Chic Bijoux – Bijuterii personalizate din argint, colecția de iarna 2019

chicbijoux.ro bijuterii argint personalizate
Share the joy
 • 91
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Chic Bijoux – Bijuteri personalizate din argint, colecția de iarna 2019

Crăciunul este magic, o aromă prețioasă a celor mai dulci amintiri risipite în albul strălucitor al fulgilor de nea. Parfumul de cetină, gustul de scorțișoară și luminile multicolore ce se reflectă în gheața strălucitoare ne fac să trăim fiecare sfârșit de an cu aceeași emoție ca atunci când eram copii.

Uneori te gândeșți că dacă închizi ochii vei auzi clopoțeii de la sania lui Moș Crăciun răsunând peste câmpuri în timp ce focul trosnește în soba bunicii și ai vrea să stai așa până auzi foșnetul hârtiei de pe cadourile ce se îngrămădesc cuminți sub brad.

Crăciunul înseamnă zile și nopți magice în care speranța, bucuria și dragostea îți umple sufletul de fericire și îți zic că e timpul să te întorci acasă să te întâlnești oamenii pe care-i porți în inima ta.

Și inevitabil Crăciunul e despre noi, despre a dărui și a primi dragostea celor din jur și despre a lăsa magia să ne pătrundă în suflet să aprindă flacăra speranței și să ne facă să redevenim mai buni.

Și ce ar fi Crăciunul fără daruri pentru toată lumea? Chiar și eu primesc și mă bucur ca un copil, nu neapărat pentru cadoul pe care îl descopăr sub funda de saten, ci pentru sentimentul pe care îl am știind că sunt importantă pentru cineva.

Poți oferi și primi orice, dar bijuteriile și cosmeticele sunt cele mai frumoase și utile cadouri. Și pentru că v-am tot vorbit de cosmetice, astăzi vă arăt câteva bijuterii argint pe care eu le iubesc foarte mult.

Chic Bijoux, bijuterii personalizate din colecția de Crăciun 2019

Chic Bijoux, bijuterii personalizate din colecția de Crăciun 2019

Despre Chic Bijoux am mai vorbit pe blog. Am de la ei un set de cercei, două inele și o brățară cu șnur roșu. Anul acesta au introdus noi elemente în colecțiile lor și am fost fericită să primesc prețioasele bijuterii de care deja m-am îndrăgostit.

Bijuteriile lor din argint de calitate sunt realizate în ateliere proprii, unele cu elemente Swarovski de o strălucire aparte și o eleganţă fără cusur.  Fiecare bijuterie vine insotita de un certificat de autenticitate, frumos ambalate, ideale pentru a fi oferite cadou. Ale mele sunt și astăzi impecabile, de parca abia le-am scos din cutie.

Frumusețea rece a iernii și bucuria petrecerilor de Crăciun sunt reinterpretate în noua colecție de bijuterii de sezon de la Chic Bijoux și fulgii de nea, omul de zăpadă și chiar renii lui Moș Crăciun prind viață în atelierele lor și se oglindesc în sclipirea perfectă a metalului prețios.

Chic Bijoux cuprinde estetica minunată a iernii și invită familia și prietenii să se alăture unei colecții de bijuterii superbe care înfățișează magia acestui sezon. Plină de contraste sclipitoare și culorile vibrante al pietrelor semi prețioase, noua colecție este o celebrare a frumuseții iernii, a familiei și a magiei Crăciunului. Inspirate din sclipirea gheții ce oglindește în strălucirea argintului toată bucuria celor mai frumoase sărbători din an, bijuteriile personalizate de la Chic Bjoux sunt cadouri perfecte pentru toți pe care ii iubești.

Minunile iernii – Cercei Crăciun – Model Hexagon – Fulg de zăpadă – Argint 925 – închidere șurub

Bijuteriile Chic Bijoux din colecția de iarnă surprind perfect spiritul acestui sezon datorită motivelor de Crăciun și design-urilor gravate cu atenție la cel mai mic detaliu. Frumusețea cristalelor de gheață și a fulgilor perfecți este imortalizată în cerceii fermecători cu model hexagon și gravură ce reprezintă un fulg.

Cercei Crăciun - Model Hexagon - Fulg de zăpadă - Argint 925 - închidere șurub

Îmi plac enorm de mult, se asortează cu brățară mea cu charms și cu brățările cu șnur pe care le port non stop.

Cerceii Fulg de Nea sunt eleganți și finuți, se închid cu șurub și sunt foarte comozi de purtat.

Reprezintând frumusețea individualității, deoarece fiecare fulg de zăpadă este deosebit și unic, cerceii ce reprezintă fulgii de zăpadă ce strălucesc că neaua proaspăt căzută. La fel de impresionante sunt și celelalte piesă ale colecției de iarnă.

Simbolurile tradiționale de iarnă, personaje preferate, zodii, pasiuni, nume și chiar amprente sunt extrem de frumos transpuse în argintul prețios și bijuteriile personalizate sunt pur și simplu fermecătoare.

La Chic Bijoux găsești bijuterii pentru toate gustule și buzunarele și dacă încă ești în căutarea cadoului perfect te invit să arunci un ochi pe site-ul lor, îți garantez că vei descoperi cadoul ideal pentru acest Crăciun.

Brățară Crăciun – Omul de zăpadă – Argint 925, șnur reglabil

Iarna înseamnă Moș Crăciun cu sania și Rudolph cu nasul roșu, înseamnă brăduți, oameni de zăpadă, cadouri, îngerași, clopoței și chiar și vestitul Grinch care se străduie să ruineze magia și dragostea oamenilor nu îl lasă. Ei bine, toate aceste elemente fermecătoare și nu numai sunt transpuse de bijutierii din atelierele Chic Bijoux în cele mai frumoase pandantive și medalioane ce le poți atârna de o brățară a cărui șnur poate fi ales în culoarea preferată.

Surprinde persoana iubită cu o frumoasă brățară cu model de Crăciun ori cu un pandantiv gravat cu obiectul pasiunii sale sau de ce nu, fă-ți ție un dar de suflet.

Brățară Crăciun - Omul de zăpadă - Argint 925, șnur reglabil

Broșă Cizmulița de Crăciun cu pietre semiprețioase și email

Colecția de bijuterii de Crăciun cuprinde câteva broșe tematice, ideale de purtat la reverul paltonului sau de fixat cu ele șalul și fularul. Broșa Cizmulița de Crăciun mi s-a potrivit mănușă pentru că tocmai mi-am luat un palton fără nasturi și acesta bijuterie este exact ce îi lipsea.

Detaliile smalțului strălucitor și ne amintesc de bucuria copiilor care privesc luminile multicolore ce sclipesc în bradul împodobit.

Cu o formă haioasă, de cizma lui Moș Crăciun, m-a cucerit cu delicatețea pietrelor semi prețioase. Pietricelele albe, roșii și verzi sunt Zirconii și te vor introduce pe loc în atmosfera sărbătorilor.

Este singură bijuterie care nu este făcută din argint, dar mie îmi place tare mult.

Broșă Cizmulița de Crăciun

Sărbătorind frumusețea rece a sezonului de iarnă imortalizat în bijuterii personalizate, Chic Bijoux ne invită să celebram iubirea și speranța și să purtăm sau să dăruim cele mai frumoase bijuterii din argint.

Tu ce bijuterii argint personalizate porți?

 • 91
 •  
 •  
 • 1
 •  

Be the first to comment on "Chic Bijoux – Bijuterii personalizate din argint, colecția de iarna 2019"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*