneci lungi

Așadar cămașa albă este un must have oricând și oriunde, în orice moment al vieții… iar pe bonprix sunt atât de multe opțiuni, încât cu greu nu am putea alege cel puțin un model.

Eu am optat pentru o cămașă clasică, cu guler simplu, la care se potrivește orice papion sau cravată.

Ce spui? Ai fi ales aceleași articole vestimentare pentru toamna asta?

2 Comments on "Autumn casual OOTD, pulover cu glugă și jeanși comfy"

  1. Foarte frumoase ,sa le purtați cu drag.

  2. Nu zic ca nu îmi plac cămășile juniorului,dar puloverul tău arată într-un mare fel 😍

Leave a comment

Your email address will not be published.


*