Ce ar trebui să iau în considerare atunci când cumpăr bijuterii pentru copii?

bijuterii cireste
Share the joy

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când cumpăr bijuterii pentru copii?

Pentru ca luna cadourilor este foarte aproape, desigur ne gândim cu toții că oferirea de bijuterii în dar copiilor este o modalitate excelenta de a satisface nevoia de a găsi cadouri acceptabile pentru cei mici. Cadouri reprezentate de bijuterii pentru copii pot marca ocazii speciale, cum ar fi terminarea scolii, zile de naștere sau alte evenimente şi desigur un minunat dar de aşezat sub brad. Însă există câteva criterii importante de luat în seamă atunci când se cumpără bijuterii pentru copii.

Vârsta primei bijuterii

Care ar fi vârsta potrivită pentru prima bijuterie? Răspunsul ar fi… oricare, dacă le alegem înțelept. Copiii încă pot baga lucruri în gură la orice vârstă de aceea tortițele cerceilor, brațările și lănțișoarele trebuie sa fie alese doar dintre modelele care pot oferi siguranță deplină.

bijuterii copii

Aur, argint sau alt material?

O altă problemă este luarea în considerare materialul bijuteriilor. Lanțuri de aur galben, cercei prețioși și delicați din aur alb sau chiar brațări din acelea cu fir de ață și medalion, toate trebuie să aibă puritate cat mai mare.

Alergiile ar trebui, de asemenea, să fie luate în considerare. Unii copii sunt alergici la anumite metale, în special la nichel, care este prezent în multe elemente de bijuterii ieftine. În cazul în care părinții observă erupții cutanate atunci când copiii poartă bijuterii, acestea trebuie îndepărtate.

Apoi este important să alegeți bijuterii care supraviețuiesc degețelelor neastâmpărate ale unui copil sau adolescent. Piesele foarte fragile s-ar putea să nu reziste bine atunci când sunt purtate în timp ce copiii se joacă. Acest lucru poate sugera, de asemenea, evitarea pietrelor prețioase care sunt destul de moi, deoarece se pot desprinde când bijuteriile sunt ușor agățate.

lanturi de aur

Majoritatea părinților spun că cei mici sunt predispuși să piardă lucruri. Atunci când cumpără bijuterii scumpe pentru copii, poate fi important să realizăm că piesele pot fi pierdute. De aceea o brațară aur copii poate fi și cel mai simplu model cu fir rosu și un trifoi cu patru foi.

Așadar bijuteriile pentru copii ar trebui să fie adecvate vârstei în mai multe moduri, pornind de la model, material, alergii și chiar utilitate, dacă vrem sa oferim un ceas sau butoni din aur. Pe măsură ce copiii cresc, până la sfârșitul adolescenței, ei pot începe să poarte bijuterii similare cu cele purtate de adulți, dar în cele mai multe cazuri, bijuteriile foarte ostentative nu sunt potrivite pentru tineri și sunt preferate stilurile simple.

Be the first to comment on "Ce ar trebui să iau în considerare atunci când cumpăr bijuterii pentru copii?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*