Vila Moldavia Class, cazare de vis în Slănic Moldova

Cazare Pensiune Slanic Moldova
Share the joy

Vila Moldavia Class, cazare de vis în Slănic Moldova

Noi suntem nişte hoinari… iar prin noi, mă refer strict la mine şi familia mea. Nu prea avem timp să ne plictisim. Ne plac drumeţiile, ieşirile în aer liber şi câte o escapadă la munte ori de câte ori avem ocazia. Când eram doar trei, mergem chiar şi cu trenul. Fiul meu cel mare, Gabriel, era foarte încântat. Îşi lipea năsucul de fereastră şi exclama fericit… uite vaca… uite căluţul şi tot aşa se mira cam de tot ce vedea, cu toate că are bunici la ţară şi deja le văzuse prin curte în toată splendoarea lor. Dar, de când a apărut un nou membru în familia noastră, nu mai este posibil să mergem cu trenul, iar escapadele scurte la munte au devenit obositoare.

Dar cum să ne stingem dorul ne natură? Cum să alinăm pofta de verde, de aer curat, de linişte? Cum să visăm cu ochii deschişi privind stelele sclipind în întunericul perfect al nopţii?

Atunci când trebuie să pleci la drum cu doi copii mici, ai nevoie de siguranţă. Siguranţă pe drum, în maşină, siguranţă că va fi vreme bună şi mai ales siguranţa că acolo unde te duci este exact aşa cum ai auzit sau ai văzut în pliante sau pe site când ai făcut rezervarea. Din dorinţa de a avea momente de relaxare perfecte, atunci când eşti responsabil şi de cei mici, trebuie să alegi un loc sigur unde să îți petreci vacanţa, pentru ca totul să decurgă cum trebuie din toate punctele de vedere.

Un astfel de loc am găsit şi noi. Am descoperit un colţişor de rai, locul unde baieţii noştri, se simt ca acasă. Am gasit o Cazare Pensiune Slanic Moldova unde fiecare colţ emană perfecțiune.

Cazare Pensiune Slanic Moldova

Locaţia este superbă. În mijlocul naturii, lângă cele mai importante obiective din zonă, Vila Moldavia Class este una dintre cele mai frumoase pensiuni din Staţiunea Slănic Moldova și ne-a oferit tot confortul de care aveam nevoie. Camere mari , luminoase şi curate. Loc de joacă amenajat în curte, astfel încât noi adulţii să putem avea momentul nostru de respiro. În plus oaspeții vilei Moldavia Class se pot relaxa și răsfăța la saună şi jacuzzi. Parcarea se află în faţa vilei şi este supravegheată video, foişor acoperit, balansoar şi loc pentru grătar, ce mai… un loc unde sa petreci un concediu de vis. Cazare Pensiune Slanic Moldova

Vila Moldavia Class se află la o distanţă de aproximativ 0.7 km de centrul staţiunii, la 0.5 km de pârtia de schi NEMIRA şi este una dintre cele mai bune alegeri pentru cazare în Slănic Moldova. Poziţionată pe malul stâng al râului Slanic în apropierea DN12B, în zona pieţei agroalimentare din localitate are o poyitie excelenta pentru a profita la maxim de tot ce oferă zona.

Atracţii şi obiective turistice în Slănic Moldova

Dintre multele atracţii ale zonei amintim: renumitele izvoare minerale din Slănic Moldova, traseul turistic “300 de scări”, parcul din Slănic Moldova, Cazinoul Slănic Moldova, pârtia de schi NEMIRA, cheile şi cascada Slănicului, sala de sport din localitate, terenurile de tenis de câmp, etc. La doar 14 km se află salina Tg. Ocna amplasată la 240 m adâncime şi care oferă condiţii optime pentru relaxare, mişcare pe terenurile de minifotbal, baschet, tenis de masă, tratarea afecţiunilor respiratorii, reculegere sufletească în lăcaşul sfânt al bisericii Sfânta Varvara şi cunoaştere în cadrul „Muzeului Sării”. Într-un mirific decor, la doar 6 km, pe Muntele Bolovanu se află amplasată Mănăstirea “Sfântul Voievod Ştefan cel Mare”, un loc de pelerinaj cu o puternică încărcătură spirituală.

Vila Moldavia Class are o capacitate de 6 apartamente spaţioase, luminoase, cu un design modern ce îţi oferă toate serviciile, condiţiile şi confortul unui hotel de 5 stele. Atent structurata pentru a oferi oaspetilor maximul de confort, fiecare apartament are un living spaţios, loc de servit masa, o cameră matrimonială cu baie proprie, baie de serviciu, bucătărie deschisă, complet utilată şi balcon. Toate apartamentele au cele mai moderne dotări pentru un concediu relaxant şi fără nicio grijă.

Cazare Pensiune Slanic Moldova

Vacanţa în Slănic Moldova este cu adevărat odihnitoare şi distractivă.

1 Comment on "Vila Moldavia Class, cazare de vis în Slănic Moldova"

  1. Citind articolul tau mi-am dat seama ca nu am mai fost de mult timp in Slanic Moldova. Ultima data cand am fost am gasit cu greu cazare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*