Ce sunt lămpile catalitice și care sunt cele mai bune parfumuri pentru casă

parfumuri pentru casa
Share the joy

Ce sunt lămpile catalitice și care sunt cele mai bune parfumuri pentru casă

Cel mai frumos lucru când ajungi acasă după o zi lungă la serviciu este parfumul căminului tău pe care îl simți atunci când deschizi ușa. Câte odată este ceva delicios tocmai scos din cuptor, mirosul hainelor proaspăt spălate, mireasma florilor din grădină sau pur și simplu miroase a „casa ta”, în cazul în care folosești parfumuri pentru casă.

Toate aceste arome generează sentimente și ne fac să ne simțim că aparținem locului. Fericirea care te cuprinde este de nedescris, iar acest lucru este dovedit științific, deoarece mirosul este singurul simt care creează amintiri. În acest caz, parfumul căminului tău creând sentimentul de posesiune, stimulând în același timp eliberarea serotoninei.

Uneori însă nu e de ajuns să păstrezi casa curată și aerisită în fiecare zi. Eu care locuiesc la bloc simt din plin lipsa unei grădini cu flori înmiresmate, a gazonului proaspăt tuns sau a frunzelor pline de rouă, în schimb știu ce gătește fiecare vecină, ce hobby au cei de vizavi și că unii vecini sunt fumători. La fel simt mirosul asfaltului încins, al gazelor de eșapament sau alte „miresme” care provin de la câte o fabrică din zonă.

Ba nici la curte lucrurile nu stau mai bine și atunci cel mai bine este să apelăm la vaporizatoare, spray-uri de camera, candele aromate, lumânări parfumate sau lampi catalitice pentru a crea acel confort care induce o stare de bine și răsfăț și căminul nostru să miroase a „acasă”.

Parfumuri pentru casă de la Notino.ro

Nu este prima dată când comand parfumuri pentru casă de aici și pentru că mi-au plăcut atât de mult, am reînnoit stocul. Pe lângă acesta ofertă, tot în aceasta săptămână NOTINO ruleaza o reducere de până la 70% și la diverse parfumuri și cosmetice.

Eu folosesc în general câte un difuzor de arome în fiecare baie și vara am în toate încăperile o lumânare parfumată Maison Berger Paris Anti Mosquito Citronella. Parfumul citric al acesteia respinge țânțarii și în același timp umple casa cu o aromă minunată, creând astfel o atmosferă confortabilă, unde te simți întotdeauna excelent.

Lumânarea are același efect și pe terasele și balcoanele mici, așadar acum este ocazia să profitați de ofertele notino și să vă pregătiți pentru vara următoare.

maison berger paris anti mosquito citronella lumanare parfumata

Review difuzoare de aromă THD

Aceste difuzoare de aromă THD se găsesc pe site într-o gamă foarte variată și fiecare difuzor vine cu un set de bețigașe și un capac decorativ din plastic. Ba chiar sunt si rezerve care pot reumple produsul terminat. Flacoanele sunt din sticlă și bețigașele din bambus sunt speciale pentru a difuza aroma într-un mod uniform.

Cred că le-am încercat pe toate, însă am câteva favorite care nu îmi lipsesc nicicând. Pentru mine acestea au parfum de casa mea!

parfumuri pentru casa

Parfumul difuzoarelor THD sunt un amestec de etanol și apă cu diferite arome care se evaporă în diferite perioade de timp.

Parfumurile pentru casă cu aromă de citrice sunt cele pe care eu le cumpăr cel mai des. Marcante prin aromele lor curate, proaspete și revigorante, adesea au note ierboase și astfel asemenea unei esențe de parfum, îmbracă orice cameră într-o perdea diafană de note olfactive ce fredonează o melodie doar de noi auzită.

Notele de top sunt aromele asertive, ascuțite și imediate care se risipesc cel mai rapid. Acestea dau impresia inițială a unui parfum și de fiecare dată când deschid un nou difuzor, introduc doar un bețișor, pentru că parfumul mi se pare prea puternic până mă obișnuiesc.

Notele de mijloc, care sunt descrise ca inima unui parfum obișnuit, fac o tranziție delicioasă între notele de bază și cele de vârf și numărul de bețigașe folosite te fac sa simți „vibrațiile” parfumate.

În sfârșit, notele de bază sunt fundamentul parfumului… (chiar și în cazul unor parfumuri pentru casa), ceea ce înseamnă că sunt și cele mai îndelungate și cele care vor parfuma casa noastră.

Difuzoarele funcționează mai degrabă ca un parfum bun, de lungă durată, deoarece mirosul va fi dispersat în cameră, atât timp cât vasul este încă plin și bețele sunt răsucite în mod constant. Eu obișnuiesc să întorc doar câte 1-2 bețe, la interval de o zi. Acest truc duce la o economie a parfumului, pentru că evaporarea se produce mai greu. În camerele mici, precum sunt băile, nici nu este nevoie de mai mult.

difuzoare de aroma THD, pareri

Universul lămpilor catalitice

Cândva exista un obicei de a pulveriza becurile cu parfum în timp ce acestea erau stinse. Când le aprindeai, căldura emanată de incandescența lor vaporiza uleiurile și esențele de pe bulbul becului. Aromele se risipeau și casa prindea o vagă aromă de parfum… ars.

Însă lumea nu încetează să evolueze și uneori produsele care cu ani în urmă erau utilizate cu un anumit scop, acum sunt reinventate și devin o tendință adoptată imediat de toată lumea, formând un trend care ia amploare.

Ce sunt lămpile catalitice?

Chiar dacă numele pare foarte retro și cumva asociat cu stilul industrial, lămpile catalitice sunt odorizante de casă care nu numai că parfumează, ci și igienizează mediul, iar parfumul se difuzează într-un mod foarte omogen.

Acest dispozitiv parfumează și dezinfectează în același timp, inițial fiind creat pentru spitale. Odată pus în funcțiune purifică aerul și elimină aproape toate bacteriile, mucegaiul, acarienii și alte elemente care se acumulează în aerul pe care îl respirăm. Lămpile catalitice sunt dispozitive extrem de recomandate celor care au alergii pentru beneficiile pe care le au asupra sistemului respirator prin curățarea aerului, deoarece o lampă catalitică filtrează impuritățile, transformându-le în oxigen.

O lampă catalitică odorizanta este decorațiunea perfectă pentru locuințe, birouri, hoteluri și centre de wellness. Succesul său se bazează pe principiul reacției catalitice – ardere fără flacără și astfel se pot lăsa nesupravegheate, fără probleme.

Tu cum îți parfumezi casa?

2 Comments on "Ce sunt lămpile catalitice și care sunt cele mai bune parfumuri pentru casă"

  1. Mulțumim pentru recomandări.

  2. Asa este. Folosesc demult lampile catalitice . Le fac reclama ,cum pot, cat pot.O data pe saptamana ,sau zilnic in caz de viroze sau fiecare dupa bunul plac .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*