Picant, crocant și delicios la KFC – locul unde poți „păcătui” fără să îți pară rău

Meniu de vara KFC
Share the joy

Meniu picant, crocant și delicios la KFC – locul unde poți „păcătui” fără să îți pară rău

Nu am fost niciodată o mâncăcioasă. De fapt mănânc puțin, fără pâine, beau multă cafea și… îmi plac nepermis de mult dulciurile. Cafeaua îmi place fără zahăr, neagră și fierbinte, dar nu știu cum fac că nu reușesc să mă opresc doar la un pătrățel mic de ciocolată. Chiar dacă aleg sortimente de calitate, de ciocolată amară, cu conținut ridicat de cacao și îndulcită cu stevie, tot mă întrec cu gluma nepermis de mult.

Uneori îmi este și mie poftă… ba de un șnițel, ba de cartofi prăjiți, ba de o chiftea sau o porție strașnică de înghețată cu caramel. Chiar dacă nu mănânc aceste delicii prea des, îmi place să gătesc. Pentru ai mei fac tot felul de nebunii, fără zahăr, fără prea multe prăjeli sau fără surogate la plic. Cuptorul îl deschid aproape în fiecare zi și grătarul electric rar stă în cutie, fapt pentru care uneori va arăt pe blog ce mai gătesc în casă. Ba chiar am renunțat să mai fac dulceață și zacuscă în casă pentru că, conform nutriționiștilor sunt nesănătoase…

Oricum ar fi… câteodată vrem cu toții să evadăm din universul număratului de calorii, din rețetarul vegan sau din lumea supelor cremă și atunci mai prepar câte o friptură suculentă, afum toată casa cu „parfum” de usturoi, de șnițel prăjit sau de chiftele moldovenești. Nu vă spun ce salată de vinete sau dovlecei pane cu sos de mujdei știu să fac! Apoi spăl perdelele, că deh, pofta trece, dar mirosul de prăjeală rămâne.

Așa că am ajuns la concluzia că uneori e mai ieftin, mai delicios și chiar mai plăcut să am mici escapade la câte un fast food, decât să trebăluiesc în bucătărie și să port în par fumul uleiului încins. Când trag linie, financiar ies pe egal, dar timpul petrecut cu cei dragi, momentele plăcute și distracția sunt întotdeauna pe plus.

fast food

KFC – locul unde poți păcătui fără să îți pară rău

Întâlnirea cu meniurile KFC le-o datorez unor prieteni cu care obișnuim să petrecem serile evadând din rutina zilnica și la doar doi pași de casă mâncăm câte un meniu delicios, iar cei mici își potolesc curiozitate trezită de reclamele de la tv. Ei au fost cei care ne-au invitat prima dată la onomastica puștoaicei lor pe care au sărbătorit-o într-o astfel de locație.

Așa am aflat că poți să savurezi un mojito autentic sau să-ți amețești papilele gustative cu o Greek Salad fără să ieși din oraș… ba chiar nici din casă dacă locuiești într-o locație unde poți comanda prin telefon.

Desigur, în toate trebuie să fie o măsură, un echilibru pentru a mulțumi trupul și sufletul în aceeași măsură. Căci nu-i așa… știm cu toții: „nicio otravă nu-i letală, doza o face să fie mortală„…

Bine, acum ce să zic? Recunosc, uneori o porție de Tarte au chocolat și un Espresso mă face să trec și dimineața pe la unul din cele două KFC-uri din Suceava. Dar nu prea des și în general când sărbătoresc ceva împreună cu colegele de la job.

Așa că invitația la masă venită din partea BUZZStore a fost tare bine primită, mai ales că eu ador mirodeniile picante…meniu de vara kfc

Pe lângă cele mai suculente bucăți de carne învelite în crustă, cartofii prăjiți perfect și legumele proaspete și crocante care sunt atât de apetisante încât abia aștepți să revii și pe care le-am mai mâncat până acum la KFC din galeria Shopping City Suceava, zilele trecute am testat toate bunătățile noi din meniul de vară KFC și astăzi vă spun care mi-a plăcut cel mai mult.

Eu am ales varianta picantă și nu mi s-a părut foarte hot, pe cuvânt. Dar dacă nu obișnuiți să mâncați iute, atunci dați un skip și alegeți doar variantele care nu sunt picante. Cei care vă servesc sunt foarte drăguți și întotdeauna întreabă, mai ales dacă e loc de făcut alegeri.

Crispy Box, picant, crocant și delicios

Noul Crispy Box din meniul de vară are 3 bucăți de Crispy Strips, o porție medie de cartofi prăjiți și sos Sweet & Sour sau sosul de usturoi care este absolut la KFC!

Sosul de usturoi este preferatul nostru când poposim la KFC, așa că l-am comandat și de această dată.

Acest meniu a devenit instant preferatul nostru, astfel încât l-am mai repetat odată și cum băiatul meu de 10 ani nu poate mânca ditamai meniul, cu 13 lei am avut amândoi un prânz pe cinste. De altfel, fotografia celui de al doilea box este de la „repeat”…

Crispy Box kfc

Summer Twister – gustul autentic al Greciei

Summer Twister ascunde 2 bucăți de Crispy Strips ușor picante și la fel de crocante, combinate cu brânză Feta, baby spanac, roșii,castraveți proaspeți și sos Garlic Lemon….

Yamiiii!!!

Trebuie să va spun că fiecare meniu este o porție, dar noi obișnuim să împărțim, iar Summer Twister ajunge perfect pentru două persoane. În plus lipia care îl învelește e atât de pufoasa, încât abia aștept sa revin.

summer twister KFC

Holiday Burger

Noul Holiday Burger are 2 bucăți generoase de pulpă de pui picantă sau nepicantă (după preferinţe), învelite cu o felie de brânză Cheddar, acoperite de salată Iceberg, felii crocante de castraveți murați, fâșii delicate de ardei copți și sos Sweet & Sour. Ce mai? o nebunie de arome și texturi așezate într-o chiflă proaspătă, presărată cu susan.

Holiday Burger este foarte hrănitor și tare delicios, de acesta, în varianta picantă, s-a atașat soțul meu. Zice ca este o masa perfecta când călătorești la volan și oprești sa ciugulești ceva bun.

Nu îți fă griji, toate informaţiile cu privire la valorile nutriţionale ale produselor KFC sunt complete și disponibile pe site-ul lor. Iar dacă ești alergic la unele ingrediente, poți afla și despre acest lucru tot de pe site.

Meniu de vara KFC

Fiecare meniu din cele testate de noi a costat 13 lei. Distracția a fost fără măsură iar gustul absolut delicios ne-a făcu să revenim pentru o nouă porție de Crispy Box…

Acum când începe școală și tot timpul vom fi pe fugă, cu siguranță că voi trece mai des pe la KFC, iar timpul care îmi rămâne îl voi petrece în parc sau citind povesti cu pustiul meu.

Voi obișnuit să mâncați la KFC?

Care este meniul vostru preferat?

#buzzkfcsummer #buzzstore #KFC

Be the first to comment on "Picant, crocant și delicios la KFC – locul unde poți „păcătui” fără să îți pară rău"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*