Conserve de peşte EVA – în câtEVA minute avem masa gata!

conserve de ton Eva de la Podravka
Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Conserve de peşte EVA – în câtEVA minute avem masa gata!

Chiar dacă astăzi vedem peste tot sfaturi că tot ce ce mâncăm trebuie să fie cât mai proaspăt, conservele de peste, dacă sunt de calitate precum cele de la Podravka, fac parte din acele produse pe care le-am putea clasifica drept sănătoase, cu ingrediente bune și o mulțime proprietăți ce vin în sprijinul unei nutriții adecvate.

Gătitul este pentru mine o pasiune. Nu o ridic decât foarte rar la rang de artă, dar evident este și unul dintre hobby-urile mele preferate și cred că multe dintre rețetele pe care apuc să le fotografiez și să le expun pe blogurile mele, vă pot convinge de acest lucru. Totuși de multe ori, mai ales în timpul săptămânii când ceasul pare că mă zorește, organizez câte un festin pe bază de conserve.

Pe lângă gustul absolut delicios, conservele de pește EVA sunt confortabil de folosit sunt pregătite să fie consumate în același moment în care desfaci capacul, așa că sunt perfecte și pentru a le duce la plajă și pentru a le strecura în poșetă pentru un prânz savuros la job sau de ce nu, pentru un picnic improvizat în mijlocul sufrageriei ori pe banca din parc, când devin umplutura delicioasă a unui sandviș dintr-o mini bagheta franțuzească, cu miezul fraged și coajă aurie și crocantă.

Conservele de peşte EVA sunt disponibile în mai multe sortimente și pot fi regăsite în oferta majorității supermarketurilor.

Conservele de peste EVA

Conserve de ton EVA – o plăcere gourmet la fiecare masă

Din apele tropicale, Podravka aduce la masă unul din cei mai aclamați pești pentru aroma sa inconfundabilă și beneficiile sale excelente pentru sănătate: tonul.

Modalitățile de a mânca ton sunt foarte variate: de la crud la grătar sau la cuptor, dar uneori uităm de conservele de ton care păstrează calitățile acestui peste nealterate, păstrând carnea fragedă și suculentă bogată în nutrienți, fără a sacrifica aromă sa.

Fără doar și poate tonul este un aliment foarte complet nutrițional, recomandat pentru toate dietele fără a depinde de nicio caracteristică a celui care îl consumă.

Apoi… dacă există un ingredient care se potrivește perfect tonului, acesta este uleiul de măsline. Tradiție a dietei mediteraneene, cu proprietăți nutritive recunoscute, este integrat perfect în conservele de salata de ton EVA.

Aroma puternică a uleiului de măsline și finețea tonului sunt combinate într-un recipient care va fi un cadou pentru papilele gustative. Conținutul său ridicat de vitamina E, proprietățile sale antioxidante și beneficiile sale pentru colesterol sunt doar câteva dintre avantajele care te invită să incluzi uleiul de măsline în dieta ta. Dacă, în plus, îl combini cu ce-i mai bun din mare, rezultatul nu poate fi altul decât conservele delicioase și foarte hrănitoare de conserve de ton EVA.

Gustul excelent și textura specială vor satisface și cel mai pretențios mesean.

conserve de salata de ton EVA

Salata de ton EVA – Conserve de peşte  delicioase și sănătoase

După cum știți bine tonul este considerat pește albastru, care are o serie de calități foarte benefice pentru sănătate.

Salatele cu legume au bucăți suculente de ton, generoase și delicioase, în combinații cu mirodenii sau sosuri oarecum exotice, atât de delicioase ca par definiția celebrei zicale „bune de te lingi pe degete”. O lume întreagă de descoperit în care, gustul și imaginea a ceea ce așezi în farfurie te fac să îți dorești de fiecare dată mai mult.

Conservele mele preferate sunt salatele, dar și pateul de ton sau conservele în sos sunt excelente. Însă salatele cu pește au pentru mine o poveste care merge mai departe de masa din bucătărie, pentru că o astfel de conservă reprezintă uneori o gustare pe care o savurez împreună cu fiul meu. Nu adaug decât puțină ceapă verde sau un pumn de salată și în câtEVA minute avem masa gata!

Puștiului meu îi place peștele la fel de mult precum îi plac dulciurile, așa că e o bucurie pentru mine să îl văd savurând delicioasele conserve.

Conservele EVA sunt preparate din cele mai bune părți ale peștelui și sunt bogate în proteine valoroase ce conțin aminoacizi și minerale esențiale. Fiecare sortiment conține doar fileuri de pește pescuit din Marea Adriatică și Marea Mediterană, fără aditivi sau conservanți. Sunt bogate în proteine, minerale și Omega3, așadar sunt o gustare sănătoasă, nu doar delicioasă.

Peștele în sos tomat, versatilul preparat

Că peștele este un aliment sănătos și cea mai bună alegere când vine vorba de carne, e de notorietate. Acizii grași polinesaturați Omega 3, considerați acizi grași esențiali, sunt vitali pentru funcționarea în bune condiții a metabolismului, iar vechiul slogan „Nicio masă fără pește” reprezintă o recomandare cât se poate de bună, pentru absolut toate vârstele.

Grăsimile nesaturate din pește protejează sistemul nervos, hrănesc creierul, cresc energia și puterea de concentrare, dar și nivelul de „colesterol bun”. În plus, fiind o sursă excelentă de proteine, cărora li se adaugă cantități apreciabile de minerale (fier, fosfor, zinc, cupru, calciu și potasiu), oligoelemente (seleniu, cobalt și mangan) și vitamine (A, E și toată gama de B-uri), peștele este unul dintre marii contributori la formarea țesuturilor și la o normală desfășurare a proceselor fiziologice din organism.

Sardinele de exemplu sunt bogate în vitamine și minerale precum fosfor, calciu, potasiu, fier și seleniu, iar o singură porție asigura 13% din cantitatea zilnică necesară de vitamina B2, respectiv 150% din valoarea zilnică recomandată de vitamina B12.

Sosul tomat care învăluie și scaldă diferitele sortimente de pește din conservele EVA este un sos bogat, obținut din roșii proaspete atent selecționate, preparat folosindu-se cele mai noi și moderne tehnologii. Dincolo de avantajele consumului de pește din punct de vedere nutritiv, bucură-te de mese ușoare, dar gustoase și – nu în ultimul rând – prietenoase cu silueta.

Și tu, de obicei deschizi cutii de tablă pentru aperitiv? Știți deja care sunt conservele mele preferate pentru gustare, ale voastre care sunt?

Conserve de peşte EVA

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

4 Comments on "Conserve de peşte EVA – în câtEVA minute avem masa gata!"

 1. Sunt foarte bune,sunt nelipsite de la mine din casa.

 2. Foarte gustoase! Preferatele noastre sunt sardinele în sos tomat!

 3. As incerca salatele cu ton,cred ca sunt delicioase

Leave a comment

Your email address will not be published.


*