Eurocor, locul unde obții certificatul de studii indiferent de vârstă

acreditari eurocor
Share the joy

Eurocor, locul unde obții certificatul de studii indiferent de vârstă

Un proberb autohton spune că „omul cât trăiește învață”, însă eu aș mai adăuga că dacă vrea să învețe cu adevărat ceva util, urmează cursurile Eurocor.

După cum știți, eu învăț cu ajutorul acestor cursuri, Engleza nivel Incepatori Interactiv și ocazional vă povestesc despre progresele pe care le fac și despre cât de ușor merge totul, pentru că acest curs este atent structurat, adaptat ritmului de viață și situațiilor actuale, iar CD-ul ajutător este un prieten de nădejde care nu doar că te ajută să pronunți perfect, dar uneori e partener de conversație, mai ales în cazul meu când pierd câteva minute bune în fiecare dimineață la semafoare.

Astăzi însă nu vă voi vorbi despre cursul meu de engleză și nici despre progresele pe care le-am făcut, las această plăcere pentru un articol viitor, ci vă voi vorbi despre Eurocor și despre diplomele și certificatele pe care le puteți obține făcând aceste cursuri.

Unele coduri CAEN pentru persoane fizice, au nevoie de diplomă

Deschiderea unei afaceri proprii necesită și unele acreditări în funcție de activitățile pe care le desfășori, astfel pentru a fi fotograf, cosmetician sau frizer ai nevoie de obținerea unor autorizații bazate pe diplome care să ateste că stăpânești respectivă meserie. Iar dacă vrei să te angajezi undeva sau să îți schimbi job-ul , vei avea nevoie și de diplome autorizate.

Ei bine, pe lângă certificatul de absolvire, la Eurocor sunt unele cursuri unde poți obține diplome atestare de ministerul educației sau de ministerul muncii, precum și diplome recunoscute la nivel european.

Cursurile de limbi străine îți oferă posibilitatea să obții astfel de acreditări. Astfel chiar dacă nu ai timp să mergi la un centru să studiezi o limbă străină, poți obține acreditările necesare pentru a schimba jobul de exemplu, studiind comod acasă.

Desigur, o limbă străină se poate învăța și dacă deja ai un job excelent și începi sa ai parteneri de afaceri străini. Nu ai vrea sa te faci de râs, nu-i asa?

Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv

Cred că e primul lucru pe care îl poţi adresa cuiva într-o ţară străină este salutul și alte noțiuni de baza. Indiferent de ţara de unde provine partenerul tău de afaceri, engleza este universală. Şi nu doar în călătorii de afaceri…

Acum când totul este la un click distanţă, când îţi doreşti să cumperi ceva de pe un site străin sau pur şi simplu să vorbeşti cu o persoană cunoscută pe reţelele de socializare, neapărat trebuie să ştii bine engleză. Traductorul lui sir Google, nu te va ajută prea mult, ba chiar s-ar putea să te încurce şi să te faci niţel de râs.

Clar în acest moment pentru mine nu mai este nici timpul nici locul nici… în fine, voi zice momentul adecvat, să mă întorc la şcoală, cu atât mai puţin să contractez un profesor să îmi dea meditații la engleză. Așadar am apelat la Eurocor si ale lor Cursuri de Engleza nivel Incepatori Interactiv. Dicţia perfectă o pot dobândi cu ajutorul CD-urilor audio, apoi aprofundarea sau chiar învăţarea de la zero a aceste limbi moderne, e la îndemâna mea și datorita opțiunii e-Curs despre care v-am mai vorbit.

eurocor

Avantajele de a învaţă de acasă engleza sau orice alta limbă străina  sunt nenumărate, iar Eurocor este singura platforma unde poţi învaţă o limbă străină, singur cu adevărat și sa obții și calificări sau alte atestări importante.

În plus acest tip de cursuri sunt cele care te fac să înveţi rapid, pentru că fiind singur în faţă unui calculator, nu te vei simţi jenat de dicţia pe care o ai şi repetând vei ajunge să înveţi la perfecţie.

De ce Eurocor?

• metoda unica de învățare prin studiu de acasă, în propriul ritm
• durata de studiu flexibila: decideți singuri când absolviți cursul
• rezultate imediate: în doar 15 minute de studiu pe zi
• caracter practic: asimilarea rapida și punerea în practica a cunoștințelor de la primele lecții
• profesor personal: asigura îndrumarea pe durata întregului curs
• expediție în toată tara: trimiterea pachetelor de curs prin posta, în orice localitate din ţară
• preturi accesibile: plătiți lunar un preț avantajos

Ce diplome de studiu poți obține la Eurocor

acreditari eurocorDe multe ori te-ai întrebat poate despre importanța limbilor străine în viata de zi cu zi, cât de important este să le cunoști și mai ales cat de important este să dovedești că le cunoști. Ei bine, într-o lume din ce în ce interconectată, Eurocor face mai ușor acest lucru, oferindu-ţi posibilitatea de a obține cele mai bune calificări.

Astfel obținerea diverselor diplome nu mai este echivalent cu studiul unei forme de învățământ, ci mult mai comod, în ritmul propriu, acasă la tine, poți studia oricare dintre cursurile de pe site și sa obții unul dintre certificatele de absolvire sau celelalte acreditari.

Be the first to comment on "Eurocor, locul unde obții certificatul de studii indiferent de vârstă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*