3 criterii de care să ţii cont în alegerea unui scaun cu masaj

fotoliu masaj
Share the joy

3 criterii de care să ţii cont în alegerea unui scaun cu masajscaun cu masaj

Cei mai mulţi dintre noi nu suntem experţi fizioterapeuţi, dar asta nu înseamnă că uneori nu dorim să beneficiem sau sa oferim cuiva un masaje de relaxare. Iar pentru acest lucru aceste scaune masaj pe irest.store.ro sunt excelente.

Masajul obţinut cu acest tip de scaun cu masaj este foarte relaxant şi cu ajutorul lui eliminăm orice durere de spate, cauzată de poziţii incomode la birou sau o saltea prea tare şi un somn prea puţin odihnitor.

Pentru masajele terapeutice sunt adevăraţii profesionişti, pentru cele relaxante un scaun de masaj profesional oferă un masaj de calitate pentru ameliorarea tensiunilor şi a stresului.

Un scaun de masaj profesional este un remediu anti-stres care are încorporat un sistem automat ce poate aplică un masaj relaxant pe toată suprafaţă corpului, atât pentru mâini cât şi pentru picioare şi deşi nu înlocuieşte cunoştinţele unui maseor profesionist, acesta este un mod de destindere şi detensionare a muşchilor cu rezultate echivalente.

Achiziţionarea unui scaun masaj nu ar trebui considerată o cheltuiala, ci o investiţie, datorită multiplelor beneficii pe care le are pentru sănătate. Pe iRest.store.ro găsiţi scaune de masaj, un mobilier perfect pentru a uită grijile zilei şi pentru a va relaxa corpul.

După o zi de muncă putem să ne relaxăm și să ne bucurăm de un masaj care va elimina tensiunea acumulata peste zi. Pe lângă faptul că este un fotoliu confortabil acesta ne oferă si un masaj fenomenal. Deci, dacă vrem să ne calmăm durerea de spate sau să avem doar o relaxare musculară mică, avem nevoie de un scaun de masaj de calitate.

3 criterii de care să ţii cont în alegerea unui scaun masaj

1. Mărimea

Credeţi sau nu, la fel că orice alt mobilier mărimea unui scaun cu masaj este foarte importantă. scaun cu masaj

De exemplu fotoliile de masaj iRest se gasesc in foarte multe modele care se pot încadra în spaţii restrânse, dar sunt şi tipuri de scaune masaj care se rabatează, se extind şi chiar se întind, astfel că modelul ales trebuie să aibă o dimensiune potrivită pentru a se încadra în decorul camerei şi mai ales să existe spaţiu suficient pentru a putea beneficia comod de orice tip de masaj oferit de aceste fotolii.

2. Calitatea

Calitatea unui fotoliu cu masaj este un alt factor extrem de important, deoarece în funcţie de aceasta, corpul nostru va beneficia de masajul mult visat.

În mod ideal, structura unui scaun cu masaj este realizată din lemn masiv, ceea ce va garanta stabilitatea acestuia. Perna scaunului, spătarul şi cotiera trebuie să aibă o densitate bună pentru a fi foarte confortabile şi rezistente. Tapiţeria este de asemenea extrem de importantă. Fotoliile de masaj iRest sunt tapiţate în mod normal cu piele ecologica antibacteriana, deoarece acesta este un material rezistent.

3. Funcţii scaun cu masaj

Probabil acesta ar trebui să fie cel mai important criteriu atunci când îţi doreşti să achiziţionezi un scaun cu masaj.scaun cu masaj

Diferitele funcţii şi programe pe care le include scaunul de masaj iRest sunt aspecte care trebuie să le studiaţi deoarece în funcţie de ele, va puteţi bucura de unele beneficii în plus faţă de alte modele. Unele fotolii au funcţii de masaj generale, însă cele de la iRest includ alte funcţii suplimentare, cum ar fi încălzirea, ideale pentru dureri de spate de exemplu, masaj localizat, astfel încât să puteţi trata în mod special doar o zona a corpului, role pentru masaj suav, diferite intensitati, etc.

Alte caracteristici care sunt demne de luat în seama la aceste scaune masaj sunt: suportul pentru picioare, conexiuni USB, Funcţia Audio, Bluetooth, boxe încorporate, etc .

În esenţă, căutaţi un scaun care include o varietate de programe, intensităţi şi viteze, pentru a beneficia de un masaj care va îmbunătăţi sănătatea şi nivelul de relaxare al întregii familii.

Pentru a evada din stresul zilnic este necesar să luăm o pauză pentru a ne relaxa. O modalitate bună de a face acest lucru este masajul. Dacă avem tensiune sau dureri de spate, un masaj bun poate face minuni pentru ca ameliorează stresul şi anxietatea, iar aceste scaune masaj pot oferi o alternativă accesibilă de a primi un masaj profesional fără a ne mişca de acasă, cu aceleaşi beneficii de netăgăduit pentru santatea noastră.

În Cluj Napoca, Bucureşti şi Timişoara puteţi proba chiar voi scaunele cu masaj, astfel veţi şti care model se adaptează nevoilor voastre.

1 Comment on "3 criterii de care să ţii cont în alegerea unui scaun cu masaj"

  1. Pentru durerile mele de spate ar fi perfect un asemenea scaun, dar nu-mi pot permite.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*