Prima comanda pe kidlet.ro – Ce haine ieftine pentru copii am luat

kidlet pareri
Share the joy
 • 71
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Prima comanda pe kidlet.ro – Ce haine ieftine pentru copii am luat

Reînnoirea garderobei și achiziționarea de articole de îmbrăcăminte este una dintre cele mai frecvente cheltuieli pe care le avem de-a lungul vieții. Când familia se mărește, banii pe care trebuie să îi investești în haine pot ruina economia casei deoarece copiii cresc foarte repede, iar hainele bune și de calitate sunt costisitoare. Dar nu trebuie să fie mereu așa și portofelul va fi în siguranță deoarece astăzi vreau să îți vorbesc despre un magazin outlet din care am cumparat haine ieftine pentru copil și sunt extrem de mulțumită: kidlet.ro.

Recunosc că este prima dată când fac cumpărături într-un asemenea magazin și îmi pare extrem de rău că nu l-am descoperit mai devreme. Hainele pe care le-am achiziționat sunt de la brand-uri renumite, de o calitate excepțională, majoritatea din ele noi, cu eticheta, impecabile din toate punctele de vedere.

Kidlet.ro este un magazin de îmbrăcăminte pentru copiii de toate vârstele, haine pentru adulți, accesorii și încălțăminte. Toate hainele pe care le vedeți pe site sunt originale, fabricate sub numele unor brand-uri renumite  precum Disney, Zara, OVS, Benetton, Tom Tailor, Reebok și mulți alții, însă sunt foarte ieftine, fiind vândute în regim outlet. Toate hăinuțele sunt raportate la moda actuală, realizate din țesături confortabile și moi, ideale pentru micii fashionisti.kidlet haine pareri

Pentru mine, cel mai important este ca puștiul meu să se simtă confortabil cu hainele pe care le poartă, de aceea mă străduiesc în fiecare zi să îi ofer cele mai bune lucruri. Dar de când a crescut, a început să își impună dorința și uneori îmi este greu să cutreier magazinele împreună  cu el, în mare parte pentru că nu vrea să probeze nimic și se plictisește, apoi pentru că întotdeauna alege modele scumpe. Astfel kidlet.ro a venit ca o gură de aer proaspăt salvandu-mă de timp pierdut si stres.tricouri ieftine pentru copii

Când am descoperit că fiecare haină de pe site este atent măsurată și fotografiată întocmai cum se prezintă, am fost foarte încântată. I-am arătat puștiului meu care trebuie să fie măsura ce i se potrivește și l-am lăsat la… shopping.tricouri ieftine kidlet

L-am urmărit atent cum studiază hăinuțele și am rămas surprinsă că știe să își aleagă. În plus site-ul kidlet.ro este foarte atent structurat, astfel încât poți găsi cu ușurință exact ce vrei sau te poți delecta căutând între obiectele de îmbrăcăminte catalogate după măsură, preț, stare, gen etc.

tricouri ieftine copii

Ce am cumparat de pe kidlet.ro

Oferta de produse kidlet.ro conține peste 80.000 de piese vestimentare, accesorii și încălțăminte pentru copii. Stocul de marfă se actualizează de 3 ori pe săptămână (luni, miercuri și vineri la ora 16:00) cu peste 5000-6000 de produse. Astfel kidlet.ro oferă toate noutățile în materie de îmbrăcăminte pentru copii.

Puștiul meu și-a ales tricouri cu personajele preferate din desenele animate, iar eu am cumpărat o rochiță și o bluză cadou pentru o fină care își va sărbători luna viitoare ziua de naştere.

Pe site veți găsi și haine extrem de ieftine, precum acest tricou flece care a costat doar 6 lei, este de la brand-ul Quechua și este într-o stare perfectă. Este singurul lucru care a venit fără etichetă, dar este ca nou.

kidlet haine pareri

De pe kidlet.ro mai puteți cumpăra haine online pentru copii, potrivite în toate anotimpurile anului , diferite modele precum rochițe, cămăși, seturi, jachete, salopete, pantaloni scurți, tricouri polo, jachete, bluze sau chiar slipi și pijamale, cu o reducere incredibilă.

slipi ieftini copii

Rochița pentru fina mea a costat 32 de lei, nouă cu etichetă, că doar este cadou la tăiat moțul, iar pentru sora ei am luat un tricou la prețul de 29 lei. Produsele sunt minunate și sunt tare fericită că m-am gândit să le iau și lor ceva.

rochita ieftina fetite

Dacă aveți nevoie de accesorii, tot la kidlet.ro găsiți căciulițe, fulare, mănuși, dresuri și ciorapi precum și accesorii diverse pentru prins părul.

Pareri kidlet.ro, site-ul cu cele mai ieftine haine

Un alt lucru care mi-a plăcut este că poți alege hainele după culoarea preferată. De exemplu dacă prințesa voastră nu vrea decât rochițe roz, tot ce trebuie să faceți este să selectați din bară culoarea roz și vă vor fi afișate toate hainele de această culoare.

Pachetul meu a sosit foarte repede, a doua zi după ce am plasat comanda pe site. Hăinuțele erau frumos împachetate, fără vreun miros specific, însoțite de factură și cărți de vizită. Din punctul meu de vedere kidlet.ro este un site de încredere, care merită toată atenția noastră, cu siguranță voi reveni pentru noi cumpărături.kidlet pareri

În plus dacă te abonezi la newsletter primesți un voucher 50% reducere la următoarea achiziție pe site și apoi vei fi la curent cu toate noutățile.

Dacă vei căuta despre kidlet păreri, vei vedea că toată lumea este mulțumită și nu doar bloggeritele ci și mămici așa ca mine și ca tine, au păreri foarte bune. Așadar după experiența pe care am avut-o pe acest site, îi recomand pentru calitatea hainelor, corectitudinea afișată, rapiditatea de expediere a coletului, grija față de utilizator și mai ales serviciu clienți impecabil.

Tu ce ți-ai achiziționa de aici?

rochita ieftina kidlet

 • 71
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Prima comanda pe kidlet.ro – Ce haine ieftine pentru copii am luat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*