Bugetul familiei, între management financiar și credite fără gaj

credite fara gaj
Share the joy

Bugetul familiei, între management financiar și credite fara gaj

Astăzi, într-o epocă a consumului, administrarea banilor lunari este aproape o știință financiară. Dacă stăm bine și ne gândim, orice moment al anului devine prilej de o cheltuială în plus. Chiar și eu care sunt cumpătată și încerc să nu am datorii sau să nu cheltuiesc bani pe lucruri inutile, am ajuns la concluzia că uneori doar unele credite fara gaj m-ar putea scoate din încurcătură.

Chiar dacă pare amuzant, să ştiţi că planificarea banilor lunar vă poate scuti de multe neplăceri, astfel un caiet pe care să notați cheltuielile obligatorii precum facturile sau alimentarea mașinii și cheltuielile cu mâncarea, pot lasă loc și de cheltuieli neprevăzute, ba chiar vă poate ajută să ajungeți să faceți economi substanțiale, fie pentru o escapadă într-un weekend fie pentru satisfacția unei achiziții personale pe care în general tindem să o amânăm în detrimentul cheltuielilor importante.

Venituri vs Cheltuieli

Credite fara gajPrimul pas în managmentul financiar al bugetului familiei este previziunea veniturilor. Cu toții putem anticipa mai mult sau mai puțin exact suma salariilor pe care o vom lua în luna următoare. Aici valorile care trebuie să fie luate în calcul sunt cele sigure, nu putem conta pe „dacă”.

Cheltuielile estimate pot porni de la cheltuielile lunii precedente. Astfel cu mici fluctuații puteți estima cât veți cheltui din bugetul familiei pe întreținere și hrană. La aceste cheltuieli estimate se adaugă cheltuielile fixe în cazul în care aveți rată la bancă, leasing la mașină și o chirie lunară de plătit. Mai trebuie luate în calcul diverse abonamente cu sumă fixă precum telefonul sau internetul, abonamentul la sala de fitness sau alte astfel de cheltuieli fixe lunare.

Dacă veți urmări cheltuielile și veniturile câteva luni la rând, veți ajunge să estimați cu exactitate posibilitatea unor economii sau din contra să anticipați când veți avea nevoie de împrumuturi pentru a face faţă.

Liste cumpărături si Coşul zilnic

Bazați-vă pe liste atunci când mergeți la cumpărături și încercați pe cât posibil să le respectați. Întotdeauna treceți pe listă lucruri de care aveți cu adevărat nevoie și evitați să faceți surplus de provizii.

Listele de cumpărături sunt o modalitate excelentă de a evita diverse cheltuieli inutile și de a face economii, eschivând cumpărăturile haotice de tipul „poate îmi va trebui”.

Atunci când planificăm bugetul familiei, coșul zilnic este singurul care poate fi ajustat. Totodată mai putem renunța la unele mici plăceri personale cum ar fi sala de fitness sau orele de dans, înlocuindu-le cu variante gratis ca alergatul pe pistă sau în parc.

Desigur nimănui nu îi place să renunțe la lucruri care îi aduc mulțumire și satisfacție personală. Aici intervine împrumutul fără gaj de la forza.md.

Credite fara gajCredite fara gaj

Doar cu datele din buletin, fără garant și fără gaj, poți avea la îndemână o soluție rapidă de a acoperi o cheltuială neprevăzută sau de a te redresa când cheltuielile au depășit veniturile.

Pentru a putea apela la această sursă de finanțare trebuie să ai vârsta cuprinsă între 18 și 70 ani, o sursă stabilă de venit, buletin de identitate valabil și responsabilitate financiară. Odată ce ai hotărât să contractezi un împrumut fără gaj și te încadrezi în cerințele instituției, lucrurile vor decurge extrem de rapid. Tot ce ai de făcut este să completezi o cerere online și cu transparență totală, fără costuri ascunse și fără garanți poți beneficia de bani pentru a acoperi orice nevoie financiară.

Pe site vei găsi un calculator unde poți estima ratele de rambursare pentru suma de care ai nevoie. La primul împrumut poți selecta o suma între 1000 și 3500 MDL putând să restitui împrumutul într-un termen cuprins între 5 și 30 de zile. Dacă vei deveni client cu împrumuturi repetate, suma care îți poate fi oferită crește până la 4000 MDL.

Tu ai apelat vreodată la credite fara gaj? Cum administrezi lunar bugetul familiei pentru a face faţă tuturor cheltuielilor?

2 Comments on "Bugetul familiei, între management financiar și credite fără gaj"

  1. Incerc sa fiu atenta cu cheltuielile sa nu ajung sa fac credite.

  2. Incerc sa nu mai fac in viitorul apropiat nici un credit.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*