Iată noile tendințe toamna-iarna 2017-2018!

moda toamna 2017
Share the joy

Iată noile tendinte toamna-iarna 2017-2018!

Pentru că sezonul rece s-a instalat, magazinele sunt pline de piese vestimentare din colecțiile noi, create după ultimele tendințe. Creatorii de modă au stabilit, deja, care sunt cele mai “hot” răsturnări de situație în modă, aşa că hai să le aflăm împreună, citind rândurile de mai jos.

Pregătește-te de cumpărături!

moda toamna 2017Sezonul rece al acestui an aduce cu sine moda vintage, unde hainele și accesoriile cu motive folclorice nu au cum să lipsească din garderoba unei femei chic. Dacă mama ta a păstrat câteva haine din anii ’80, ai un motiv în plus sa te bucuri: le poți purta acum și să arați de milioane! Şi, dacă te întrebai ce încălțăminte ai putea să porți, nu îți face griji! La acest capitol, încălțămintea potrivita sezonului rece este la îndemână. In magazine găsești deja ghete de dama de calitate, la preturi foarte bune, pentru ca tu sa îți poți cumpăra și alte lucruri pe care sa le asortezi la ținuta favorită!

Se pare ca denimul este un material care niciodată nu se va demoda. Şi vestea cea mai bună este că denimul se poartă, anul acesta, de sus pana jos: cămașă, jachetă, pantaloni. Acest lucru o spun și creatorii de modă ce au introdus, deja, denimul în colecțiile lor de toamnă-iarnă 2017-2018.

În ceea ce privește culorile care sunt la modă în acest sezon, roşul se detașează de oricare alta. Casele de moda Fendi, Prada sau Giorgio Armani au adoptat nuanțele puternice de roşu, ceea ce le conferă creațiilor vestimentare acel efect de inedit și îndrăzneț foarte îndrăgit de către pasionatele de domeniul fashion.

O altă întoarcere spectaculoasă pe catwalk o reprezinta motivele folclorice, mai ales cele amerindiene. Franjurile sunt, și ele, la modă, aşa că nu te sfii să le porți și să te simți bine.

Vedeta ținutelor casual va fi trenciul. Atunci când îți alegi o astfel de piesă vestimentară, fii cât de creativă vrei să fii. Culorile bej, crem, alb sau gri sunt preferatele sezonului, iar acum găsiți cizme pentru femei cu care să completați o ținută ce va întoarce, garantat, toate privirile.

Cum ne îmbrăcam la evenimente speciale?

Bineînțeles, chiar dacă a venit sezonul rece, nu înseamnă că nu vom mai purta rochițe sau haine mai lejere, la un eveniment special. Dacă te pregătești să participi la un eveniment deosebit, atunci bazează-te pe moda anilor ’50, care a reușit să revină spectaculos, aducând cu ea rochițele mini, transparente, rochiile din organza, mătase sau tafta. Pe lângă negru, care nici el nu se demodează niciodată, te mai poți baza pe articolele vestimentare în culori precum portocaliu mango, galben lămâie și nuanțele de roşu aprinse.

moda anilor 50 astazi

De asemenea, femeile au undă verde la haine mai largi, de tip bărbătesc, asa că sacourile și pantalonii lejeri, cu o croială lărguță, sunt binevenite în garderoba sezonului toamna-iarna 2017-2018.

Cu toate că, în fiecare an, moda se schimba plecând, în principiu, de la cea prezentată pe marile podiumuri ale lumii, important este sa te simți tu bine în pielea ta și sa porți ceea ce îți place, te reprezinta și cu ce îți stă bine!

2 Comments on "Iată noile tendințe toamna-iarna 2017-2018!"

  1. Imi place ce am vazut.

  2. Chiar daca nu am nevoie de ghete am vazut de site o pereche de ghete care imi plac mult de tot.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*