Cel mai bun curs de SEO din Romania, indrazneste sa fii parte din lumea digitala

curs seo iasi
Share the joy
 • 33
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cel mai bun curs SEO din România, îndrăznește sa fii parte din lumea digitală

Vrei să înveţi tehnici avansate de SEO? Vrei să descoperi cum să cucereşti primele poziţii în căutările pe Google? Dacă eşti în Iaşi la sfârşitul acestei luni, pe 29 şi 30 aprilie, nu pierde cea mai bună ocazie a momentului: Cursul SEO Rezistenta Online.

La cursul oferit de Firma Rezistenţa Online sunt aşteptaţi participanţi din Iaşi, dar şi din Bacău, Suceava, Piatra Neamţ şi alte oraşe din nord-estul României precum şi din Moldova. Trainerul cursului va fi specialistul SEO Ela Iliesi, numită de Squirrly unul din cei 5 cei mai inspirationali traineri SEO din lume. Mai multe informații și formularul de înscriere la curs SEO se găsesc pe site-urile www.cursuri-seo.ro și www.rezistenta-online.ro.

SEO (Search Engine Optimization) este una dintre disciplinele cele mai valoroase din lumea online. Chiar dacă nu pare important pentru unii, să fii specialist SEO, este una dintre profesiile cu cea mai mare cerere din domeniul digital.

Astăzi spaţiul online este împânzit de articole care promit să dezvăluie secrete SEO, articole redactate de persoane care fie se inspiră din mai multe surse fie traduc articole mai vechi, care sunt deja depăşite şi inutile pentru a te ajuta să îţi atingi scopul şi să fii întradevăr „văzut” de Google. De aceea aceste cursuri ţinute de specialişti cu o pregătite temeinică sunt adevărata cale pe care trebuie să o urmezi pentru a avea succes garantat.

Curs SEO

Cursul SEO se desfăşoară pe parcursul a 8 ore, timp în care cursanţii vor învaţa despre tehnici avansate SEO şi subiecte conexe. Acesta se adresează celor care vor să îşi construiască o carieră în domeniul SEO, profesioniştilor care vor să se specializeze în optimizarea pentru motoarele de căutare, dar şi antreprenorilor care conduc business-uri şi îşi doresc o poziţie mai bună pe Google pentru afacerea lor.

Deoarece pregătirea pe care o facem e una serioasă, ne mândrim azi cu rezultate frumoase; foşti cursanţi care conduc departamente de marketing online şi ocupă poziţii de seniori, firme de renume care ne trimit angajaţii la traininguri pentru a îi specializa şi care recrutează interni şi specialişti din rândul persoanelor care ne urmează cursurile.

Alexandru Simion, CEO Rezistenţă Online

Din acest motiv, cursurile SEO nu se pot face online, așadar este necesară interacţiunea şi îndrumarea trainerului pentru a învăţa ce paşi trebuie să urmezi astfel încât site-ul pe care îl promoveazi sau afacerea ta să ajungă în primele poziţii Google. Expresiile relevante, acele cuvinte cheie la care râvnim cu toţii, keywords cu multe căutări, sunt în continuă schimbare. Nu ai cum să le implementezi pe toate, însă la aceste cursuri vei învaţă cum să devii cunoscut de motoarele de căutare, folosind la maxim timpul şi bugetul pe care îl ai la dispoziţie.

curs seo iasi

Cele mai bune cursuri de formare SEO

Articolele şi cursurile online includ doar teorie, de cele mai multe ori învechită şi depăşită. Trainerii te vor ajuta să pui în practică cele mai noi trenduri SEO şi cele mai avansate tehnici şi strategii din domeniu astfel încât la sfârşitul cursului să ai posibilitatea de a obţine rezultate rapide şi sigure pentru clienţi sau pentru propriul site.

SEO nu este doar despre aducerea unui site pe primele poziţii în căutarea Google ci este o întreaga inginerie de marketing online axat pe web analytics, marketing de conţinut, Adsence, Google AdWords, Social Media, etc..

Dacă ştii ceva despre lumea de SEO, sigur că eşti conştient de relaţia strânsă dintre toate aceste domenii ale marketingului digital şi strategiile pe care specialiştii SEO le construiesc pentru a obţine rezultate sigure şi rapide.

La cursuri veţi învaţă elementele de bază de SEO, modul în care lucrează motoarele de căutare, cum să analizezi cuvintele cheie, cele mai recente tendinţe în poziţionare aceastora în motorul de căutare, optimizarea paginilor, link building, factorii de marketing de conţinut, precum şi multe alte strategii, atât de importante în influențarea poziționării pe paginile motoarelor de căutare.

Abordarea tuturor subiectelor de importanţă vitală în lumea online este foarte practică şi oferă o serie de beneficii pentru cursanţi.

Cursurile cu durată de până la 8 ore fiecare, se desfăşoară bi-lunar în Bucureşti, iar până acum au fost urmate de peste 900 de cursanţi. 2 din 3 cursanţi se întorc pentru a urma şi alte cursuri în cadrul firmei, iar cea mai mare parte a cursanţilor vin la cursuri prin recomandări, lucruri ce vorbesc de la sine de calitatea serviciilor oferite de Rezistenţa Online.

Nu îţi irosii timpul căutând informaţii în articole online, vino la acest curs SEO şi învaţă despre importanţa acestei discipline în prezentul şi viitorul Internetului.

Cine este Rezistenta Online?

Firma Rezistenta Online a fost înființată în 2011 de către Ela Iliesi si Simion Alexandru. La începutul acestui an  au sărbătorit 6 ani de educație în domeniul marketingului online.

Din luna august 2016 firma oferă cursuri de marketing acreditate prin programul MAKE IT ACADEMY, cursanţii obţinând în urmă participării la cursuri şi absolvirii examenului ANC, un certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii şi al Educaţiei Naţionale, recunoscut atât naţional cât şi internaţional.

Rezistenta Online promovează ideea unei  revoluții digitale, chiar de pe prima pagina a site-ului sau. Echipa te îndeamnă sa descoperi felurile în care online-ul îți da putere sa beneficiezi de avantajele acestui domeniu, fie ca îți dorești să lucrezi de acasă, să ai rezultate mai bune sau sa îți lansezi un proiect online.

 • 33
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Cel mai bun curs de SEO din Romania, indrazneste sa fii parte din lumea digitala"

 1. Ce tare,nu stim de as ceva mulumim pentru stire. SEO este foarte important si eu ma confrunt cu problema aceasta. Este greu sa optimizezi post-urile si site-ul. Daca nu stii foarte bine, slabe sanse.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*