Cazare in Delta Dunarii la Sfantu Gheorghe, locul unde Dunărea se întâlnește cu Marea Neagră

Cazare in Delta Dunarii
Share the joy
 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cazare in Delta Dunarii la Sfantu Gheorghe, locul unde Dunărea se întâlnește cu Marea Neagră

Peisajele din Delta Dunării sunt atât de frumoase că par pictate de un penel fermecat. Când ne petrecem vacanta in Delta, întotdeauna alegem cazare in Delta Dunarii la Sfantu Gheorghe.

Acolo poți imortaliza imagini ce te lasă fără suflare, răscolindu-ţi sufletul şi mintea ori de câte ori le priveşti mai apoi. Sălcii plângătoare se reflectă în apele liniştite din canalele şerpuitoare create de apă printre trestii înfipte în malurile înguste. Cerul se răsfrânge în ochiurile cu apă dulce în care pescuiesc nestingheriţi pelicanii. Miroase a verde, a nuferi şi a peşte proaspăt.

Departe de jungla oraşului, departe de lumina albastră a monitorului, se dezlănţuie natura, atât de pură, atât de necunoscută, atât de îmbietoare. Şi tot departe de zgomotul cotidianului găseşti cea mai liniştită oază plina de confortul luxos al civilizaşiei, Green Village Resort, locul unde Dunărea se întâlnește cu Marea Neagră.

Aici, spre seară, parfumul naturii se împleteşte cu mirosul îmbietor al borşului de peşte pregătit acolo lângă clipocitul apei, în ceaune mari de tuci, cu apă direct din Dunăre. Toate gospodinele din Delta au câte un secret, bine ascuns, după care fac cel mai bun borş de peşte… sau ştiucă umplută… sau crap la proţap… De altfel bucătăria tradițională a zonei conține o gamă largă de preparate din pește, mâncăruri foarte gustoase făcute doar după obiceiuri și rețete străvechi.

Green Village Resort, locul unde să-ţi petreci vacanţele de vară

Dacă vreţi să petreceţi un sejur in Delta Dunarii să aveţi toate astea pentru o zi sau pentru o săptămâna, vă invit să faceţi parte din viaţa autentică a localnicilor şi alături de aceştia, într-un resort care nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite să descoperiți Delta aşa cum este ea de secole, misterioasă darnică şi primitoare.

Într-un sejur in Delta Dunarii Romania aveţi prilejul unei experienţe inedite, de la cunoaşterea culturii şi a gastronomiei pescăreşti unice şi prietenoasă cu natura bogată a Deltei Dunării până la răsfăţul oferit de resortul cel mai elegant din zonă.

Cazare in Delta Dunarii

Resortul Green Village este unul din cele mai fabuloase locuri în care poți alege să îți petreci vacanţa în Deltă Dunării România. În curtea resortului găsești la fiecare pas un mod de a petrece timpul, de a învăța lucruri noi și de a experimenta puțin din viata localnicilor! Oriunde te plimbi în resort, ai internet asigurat, pentru ca tu să fii în permanentă comunicare cu cei dragi.

Situat la câteva sute de metri de litoral, dar și o evadare în inima Deltei, este locul perfect unde te poți bucura deopotriva de nisipul fin și valurile mării, dar și de gustul ciorbei de peşte autentică, pregătită în bucataria celui mai luxos restaurant.

Waterlily Restaurant se ridică majestuos pe 2 niveluri. Cu terasele acoperite te protejează de soare la prânz  iar spațiul interior te primește pentru o cină elegantă. La marginea apei, Laguna Brasserie, oferă concerte live în fiecare seară și te îmbie cu gustări delicioase, asortate cu băuturi exotice colorate.

Indiferent ce preferinte culinare ai avea în restaurant iti vei satisface poftele cu cele mai sofisticate preparate sau te vei desfata cu cele traditionale.

Capacitatea de cazare a resortului acoperă un total de 89 de camere confortabile – camere duble, fiecare cu o terasă primitoare, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării. Acestea sunt echipate complet, cu minibar și aer condiționat.

Green Village Resort vă pune la dispoziție un Health Center complet compus din piscină și jacuzzi în aer liber, saună, masaj și centru fitness. Totodată sala de ședințe și cele 3 săli de cinema sau conferinte fac din aceasta locație, cea mai buna ocazie de a impresiona partenerii de afaceri.

Şi cei mai mici turiști se pot bucura de o vacanţă luxuriantă. Turtle Kids Club – clubul Copiilor activi și curioși, îi așteaptă pe micii aventurieri cu un spațiu de învățare și distracție. Astfel părinții își pot lăsa copiii în grija educatoarei răbdătoare pentru un moment de răgaz la piscină sau Laguna Brasserie.

Sfantu Gheorghe Delta

O vacanță perfectă începe cu un răsărit de soare, apoi obligatoriu o excursie cu barca pe unul din braţele Dunării: Sfantu Gheorghe Delta să te bucuri în mod corespunzător de spectacolul magnific al naturii, căci Delta Dunării este unică la nivel mondial și deține recordul pentru zona Europei cu biodiversitatea e cea mai mare.

Delta Dunarii este cel mai tânăr teren al României, una dintre cele mai umede zone ale lumii, un habitat perfect pentru păsările de apă si alte vietuitoare. Totodata este cea mai mare suprafață compactă a planetei în desișuri de stuf, în care locuitorii trăiesc ca parte integrantă a naturii fără a altera mediul. Persoanele cu activități, obiceiuri și profesii specifice locului, unice în țară, transformă Delta Dunării în cel mai magnific loc de petrecut vacanţa.

Cazare in Delta Dunarii

Delta Dunarii Romania adăpostește peste 1.200 de specii de plante, 320 de specii de păsări (rațe, stârci, pelicani, etc) si mai mult de 3.400 de specii de faună de apă dulce, inclusiv aproximativ 110 specii de pește, cum ar fi sturionul care este protejat prin lege.

În 1974 Delta Dunarii a fost declarată Patrimoniu Mondial de către UNESCO Rezervația Biosferei.

 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Cazare in Delta Dunarii la Sfantu Gheorghe, locul unde Dunărea se întâlnește cu Marea Neagră"

 1. Este ceva de vis.

 2. Este un loc minunat in care orice roman ar trebui sa ajunga macar o data.

 3. Arata faorte bine, un loc de vis dar dupa cum stiti in Delta este problema tantarilor. Cred ca este infernal. Dar oricum peisajele sunt superbe

Leave a comment

Your email address will not be published.


*