Bottega Verde, mangaieri parfumate pentru o piele rasfatata

Share the joy

Bottega Verde, mangaieri parfumate pentru o piele rasfatata

Iată că a venit vremea să vă vorbesc despre Bottega Verde. Un brand a căror produse răsfăţă femei din întreagă lume, de mai bine de 30 de ani. Experienţă vastă şi specialiştii cu dăruire, crează produse cosmetice naturale, cu beneficii covârşitoare şi parfumuri mirifice.

La Bottega Verde găseşti o gamă largă de produse cosmetice de tradiţie şi calitate, soluţii pentru îngrijire corporală, izvor de sănătate şi bunăstarea pentru pielea şi scalpul tău.

Bottega Verde îţi oferă diferite categorii de produse cosmetice naturale : pentru faţă, corp, păr şi unghii , pentru îngrijire, menţinere, reparare şi baie dar şi produse makeup. Tot de la Bottega Verde puteţi achiziţiona parfumuri despre care am auzit că miros că în paradis, în plus tratamentele pentru toate tipurile de ten,toate cremele sau loţiunile sunt alcătuite în proportide de peste 90 % din compuşi naturali, nu conţin coloranţi artificiali, parabeni sau conservanţi, oferind o îngrijire optimă, delicată, fiecărui tip de piele sau ten.

bottega verde

Astăzi va voi vorbi despre două produse din comanda mea. Este vorba despre gelul de duş cu parfum de vanilie şi săpunul cu extract de struguri roşii.

Săpun cu extract de struguri roşii

sapun cu extract struguri

Săpunul este de fapt cadou la comandă, dar îmi place mult şi este parfumat aşa că vă voi vorbi şi despre el. Acesta miroase extrem de frumos, oarecum a must proaspăt, a toamnă şi a curat.
Chiar dacă este solid nu usucă deloc pielea, oferă o îngrijire delicată şi o curăţare optimă fără a agresa epiderma, exact ca un gel de duş, doar că în varianta solidă. Nu se topeşte în apă şi nu rămâne gelatinos ore în şir mai apoi.

ingrediente sapun

Parfumul fin se menţine pe piele câteva ore. Îl folosesc atât pentru spălat pe mâini, cât şi la duş, pentru a mă învălui în miresme tomnatice. Costă 13 lei şi o pastilă de săpun solid are 150 g.

Sapunul este pe baza de plante ( ingredientele se pot observa cu ușurință în fotografie), îmbogățit cu extract de struguri roșii și este produs în Italia.

Este apt pentru toate tipurile de piele,  lăsând țesutul epidermic curat, hidratat și parfumat.

Aroma: Note de vârf: lămâie, acorduri proaspete de struguri roșii, piersica; Note de mijloc: marine, petale de iasomie, mosc alb; Note de baza: ambra alba, patchouli, lemn de cedru.

Mi-a plăcut şi cu siguranţă îl voi mai cumpără cândva.

#frumuseteaesteintine

Gelul de dus catifelat Vanilie Neagră

Dacă săpunul solid cu extract de struguri a învăluit corpul meu în adieri tomnatice şi miresme violete ale viilor pârguite, gelul de duş catifelat Vanilie Neagră m-a îmbrăţişat cu voluptatea sa, plină de arome senzuale, m-a îmbătat în miresme mirifice şi m-a învăluit într-un veşmânt diafan de parfum exotic.

gel de dus vanilie neagra

Cui nu îi place aroma de vanilie? pură, profundă, cremoasă… Îţi umple nările cu cea mai minunată mireasmă, iar pielea rămâne catifelată, mângâiată de spumă cremoasă care se formează în adâncitură palmelor.

Rutina zilnică devine un răsfăţ după care tânjeşti ore în şir. M-am surprins adulmecând hainele în căutarea parfumului pudrat, iar uneori mi-am aşternut în palmă un strop, doar pentru a-i simţi aroma fina si dulce.

Parfumul acestui gel de duş, nu are nevoie de nici o altă prezentare. E voluptate, plăcere, mireasma îmbelşugată a păstăilor de vanilie ce stau să plesnească pârguite. Pur şi simplu îl ador.

Aroma: Note de varf, dulci si aromatice: flori de vanilie, lapte de cocos si cafea boabe. Note de mijloc din fructe florale: tuberoza, flori de heliotrop, piersici si zmeura. Note de baza: patchouli, malț, fructe de padure si note de mosc.

Flaconul are 400 ml, costa 19 lei si ajunge suficient de bine pentru 2-3 săptămâni. Gelul este dens, semitransparent şi are formulă delicată, îmbogăţită cu extract de vanilie neagră stimulatoare. Este apt pentru toate tipurile de piele. Spuma densă şi cremoasă care se formează în contact cu apa, curăţă delicat pielea si o înfloreşte de frumuseţe, lăsând-o mai catifelată, moale şi parfumată … mai îngrijită si mai stralucitoare.

Pachetul a venit foarte frumos ambalat într-o cutie cadou și tot în dar am primit și o superba carte postala cu mesajul #Frumusetea este în tine, realizata in colaborare cu ilustratoarea Liliana Arnaut, pentru proiectul „Padurea Copiilor”, initiat de ViitorPlus. Printr-o donatie de 5 sau 25 lei si tu vei putea ajuta natura, investind in padurile Romaniei si vei primi din partea Bottega Verde un magnet sau o sacosa personalizata cu mesajele motivationale din campania Frumusetea este in tine.

Bottega Verde vă face și vouă, dragi cititori, un cadou: aveți 10% reducere la orice comandă dacă folosiți codul DARK înainte să finalizați comanda. Grăbiți-vă, pentru că doar primii 20 dintre voi vor putea beneficia de el.  ? ? ?

3 Comments on "Bottega Verde, mangaieri parfumate pentru o piele rasfatata"

  1. Ador aroma de vanilie neagra. Sapunul il am si eu si imi place mult atat parfumul cat si textura. Dar eu prefer mai mult sapunurile lichide, asa ca se bucura sotul meu de el. Imi plac la nebunie produsele de la Bottega Verde.

  2. Imi place vanilia, foarte mult; gelul meu de dus, nu este de la Bottega, insa are un parfum de vanilie pe care il ador.

  3. Sa le folosesti cu placere!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*