Cele mai frumoase bijuterii facute cu accesorii gemsale

colier
Share the joy

Cele mai frumoase bijuterii făcute cu accesorii gemsale

Domnilor, cum ar fi să puteţi dărui femeilor din viaţa voastră câte o bijuterie nouă în fiecare zi? Iar voi dragile mele, nu-i aşa că aţi dori un nou accesoriu pentru fiecare lucru din garderobă? Pentru bluza cea nouă, pentru poşeta cea verde, pentru eşarfa vaporoasă… şi chiar pentru bucuria neastâmpărată pe care o simţiti …

A sosit primăvara, într-o cascadă de culori şi flori parfumate. Acum când lumina soarelui se oglindeşte în sclipirile ochilor noştri, fericirea e completă doar văzându-i şi pe alţii fericiţi, răsfăţaţi şi iubiţi. În aceste zile, inima noastră se va umple de fericire dăruind persoanelor dragi un un mic dar, o îmbrăţişare, o floare, un zâmbet, un sărut sau un accesoriu minunat care va fi purtat cu drag tot anul.

Fiecare sezon aduce cu sine noi trend-uri. Anul acesta la mare căutare vor fi accesoriile handmade. Fabuloase şi seducătoare, creaţii unice ce transformă surprinzător orice ţinută.

Nu vă lasaţi impresionaţi de vitrinele pline de gablonţuri și chinezări din plastic care de la prima purtare plesnesc sau îşi pierd culoarea, alegeţi să purtaţi pietre semipreţioase a căror propietăţi sunt cunoscute încă din antichitate. Aducătoare de fericire şi bunăstare, protectoare şi vindecătoare pietrele semipreţioase sunt preferatele mele cănd vine vorba de bijuterii.

Pentru că astăzi este 8 martie, ziua în care sărbătorim femeia, voi începe prin a vă arăta cum să faceţi o broşă draguţă , căreia îi puteţi ataşa un şnur de mărţisor. Legenda spune că şnurul de mărţişor se agaţă în crengile unui copac la sfârşitul lunii martie dar, broşa rămâne să înfrumusețeze reverul sacoului preferat tot anul.

Broșă mărțișor

Avem nevoie de sârmă , mărgele asortate şi cleşti . Toate acestea le gasiţi pe gemsale.ro, alături de cea mai variată gama de mărgele . Desigur puteţi alege între zeci de culori și forme.

După ce alegeţi mărgelele începem să ”ţesem” modelul dorit. Eu am făcut mai întâi petalele din sârmă şi mărgele. Apoi am așezat piesa centrală, în jurul căreia am ataşat un şirag de alte mărgele. Îi dăm o formă şi gata, o putem pune la rever.

accesorii gemsale

Tot la capitolul broşe putem adăuga pe cele de organză înfrumuseţate cu mărgele de nisip.

Coliere handmade realizate cu accesorii gemsale

Putem redă o nouă viaţă lănţişoarelor pe care nu le mai purtăm pentru că nu se mai ” asortează” stilului nostru actual. Pentru asta avem nevoie de cristale de diferite culori, zale şi ace cap drept.

Acestea permit ancorarea unui cristal independent de restul siragului. Pot fi folosite la coliere, cercei, brăţări iar rezultatul este spectaculos.

Gemsale.ro vă oferă pe lângă mărgele online şi cele mai frumoase cristale, de diferite forme, culori şi mărimi, precum şi accesori care vor transforma pasiunea într-o artă … De asemenea pentru cei grăbiţi, aveţi posibilitatea să achiziţionaţi și bijuterii gata confecţionate, iar dacă v-am molipsit de entuziasmul meu puteţi cumpăra carţi de ”margelit”.

colier

La colierul meu ar merge realizati si niste cercei foarte frumoşi şi chiar intenţionez să fac un copăcel feng shui pentru noptieră .

Brăţarile sunt cele care se fac cel mai uşor, perlele naturale de pe gemsale.ro sunt fabuloase, combinate cu mărgele metalice înşirate pur şi simplu una după alta pe sărma de argint sau fir de silicon, tot made gemsale.ro. Veţi avea cele mai elegante, feminine, preţioase şi minunate brăţări. Daruri perfecte pentru persoanele cele mai dragi din viaţa noastră.

Dragii mei, haideţi să mărgelim împreună, primăvara această se poartă accesoriile handmade. Gemsale.ro ne oferă materia primă, noi trebuie să aducem pasiunea şi imaginaţia.

Din cristale şi mărgele mai puteţi face magneţi pentru frigider, buchete de mireasă, flori și figurine sau de ce nu, să accesorizaţi un articol vestimentar .

Şi pentru că suntem în luna lui mărţişor, gemsale.ro ne oferă diferite accesorii și chiar mărţişoare gata făcute pentru a sărbători cum se cuvine venirea primăverii.

Dragile mele… şi de ce nu dragii mei cititori… eu vă invit să descoperim pas cu pas magia confecţionarii de bijuterii handmade. Nu avem nevoie de mari investiţii, dar este foarte important să folosim accesorii de calitate și instrumente care să ne uşureze muncă. Atunci satisfacţia va fi imensă, iar bijuteria creată va fi unică, cea mai frumoasă între toate.

Be the first to comment on "Cele mai frumoase bijuterii facute cu accesorii gemsale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*