Persil Power-Mix Caps , inovatia wow

Share the joy

     Toti detergentii promit sa curate perfect hainele puse la spalat cu… minunata pudra/gel. Unii mai parfumati, altii fac mai multa spuma… altii au doar numele de detergent. Acum ceva vreme am cunoscut Persil Gel Expert,  mi-a placut mult cum spala si pentru ca de cele mai multe ori il gasesc la oferta , am continuat sa-l folosesc, foarte multumita de performanta acestuia . 
     Si anul acesta Persil a imbunatatit formula de prezentare  si a scos pe piata un produs nou, inovator  Persil Power-Mix Caps imbinand puterea pudrei de detergent cu parfumul si puterea gelului. Rezultatul ?  Haine mai curate , mai parfumate la temperaturi mai scazute.
     L-am testat impreuna cu 10  mamici, prietene sau cunostinte din grupul de parinti de la scoala si am avut doar feedback pozitiv. Manecutele si petele de pe cerneala s-au curatat perfect, nimicite au fost si petele de sucuri de fructe sau ciocolata, chiar si petele mai vechi . Albul devine imaculat, noile capsule Persil Power-Mix Caps lasand rufele impecabile.
     Eu l-am pus insa la grea incercare.
     Parintii mei locuiesc la casa si iarna se incalzesc la soba de teracota, pentru ca… zic ei … aceasta da o caldura mai placuta, pentru oasele lor batrane. Iarna trecuta nu au pornit niciodata centrala, folosind doar soba. Intr-o zi tata nu a inchis portita de la focar bine ,iar perdelele de la fereastra s-au facut maro de la fum. Le -a spalat singur, mama fiind la mine sa aiba grija de nepotel. Desigur, a trebuit sa cumpere alte perdele, cele afumate au ramas foarte urate. Mama le-a pus intr-o punga si a uitat de ele. Cautand ceva pe care sa testez ‘hard” noile capsule mi-am amintit si le-am adus la spalat curioasa de rezultate. Perdelele sunt de bumbac fin si au fost spalate impreuna cu alte haine  albe, la 40de grade program de o ora. Simplu nu? Rezultatul a fost incredibil. Perdelele au devenit de un alb imaculat, la fel de frumoase, ca atunci cand erau noi.

Fotografie facuta cu o camera HD in lumina naturala inainte de a fi spalate.

Vreti sa vedeti rezultatul?

     Impecabile e un singur raspuns, acelasi aparat, tot lumina naturala. Nu credeam ca benzile de imbinare care, chiar erau maro deschis , se vor mai face vreodata albe.

     In concluzie… si nu numai, voi reveni sa fac update la acest articol si cu alte experiente … din masina de spalat, va recomand cu toata taria noile capsule  Persil Power-Mix spala excelent de bine, au un pret super accesibil si miroase fantasic. Va astept pe aici cu impresii , daca si voi le-ati testat.

Be the first to comment on "Persil Power-Mix Caps , inovatia wow"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*