Cu Dr. Hart durerile musculare și articulare îți dau pace

Dr. Hart
Share the joy

Cu Dr. Hart durerile musculare și articulare îți dau pace

Durerile musculare și articulare nu îți dau pace? Suplimentele Dr. Hart primite în campania BuzzStore mi-a arătat cum poți scăpa ușor de ele.

Efortul susținut, unele afecțiuni și chiar poziția de lucru inadecvată pot afecta mobilitatea articulațiilor, uneori devenind un impediment în desfășurarea activităților zilnice. Dacă articulația este forțată, încep să apară dureri care cresc în intensitate în timp. La început durerea va fi asociată mai întâi cu mișcarea și mai târziu poate apărea chiar și în repaus. Cu timpul durerea va fi asociată și cu alte simptome, cum ar fi rigiditatea, iar în cele din urmă cu limitarea funcțională a articulației, respectiv imobilitatea.

O dietă bogată în vitamine, proteine ​​și minerale, însoțită de o hidratarea adecvată va fi benefică pentru lubrifierea articulațiilor și facilitarea mișcării. Există anumite alimente foarte benefice pentru articulațiile noastre. Astfel, o alimentație corectă, exerciții regulate și atenția sporită la postură și eforturi, pot face articulațiile să rămână în stare bună mult mai mult timp.

Iarna sau când umezeală din aer se accentuează, durerile articulare și cele musculare sunt mai frecvente și se acutizează de aceea când am fost invitată să particip la o campanie de testare a unor produse pentru sănătatea articulațiilor, am fost extrem de fericită.

Durerile articulare și musculare sunt de nesuportat ori de câte ori se schimbă vremea sau depunem un efort mai ridicat? Ei bine, Crema Calmantă și Complexul pentru articulații de la Dr. Hart sunt un remediu excelent pentru aceste suferințe.

Crema Calmantă Dr. Hart

Pe bază de Condroitin sulfat, Glucozamină și MSM cu absorbție rapidă, calmează aproape instantaneu durerile, având efecte benefice asupra inflamațiilor crema ia durerea cu mana. Dr. Hart Cremă Calmantă este eficient în reducerea disconfortului generat de inflamații locale și diminuarea edemelor care apar la nivelul pielii. Eu am folosit aceasta cremă pentru durerile lombare cauzate de statul incomod în scaunul de birou și m-a ajutat foarte mult.

Dr. Hart Crema Calmantă

Dar ce o face atat de eficientă? Iată răspunsul:

 • Condroitin sulfatul și Glucozamina fac parte integrantă din compoziția cartilajelor, au funcții antistatice și de condiționare a pielii.
 • MSM-ul conține o mare cantitate de sulf. Are efect antiinflamator și calmant și contribuie la creșterea fluxului sanguin pe zonele de piele pe care se aplică.
 • Prin sinergia ingredientelor sale active, Dr. Hart Cremă Calmantă are rol calmant și antiinflamator, iar mentolul și camforul dau o senzație plăcută de răcorire.

Pentru a scăpa de durerile musculare sau articulare aplică o cantitate suficientă de cremă pe zona afectată și masează ușor. Repetă aplicarea produsului de 3-4 ori pe zi, până când inflamația dispare.

Dr. Hart Cremă Calmantă se găsește în Farmaciile Sensiblu și costă 31.99 lei.

Dr. Hart reuneste sub umbrela sa peste 50 de suplimente alimentare si dispozitive medicale, notificate la Ministerul Sănătăţii, Agenţia Nationala a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale sau la S.N.P.M.A.P.S.
Produsele se remarca printr-o calitate premium a ingredientelor folosite, la un pret accesibil, avand formule si gramaje optime.

Dr. Hart Complex pentru Articulații

Dr. Hart Complex pentru Articulații

Capsulele Dr. Hart Complex pentru Articulații ajută la menținerea sănătății oaselor și a articulațiilor, datorită formulei unice, bazată pe 7 ingrediente naturale. Un supliment alimentar cu ingrediente atent selecționate.

 • Condroitina participă la stoparea decalcifierii oaselor și favorizează regenerarea cartilajelor.
 • Glucozamina susține mobilitatea articulară și ajută la refacerea țesuturilor articulare.
 • Acidul hialuronic contribuie la formarea colagenului și la secreția lichidului sinovial, ce asigură lubrifierea componentelor articulației.
 • Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos și a ligamentelor.
 • Manganul contribuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive.
 • Boswellia susține sănătatea articulațiilor, ligamentelor, tendoanelor și mușchilor.
 • Ghimbirul este un antioxidant natural și contribuie la menținerea flexibilității normale a articulațiilor.

Capsulele se iau cu o cantitate suficienta de apă pentru că în cazul articulațiilor, hidratarea este deosebit de importantă.

Împreună cu Dr. Hart Cremă Calmantă, aceste capsule duc la o îmbunătățire a mobilității, eliminând durerea și disconfortul.

Eu le-am folosit mai bine de o lună, cutia Dr. Hart Complex pentru Articulații ajunge pentru o cură completă de 3 luni și chiar elimină durerile. O găsiți în farmaciile Sensiblu si costa 134 lei.

Nu trebuie sa ai o vârstă oarecare, durerile articulare apar oricând, de aceea este bine de știut că putem avea un aliat de încredere care ne ajută să ne menținem tonusul la cote înalte.

Știi cum să ai grijă de articulațiile tale?

Îngrijirea corectă este esențială pentru a asigura mobilitatea corpului nostru fără durere. Articulaţiile sunt baza mișcărilor noastre. Și când eșuează, observăm într-un mod extrem de dureros. Dar aproape inevitabil, odată cu trecerea timpului, articulațiile îmbătrânesc și cartilagiile se subțiază, iar mai devreme sau mai târziu apare disconfortul. Și nu numai persoanele în vârstă au probleme cu articulațiile, chiar și cei tineri care practică exerciții intense la sală sau au un loc de muncă care solicită fizic, au dureri ale articulaţiilor.

Tratamentul Dr. Hart ce constă în 3 capsule pe zi – Complexul pentru Articulații Dr Hart, fiecare luată cu multa apă și aplicarea cremei calmante pentru articulații Dr Hart m-au ajutat să-mi recapăt mobilitatea articulațiilor, să scap de durerile pe care le simțeam ori de câte ori mă ridicăm de la birou și mi-au redat poftă de viață și de mișcare.

Tu ai folosit produsele Dr. Hart?

3 Comments on "Cu Dr. Hart durerile musculare și articulare îți dau pace"

 1. La cine nu este avansata boala isi fac efectul, la mine este prea tarziu.

 2. In pastile nu mai am incredere sau in crema, da. Macar imi trec durerile pe moment.

 3. Am luat super decat alte marci. Sensiblu

Leave a comment

Your email address will not be published.


*