Principalele beneficiile ale utilizării unui scaun de masaj

scaun de masaj la pret avantajos
Share the joy

Principalele beneficiile ale utilizării unui scaun de masaj

Viață cotidiană, rutină zilnică și stresul își pun de cele mai multe ori amprenta asupra felului în care ne odihnim. Uneori niveluri ridicate de stres duc la insomnii, iar insomniile la iritabilitate și dureri musculare.

În acest context, un scaun de masaj este mai mult decât o achiziție, acesta devine o investiție în sănătatea noastră, iar prețul la care poate fi achiziționat un astfel de dispozitiv este tot mai mic și mai accesibil.

Cel mai căutat scaun de masaj este cel destinat în principal masajului terapeutic de tip Shiatsu, o tehnică japoneză bazată pe aceleași principii ale punctelor de presiune că și acupunctura. Astfel un scaun de masaj la preturi avantajoase poate fi benefic pentru sănătate din mai multe puncte de vedere.

Scaunele de masaj au devenit foarte cunoscute în România după apariția lor în galeriile supermarket-urilor. Nu cred că este cineva care nu a încercat măcar „o tură” de masaj.

Ei bine, de fapt acestea și-au făcut apariția în anii optzeci. La început imitau tehnicile și mișcările unui masaj manual tradițional. Desigur că în acea epocă nu erau foarte eficiente, dacă nu chiar incomode, cu toate acestea tehnologia a avansat , redefinind cu finețe mișcările și masajul aplicat de acest tip scaun masaj capabil să ofere cea mai plăcută sesiune de masaj, sistemul de role fiind blând şi foarte apropiat de atingerea umană.

Printre principalele beneficiile ale utilizării unui scaun de masaj se numără:

1. Îmbunătățește fluxul limfatic și circulația periferica

Daca te așezi într-un scaun masaj preț de câteva clipe, nu doar că vei beneficia de relaxare, dar datorită mișcărilor rolelor, masajul oferit are rolul de a dilata vasele de sânge, de a îmbunătăți circulaţia sanguină stimulând miocardul pentru a furniza oxigenul, în acest mod creşte capacitatea funcţiilor inimii.

Aplicarea presiunii și a mișcărilor masajului asupra fiecărui mușchi crește alimentarea cu sânge în anumite puncte, atunci când se întâmplă acest lucru absorbția elementelor nutritive din mușchi și țesuturi se îmbunătățește.

În același mod crește fluxul limfatic, favorizând eliminarea toxinelor. Toate acestea au că rezultat mușchii revitalizați.

2. Ameliorează tensiunea și reduce durerile muscularescaun masaj pret

Masajele terapeutice oferite de acest tip de scaun masaj vă permit să vă relaxați acei mușchi care devin tensionați în timpul zilei sau au fost supuși unor eforturi foarte mari. Masajul de care beneficiezi într-un astfel de scaun ajută mușchii să rămână flexibili, reduce stresul și lupta împotriva depresiei, prin stimularea secreției de seretonina.

După un masaj într- un astfel de dispozitiv, un sentiment de bunăstare pune stăpânire pe utilizator, că rezultat al eliberării de endorfine asociate cu aceste masaje.

3. Ameliorarea durerilor cervicale și a tensiunii provocate de postura inadecvată la birou

Lucrul pe un scaun în față calculatorului sau orice tip de serviciu care presupune statul în aceeași poziție ore în șir, poate fi cauza multiplelor dureri ale oaselor și mușchilor. În general perioade lungi de tensiune asupra diferitelor zone ale corpului cauzate de poziții incorecte duc la probleme care afectează sănătatea. Un scaun masaj însă, detensionează mușchii, ameliorând durerile cauzate de poziții incomode..

4. Elimină insomniile

Insomnia este o problema contemporană, foarte frecventă asociată cu nivelurile ridicate de stres, afectează viață multora dintre noi. Folosirea unui scaun masaj preț de câteva minute în fiecare zi înainte de culcare, va induce o stare de relaxare esențială pentru un somn odihnitor.

Tokuyo, cel mai performant scaun cu masaj

Primele fotolii de masaj 3D in Romania sunt fotoliile de masaj Tokuyo. Acestea au ajuns în România încă din primăvara anului 2013 prin Komoder care  este unic importator şi distribuitor pentru fotoliile de masaj Tokuyo în România, Bulgaria, Italia, Belgia şi Olanda, iar serviciile de garanţie şi service sunt asigurate prin Komoder. Toate tipurile de piese de schimb (telecomenzi, plăci de bază, sisteme de role, etc.) se găsesc la Komoder, iar testarea fotoliilor se poate face în magazinele Komoder din ţară.

Tokuyo se ghidează după principiul calităţii şi încearcă să ofere cea mai bună experienţă pe un fotoliu de masaj la un preț just. Tehnologia încorporată în fotoliile de masaj Tokuyo este capabilă să ofere cel mai plăcut masaj.

1 Comment on "Principalele beneficiile ale utilizării unui scaun de masaj"

  1. Cata nevoie as avea de un scaun de masaj!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*