Bucovina pitorească, cazare în Voroneț la Complexul Lions

Complex Turistic Lions Voronet
Share the joy
 • 41
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bucovina pitorească, cazare în Voroneț la Complexul Lions

România este presărată de locuri frumoase. Înţesată de peisaje ce par desprinse din poveşti, te ispiteşte şi te invită să o descoperi.

Bucovina este unul din aceste locuri. Aici poți surprinde imagini pitoreşti care îţi taie răsuflarea, vei cunoaște frânturi din istoria noastră atât de încărcată ce te vor copleşi cu urmele adânci înfierate în pământul bucovinean, să nu uităm de gastronomia apetisantă, de obiceiurile fascinante şi de arhitectura impozantă a unor lăcaşuri şi clădiri.

În Bucovina este Mănăstirea Voroneţ, construită în 1488. Cea mai frumoasă şi cunoscută mănăstire din regiune este arhicunoscută pentru celebra nuanţă de „albastru de Voroneţ” şi pictura care reprezintă judecata de apoi. Aceasta este cea mai valoroasă pictură murală a României şi aduce aici mii de turişti in fiecare an. Mănăstirea este ctitorită de Ştefan cel Mare, copleşitoare prin frumuseţea ei, a primit titlu de Capela Sixtină a Estului, având un număr impresionant de picturi.

De altfel aceasta zonă abundă de obiective turistice, de mănăstiri și vestigii istorice, de locuri ascunse unde raiul pare că se uneşte cu pământul şi abia aşteaptă să le descoperi, privelişti spectaculoase unde aerul este atât de pur încât de ameţeşte la fiecare respiraţie.

Aici totul formează o oază de linişte, unde natura în mărinimia sa a oferit tot fără să vrea nimic în schimb, poate doar contemplare şi… respect.

Cazare Voroneț

Ca sa vizitezi Bucovina ai nevoie de câteva zile, dar te vei îndrăgosti de oameni, de locuri şi de obiceiuri pentru tot restul vieții.

Daca vei poposi pe aceste meleaguri si vrei sa fii tratat regeste, cea mai frumoasa locatie pentru cazare Voronet este Complexul Turistic Lions.

Cazare Voronet

In zonă sunt multe locații unde te-ai putea caza, dar Complexul Lions este special și diferit, datorita peisajului care îl îmbrățișează dar și a imaginii si facilitaților pe care le oferă.

Situat la poalele unei păduri seculare de conifere, toate instalațiile complexului emană o eleganţă desăvârșită. Designul alb – negru al clădirilor este pus în valoare de patrimoniul arhitectonic oglindit în poarta majestuoasă și gardurile construite după modele originale. Întreaga locație are o imagine impecabilă, plină de finețe și bun gust.

Complexul Lions din Bucovina pune la dispoziţia clienţilor săi 60 de locuri de cazare în camere ce oferă un confort deosebit. Majoritatea au terasă sau balcon propriu, iar copii până la 10 ani au gratuitate. În fiecare punct al complexului aveţi internet Wi-Fi gratuit.

Camerele single, double şi apartamentele sunt atent şi modern decorate, aerisite şi confortabile. Iar în restaurantul Lions vă puteţi răsfaţă cu bucate alese din gastronomia tradiţională bucovineană.

Cazare Voronet

Terasa de vară, foişorul, spaţiul de joacă pentru copii, lacul de agrement şi pescuit, dar şi parcarea proprie sunt facilităţi incluse în preţul cazării la Complex Lions.

Noul complex Lion din Bucovina este situat în vecinătatea unor importante obiective turistice din localitatea Voroneţ. Aşezat pe drumul către pârtia de schi Şoimul şi în zona de agrement Parcul Ariniş este o oază de linişte şi relaxare la mai puţin de 4 km de Gura Humorului.

La doar 1,5 km se află Mănăstirea Voroneţ, una dintre cea mai spectaculoase mănăstiri din nordul ţării.

Complexul se află la 36 de km de Suceava, loc în care se află Cetatea de Scaun precum şi alte obiective turistice ce pot fi vizitate în orice zi.

Vino în Bucovina

Pe tot parcursul anului în zonă sau în apropiere au loc diverse festivaluri și multe activități pentru toate gusturile, dintre care vă voi aminti câteva:

 • Crăciun în Bucovina,
 • Toamnă la Voroneț,
 • Bucovina Rock Castle,
 • Zilele Humorului,
 • Sărbătoarea Muntelui,
 • Festivalul de Artă Medievală, etc

Hai în Bucovina, locul unde relaxarea capătă altă dimensiune, muntele îți dăruiește liniștea de care ai nevoie.

Complex Turistic Lions Voronet

*Sursa foto: pagina facebook Complex LIONS
 • 41
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Bucovina pitorească, cazare în Voroneț la Complexul Lions"

 1. Si eu sunt indragostita de Bucovina.

 2. Bucovina mea draga! Desi sunt din Iasi, petrec multe sejuri in Bucovina.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*