3 seturi cadou pe care le-am oferit familiei mele de Crăciun

seturi cadou
Share the joy

3 seturi cadou pe care le-am oferit familiei mele de Crăciun

Crăciun este acel moment când te alături celor dragi și petreci mai mult timp minunat cu familia și prietenii. Cel mai important lucru este să vă bucurăți unul de celălalt, să creați amintiri neprețuite, dar niciodată nu este prea mult dacă duceți și un mic cadou atunci când îi vizitați. Prin urmare, astăzi vă vorbesc despre casete cadou, perfecte pentru a deveni invitatul ideal, dar și folositoare și foarte prietenoase cu bugetul.

Seturile cosmetice sunt un fel de best-seller-uri ale produselor beauty. Știm cu toții ca produsele cosmetice sunt de obicei unele dintre cele mai căutate articole pe care să le oferi la Crăciun, dar seturile sunt și elegante, extrem de utile și foarte practice și nu ai cum să dai greș oferind în dar un astfel de set.

Găsești combinații pentru toate gusturile și toate buzunarele și cel mai important… sunt oricând la îndemână, fiind disponibile în orice supermarket.

3 seturi cadou pe care le-am oferit familiei mele

Pentru cei care se bucură de parfumuri și produse cosmetice de îngrijire personală seturile cadou sunt opțiunea ideală.

Prezentate într-un format irezistibil care va face orice femeie să se îndrăgostească de imaginea lor, aceste seturi conțin pafumuri și loțiune de corp sau cremă de mâini ori gel de duș.

Elmiplant – Beloved vanilla, aromă care îți aduce aminte de copilărie

Vanilia, una dintre cele mai îndrăgite arome ale copilăriei, îți va aduce aminte de clipele frumoase din jurul bradului, când cadourile și bunătățile de care urma să te bucuri erau singurele lucruri care contau pe lume! Aceeași aromă caldă și delicioasă pe care o adorai când erai doar o fetiță, o regăsești în loțiunea de corp elmiplant beloved vanilla, care îți accentuează frumusețea naturală de femeie!Elmiplant - Beloved vanilla set cadou

Textura ei cremoasă și formula revigorantă îți dau o senzație plăcută de confort și relaxare, îți lasă pielea perfect hidratată și îi conferă instant o senzație de catifelare, care se menține timp îndelungat.

Vanilla 100% naturală redă frumusețea pielii și o îmbracă într-un parfum delicat, care cucerește simțurile. Momentele de îngrijire a pielii se vor transformă într-un adevărat răsfăț și îți vor da o stare de bine, pentru că tu să te bucuri de sărbători și de sfârșitul de an așa cum meriți.

elmiplant

B.U. Absolute Me, parfumul persoanelor optimiste

De sărbători, poți face o surpriză frumoasă persoanelor dragi din viața ta, dăruindu-le un set cadou B.U. Special, practic și rafinat, acesta le va încânta simțurile și le va aduce aminte cât de mult înseamnă pentru tine.B.U. Absolute Me set cadou

Gama B.U. Absolute Me, este parfumul persoanelor optimiste, care știu să se bucure de orice moment, conține un parfum pentru corp și un gel de duș care încântă simțurile și emană bună dispoziție.

Descoperă seturile cadou B.U. în magazine și oferă un cadou special de sărbători!

B.U. Romania

STR8 Rise, un cadou de neuitat

Bărbații adevărați sunt aceia care vor să devină cea mai bună versiune a lor, pentru ei și pentru cei dragi! Oferă-i de Crăciun grijă ta, răsfățându-l cu un set cadou de la STR8.

STR8 încapsulează esențele sale masculine într-un format nou, practic și actual, în tendințe, care păstrează perfect notele care te-au cucerit. Bărbatul activ, informat, care privește întotdeauna înainte, știe că schimbarea înseamnă progres și va alege produsele de îngrijire care pun accentul pe performanță. STR8 îi susține nevoia de afirmare și independența și îi completează personalitatea cu aromele sale unice, pe care le regăsești acum într-un format elegant minimalist.

STR8 Rise set cadou

După cum v-am povestit într-un articol trecut, Edițiile speciale STR8 Ahead și STR8 Rise poartă și semnătura lui Giannis Antetokounmpo, unul dintre cei mai buni jucători de baschet la nivel mondial și imaginea brandului.

Ușor de luat și în vacanțe sau în călătoriile business, noul STR8 îmbină un design de excepție cu aceeași calitate a produselor, care îl caracterizează dintotdeauna.

Cu STR8 alegi întotdeauna ce e mai bun!

STR8

Pentru a ști ce să oferi când vine vorba de cei dragi, trebuie să lăsăm deoparte vechile obiceiuri, dacă ceea ce ne dorim este să îi surprindem. Așadar uită de cămăși, șosete sau cravată, oricum se vor ascunde uitate într-un sertar, alege să oferi seturi cadou cu produse cosmetice.

Prețul unui astfel de set este mult sub 50 lei, astfel ai un cadou drăguț, util, elegant și întotdeauna apreciat!

seturi cadou

2 Comments on "3 seturi cadou pe care le-am oferit familiei mele de Crăciun"

  1. Frumoase toate dar îl prefer le cel de la Elmiplant

  2. Foarte drăguțe seturile.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*