Elemis – Luxury skincare pentru un ten curat, hidratat și sănătos

elemis luxury skincare
Share the joy

Elemis – Luxury skincare pentru un ten curat, hidratat și sănătos

Hello ladies,
la Bucovina Beauty Event am primit un goodie bag de la Adda shop. Astăzi vă vorvesc despre două produse de la Elemis, ideale pentru rutină de îngrijire a tenului, urmând că într-un articol viitor să va învălui în note parfumate și atingeri delicate Fragonard.

Cosmetice Elemis - Luxury Skincare

Produsele Elemis sunt foarte lăudate și pe bună dreptate, vă asigur. După ce au făcut înconjurul blogosferei, iată-mă aici povestindu-vă și eu despre ele. Chiar dacă am avut produse travel size, ideale de strecurat în geanta de vacanță, poșetă sau portfardul care te însoțește la sală, eficiența acestora, în numai două săptămâni de utilizare, mă face sa le recomand și să îmi doresc la rândul meu produsele full size.

Soothing Apricot Toner

Ideal pentru tipurile de piele delicate și sensibile, tonerul fără alcool calmează pielea oferindu-i un aspect vizibil întinerit, revigorat și tonifiat, închide porii și ajută la menținerea nivelului natural al pH-ului pielii.

Formula specială conține extracte de caisă pentru a calma pielea și floare dulce, care acționează ca un agent natural de curățare pentru întinerirea pielii, lăsând-o reîmprospătată și echilibrată.
Îmi place foarte mult acest toner, nu m-am gândit niciodată care sunt adevăratele avantaje ale unui toner eficient, cu efect calmant, până nu aa utilizat Soothing Apricot Toner de la Elemis.

Extractele de Caisă, Floare Dulce și Saponine din Lemn de Quillaja, ajută la calmarea pielii, racorind-o și tonifiind-o.

Eu am pielea cu tendințe de îngrășare în anotimpul cald, fapt care duce la pori dilatați în zona obrajilor. De când am decis să încorporez în rutină mea zilnica de îngrijire a tenului, Soothing Apricot Toner, am observat că porii se micşorează și pielea arată mai tânără și mai radiantă.

Produsul în sine este fin și delicat. Totul emană prospețime: de la parfumul său, la textura și senzația de după aplicare.

Spre deosebire de omologii mai ieftini, acest produs nu are între ingrediente alcool și îmi lasă pielea catifelată și împrospătată.

Elemis Soothing Apricot Toner

Ingrediente active:

Apricot, Saponins from Quillaja Wood, Sweet Betty Flower.

Mod de folosire:

Cu ajutorul unei dischete de bumbac se șterge delicat fața, după ce a fost curățată în prealabil cu un demachiant, ideal daca este Pro-Radiance Cream Cleanser. De asemenea, poate fi folosit ca spray reconfortant. Pentru rezultate optime, folosiți după Soothing Chamomile Cleanser.

Și câteva trucuri de la specialistul Elemis:

  • Pentru un efect energizant și revigorant la fiecare aplicare, produsul poate fi ținut în frigider.
  • Soothing Toner Apricot poate fi aplicat pe dischete din bumbac și puse peste ochi.
  • Excelent pentru ochii iritați, pentru persoanele care poartă de lentile de contact sau după ce stați în fața calculatorului.

Pro-Radiance Cream Cleanser

Demachiantul sub formă cremă, ajută la eliminarea impurităților, lăsând porii să respire, curățați în profunzime. Formula specială, cu extracte esențiale din plante, purifică și hidratează pielea deshidratată.

Machiajul zilnic pentru mine înseamnă o mascara rezistentă la apă, o linie fină de tuș și un ruj, dar alături de acest minim necesar, poluanții din mediu înconjurător agresează pielea în egală măsură, dacă nu chiar mai mult. Cu ajutorul demachiantului Pro-Radiance Cream Cleanser, absolut toate impuritățile sunt dizolvate ușor, dezvăluind un aspect radiant și tineresc al tenului.

Aromele active ale portocalelor dulci din Brazilia, Lavandă, Ylang Ylang și Patchouli te învăluie cu eleganța și finețea lor, în timp ce extractele de plante esențiale purifică pielea, protejând-o de radicalii liberi.

Pro-Radiance Cream Cleanser

Mod de folosire:

Produsul se aplică pe pielea uscată cu ajutorul degetelor, masând ușor. Se lasă timp de 1 minut să dizolve machiajul și impuritățile, apoi cu un prosp umed, cald, se îndepărtează cu delicatețe. Pro-

Radiance Cream Cleanser hidratează profund și curată perfect, pentru a dezvălui un ten tineresc și… fericit.

Fața se tamponează cu un prosop curat, pentru a o usca. Acest pas de îngrijire se continuă cu aplicarea loțiun tonice ELEMIS adecvată timpului de ten.

Ingrediente active:

Burdock, Noni, Moringa Pterygosperma Seed extract, Acai

elemis skincare routine

Este pentru prima dată când folosesc produse Elemis și mi-au plăcut foarte mult.

Textura lor fină și delicată, ușurință de utilizare și respectarea promisiunilor expuse pe etichetă, le-au transformat rapid în produsele preferate pentru rutina zilnică.

elemis luxury skincareTu cunoști produsele Elemis? Pe care le folosești?

#elemiseveryday #addashop

Be the first to comment on "Elemis – Luxury skincare pentru un ten curat, hidratat și sănătos"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*