Ai facut un imprumut online? Iata cateva metode de rambursare credite

card credit, debit
Share the joy

Ai facut un imprumut online? Iata cateva metode de rambursare credite

Stă în firea omului să-şi fixeze ţeluri, să-şi dorească lucruri, să aibă visuri şi… să se împrumute pentru a le îndeplini.

Dacă îţi doreşti un aparat electrodomestic, o vacanţă sau chiar o maşină, dar nu dispui de o sumă de bani, în general apelezi la o instituţie financiară pentru a lua un credit, cel mai simplu si rapid fiind contractarea unui credit online.

Astăzi sunt tot tipul de credite rapide. Poți face un împrumut online fără prea multe acte, doar cu buletinul, împrumut care să satisfacă aproape instant nevoia de o sumă de bani. Dar, după obţinerea creditului, trebuie să fii conştient că urmează etapa „rambursare credit” unde va trebui să restitui lunar părţi din creditul tău.

rambursare credit

Metode de rambursare a creditelor

Există diferite moduri de a rambursa un credit de nevoi personale. Modul depinde de periodicitatea contribuţiilor (de obicei, plătite lunar), iar suma de variaţie în timp (dacă se repetă, în creştere sau în scădere). O altă opţiune este de a stabili o perioada de graţie iniţială în timpul care este returnat de capitalul împrumutat.

Însă cea mai cunoscută metodă de rambursare credit este rată lunară.

Cel mai comun este faptul că împrumuturile primite de la instituţiile de credit sunt returnate prin plata rate constante regulate , de obicei lunare. Unele instituţi financiare oferă credite mici fără dobânda, banii îţi sunt viraţi extrem de rapid în contul tău bancar şi dispui de ei imediat.

Pentru credite mai mari la extrasimplu.ro de exemplu, ai comisioane zero, dobânda fixă pe zi şi toate costurile la vedere. Astfel poţi rambursa o suma fixă, pe care să o cunoşti chiar de la început.

Aceste rate sunt egale de la începutul perioadei de rambursare credit şi până la sfârşitul acesteia.

Altă opţiune de rambursare credit sunt ratele descrescătoare.

În cazul acestei metode suma rambursată până la finalul creditului, scade treptat, astfel încât spre sfârşitul perioadei de rambursare, suma plătită să fie mai mică decât la început.

Un credit se poate obţine extrem de repede, aplici online, simplu, sigur şi rapid, ai nevoie doar de 2 acte: o copie după cartea de identitate şi una după extrasul de cont în care îţi vor fi viraţi banii şi în mai puţin de 24 de ore ai resursele financiare necesare pentru orice nevoi personale.

Metode rambursare rate credit

Pentru a rambursa suma creditată, la extrasimplu.ro ai mai multe posibilităţi, astfel încât totul să fie fără prea multe bătăi de cap. Obții un credit online rapid, înainte sa știi exact pe ce vei cheltui toți banii.

1.Rambursare automată

Dacă optezi pentru rambursare automată plata creditului se face direct din cont şi în totală siguranţă, la dată scadenţă, prin intermediul procesatorului de plata MobilPay.

2.Plata cu cardul

Poţi opta şi pentru plata cu cardul, direct pe site, după ce te-ai logat în contul de client completezi suma şi plăteşti rata, fără să fie nevoie să te deplasezi nicăieri.

3.Plata prin contul bancar

Poţi opta pentru rambursarea creditului prin transfer bancar. În acest caz este nevoie să anunţi în prealabil şi să trimiţi pe e-mail o copie a ordinului de plată.

Rambursare credit – plata anticipată

Uneori suma creditată acoperă toate cheltuielile şi îţi mai rămân bani. Cel mai indicat este să păstrezi această sumă şi să rambursezi înainte de termen creditul contractat ultilizand acelaşi card sau prin transfer bancar. În acest caz este nevoie să anunţi înainte şi să trimiţi copia ordinului de plată.

De altfel pe site-ul extrasimplu.ro, aveți un calculator pe care puteți simula orice credit aveți nevoie. Astfel veți ști exact cât trebuie să plătiți , la fiecare rată.

calculator credit

Întotdeauna trebuie să existe un dialog deschis între tine şi instituţia financiara de la care obții creditul.

Extrasimplu.ro este un produs bancar oferit de IFN Extra Finance S.A, care a fost înființată în anul 2009. In prezent oferă o gamă largă de credite, atât pentru persoane fizice (credite de nevoi personale cu ipotecă, credite de refinanțare, credite de achiziții imobiliare și credite online garantate cu salariu sau cu pensie), cât și pentru persoane juridice (factoring și scontare).
ExtraSimplu.ro vă pune online la dispoziție o ofertă flexibilă si rapidă de împrumut. Poti imprumuta sume cuprinse intre 200 si 2000 lei simplu, sigur si rapid, completand un formular online.
Echipa formată din angajați tineri cu perspective moderne și flexibile, cu experiență vastă în domeniul creditării, se dedică cu pasiune și profesionalism rezolvării problemelor pe care le întâmpină clienții.

Care dintre metodele de rambursare credit prezentate de mine le folosești?

2 Comments on "Ai facut un imprumut online? Iata cateva metode de rambursare credite"

  1. Foarte util.sunt situatiiu in care acesfe solutiu sunt salvatoare

  2. Tot ce am de valoare in casa mi-am facut cu credite iar rata o plateam din cont.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*