Toamna feerică, excursie Delta Dunării

Cazare in Delta Dunarii
Share the joy
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Toamna feerică, excursie Delta Dunării

V-am tot povestit zilele astea despre vacanţe, deja îmi este dor de vară şi de razele calde ale soarelui şi ori de câte ori mă zgribulesc sub hanorac în fiecare dimineaţă, îmi aduc aminte de cea mai frumoasă experienţă de vara această, o minunată excursie Delta Dunării.

Nu cred că este loc mai frumos în Europa precum este Delta noastră. Imagini fără cusur se derulează prin faţă ochilor tăi când înaintezi cu barcă pe canalele străjuite de maluri înguste. Vegetaţia luxuriantă şi toate speciile de păsări şi animale, te fac să simţi că ai descoperit un loc pur, neatins de tumultul oraşului.

Întotdeauna mi-am dorit o excursie în Delta Dunării, iar în această vară am ajuns şi acolo unde Dunărea se dăruieşte mării, în Deltă, aproape de gura de vărsare, pe braţul Sfântul Gheorghe, unde ne-am cazat la cel mai luxos complex hotelier: Green Village Resort.excursie Delta Dunării
Green Village Resort, experienţe trăite în Delta Dunării

Acest resort este unul din cele mai frumoase locuri în care poţi alege să îţi petreci vacanţa în Deltă. Capacitatea de cazare a resortului acoperă un total de 89 de camere confortabile duble, spaţioase şi aerisite. Fiecare cameră are o terasă primitoare. Apartamentele cu 2 şi 3 camere şi penthouse-uri au vedere către lacurile acoperite cu vegetatie luxurianta şi canalele Dunării. Acestea sunt echipate complet, cu minibar şi aer condiţionat, oferind o experienţă unică, unde luxul se integrează în liniştea naturii.

Green Village Resort pune la dispoziţia clienţilor un Health Center complet, cu piscină şi jacuzzi în aer liber, saună, masaj şi centru fitness, o sală de şedinţe super dotată, 3 săli de cinema, un club pentru copii, un restaurant care te ademeneşte cu bucate exotice şi tradiţionale, un bar elegant şi o terasă unde se ţin concerte în aer liber. Toate acestea formează o locaţie de vis unde vacanţa devine perfectă din toate punctele de vedere.

Experienţe trăite în Delta Dunării

De obicei când te gândeşti la excursie în Delta Dunării, parcă nu îţi vin în minte decât pescari, bărci şi stufăriş, dar nu e aşa. Timpul petrecut în Green Village Resort poate deveni unul dintre cele mai memorabile momente de vacanţă.

Resortul este special conceput pentru a oferii experienţe unice şi pentru curioşi şi aventuroşi dar şi pentru cei cărora le place luxul şi leneveala lângă piscină.

excursie Delta DunăriiAici poţi închiria biciclete şi să descoperi toate potecile ce par neumblate. Poţi face ski nautic pentru că plajă este foarte aproape, iar echipamentul îl poţi închiria chiar din incinta Beach Bar. Tot pentru aventurieri este tirul cu arcul şi plimbările în caiac pe canalele misterioase.

Dar Green Village Resort are şi o faţă a relaxării totale, oferind experienţe de neuitat la şedinţele de fotografie în ţinutul cailor sălbatici. Nicăieri în Europa nu vei găsi o diversitate atât de mare de păsări rare, precum in lastarisul ce abunda pe malurile canalelor serpuitoare. Toate au venit în Delta Dunării, zona cea mai însorită din România.

Şi exerciţiile de aquagym, din piscină mare şi încăpătoare executate cu instructor specializat sau exerciţiile YOGA alături de gimnastică şi jogging-ul pe plajă te vor umple de vitalitate şi poftă de viaţă. Energia primelor raze de soare te vor lansa către bună dispoziţie intreagă zi.

Delta Dunării, întotdeauna surprinzătoare

Chiar dacă vara a trecut şi o excursie în Delta Dunării pare departe, să ştiţi că nimic nu e mai frumos că Delta văzută toamna. Trebuie să aveţi în vedere că acolo nu este aşa de frig că în nordul ţării de exemplu, temperaturile fiind perfecte pentru plimbări în natură şi chiar plajă.

Peisajele sălbatice, culorile feerice ale vegetaţiei ce pare poleită cu aur în lumina amurgului te îndeamnă să faci fotografii fără număr. Toamna aici poposesc păsări călătoare din toate colţurile Europei, oferind un sepectacol extraordinar fotografilor amatori.

În general temperaturile din Delta sunt pozitive până toamna târziu, ceea ce face că sezonul turistic să fie în toi, ideal pentru iubitorii de natură.

Delta Dunării este mereu surprinzătoare, vizitează-o toamna și vei rămâne fermecat de frumusețea naturii ce se pregătește sa hiberneze.

 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Toamna feerică, excursie Delta Dunării"

 1. Mi-ar place macar o data sa ajung in Delta.

 2. Nu am fost niciodata in Delta si nii nu mi-am dorit. Intotdeauna am asociat Delta cu tantarii, de care mereu am avut oroare. Pe semne ca am perceput gresit si am facut asocierea gresit, fiindca mai taziu mi-am dat seama ca nu este asa. Acum, mi-as dori sa ajung in Delta.

 3. Nu stiu cum este toamna in Delta eu am fost numai vara de cateva ori si a fost minunat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*