Ce produse cosmetice cu acid hialuronic folosesc pentru a nu avea riduri

cosmetice cu acid hialuronic
Share the joy

Ce produse cosmetice cu acid hialuronic folosesc pentru o piele mereu tânără

Hello beauties, astăzi vă povestesc despre cosmeticele mele preferate cu acid hialuronic, pe care le folosesc pentru a-mi menține pielea hidratată, cu tonul unificat, strălucitoare și cu o imagine mereu tânără.

Despre acidul hialuronic v-am vorbit de foarte multe ori în articolele mele. Nu cred că a fost vreo comandă pe notino.ro în care să nu fi adăugat un ser cu acid hialuronic.

Acidul hialuronic este o substanță care se găsește în mod natural în multe țesuturi și organe ale corpului nostru, însă epiderma este cea care arată când acesta lipsește sau își diminuează cantitatea regăsită la nivelul pielii. Una dintre cele mai importante proprietăți ale sale este capacitatea de a atrage și reține apa, care menține țesăturile în stare bună, pielea întinsa și fermă, redând astfel tinerețea și prospețimea tenului.

Totuși, în procesul natural de îmbătrânire prezența acidului hialuronic în organism începe să scadă progresiv și în consecință, pielea pierde hidratarea. Asadar, prin urmare si elasticitatea și fermitatea se pierd, pielea devenind mai flască, ajungându-se in cele din urma la apariția primelor riduri.

Capacitatea imensă a acidului hialuronic de a atrage și reține apa, l-a transformat într-unul dintre ingredientele cele mai căutate din produsele cosmetice, medicină estetică, dar și în diferite tratamente și terapii de medicină regenerativă.

Produse cosmetice cu acid hialuronic preferate

Multe dintre produsele cosmetice regăsite astăzi pe piață conțin acid hialuronic. Funcția sa este de a pătrunde în piele, de a se amestecă cu acidul hialuronic natural și, în acest fel, de a promova producerea mai multor substanțe necesare fiecărei celule a epidermei, de a păstra hidratarea până în cele mai profunde straturi, pe lângă faptul că favorizează formarea de colagen.

Atribuțiile cosmeticelor cu acid hialuronic sunt menținerea unei bune hidratări a pielii, chiar și în straturile cele mai adânci, astfel încât grosimea, volumul și netezimea să fie menținute timp îndelungat, păcălind oglinda și ștergând trecerea anilor. Utilizarea constantă a cosmeticelor cu acid hialuronic poate duce la prevenirea sau întârzierea apariției ridurilor și de asemenea, tratarea lor atunci când acestea se află în cea mai incipientă fază de apariție.

Vichy Minéral 89 booster hialuronic

Personal pot spune că m-am îndrăgostit de acest ser vichy mineral 89 după ce am testat o mostră. Efectul vizibil doar după două aplicări m-a uimit peste măsură și de atunci nu îmi lipsesc din casă câteva produse cu acid hialuronic de la Vichy.

Am folosit măști tip șervețel, ser Vichy Minéral 89 booster hialuronic fortifiant, de umplere dermică și cel pentru contur ochi, dar și câteva creme care ajută enorm la menținerea umidității la nivelul pielii.

Ca regulă generală acest booster se aplică pe pielea umedă și se „sigilează” cu o cremă hidratantă. Astfel moleculele de acid hialuronic atrag și păstrează apa la nivelul pielii, producând „efectul de umplere” și de netezire.

Vichy Minéral 89 booster hialuronic fortifiant, de umplere dermică

La Roche Posay hyalu b5

Hyalu b5 a ajuns în trusa mea cosmetică după o campanie de testare și de atunci i-am rămas fidelă. Dacă produsle Vichy nu au parfum, Hyalu B5 de la La Roche Posay conține între ingredientele sale, cei drept pe ultimele poziții, parfum. Nu mă deranjează, ba din contra îmi place să îl folosesc intercalat cu boosterul de la Vichy.

La Roche Posay HYALU B5

iUnik Black Snail ser de regenerare și antirid

Un alt ser cu acid hialuronic pe care l-am descoperit de curând este iUnik Black Snail, un ser de regenerare și antirid pe care îl puteți cumpăra acum și de pe notino.ro. Înainte îl cumpăram de pe site-ul lor, dar acum cu noile taxe vamale nu mai este convenabil.

Serul facial iUnik Black Snail este un produs cu un conținut ridicat de substanțe active. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire, lăsând tenul proaspăt, fără senzaţie uleioasă.

Ideal pentru toate tipurile de piele, riduri și ten matur, ajută la netezirea ridurilor și a liniilor fine, uniformizează nuanța tenului, dă un aspect ferm conturului feței, conferă densitate pielii și ajută la înlăturarea semnelor de îmbătrânire a pielii.

iUnik Black Snail ser de regenerare și antirid

Revolution Skincare Hyaluronic Acid 2% ser hidratant

Nu pot să închei acest articol fără să amintesc de Revolution Skincare Hyaluronic Acid 2% un ser hidratant ce reține umiditatea în piele și, astfel, previne deshidratarea si care are un raport pret/calitate excelent.

Şi acesta este apt pentru toate tipurile de piele, are un puternic efect de hidratare, anti-age, restaurează densitatea pielii, iar tenul își recapătă elasticitatea și catifelarea naturală.

Revolution Skincare Hyaluronic Acid 2% ser hidratant

De moment aceste produse cosmetice cu acid hialuronic mă mulțumesc pe deplin, păstrând tenul meu matur în cele mai bune condiții, întârziind apariția ridurilor și cumințindu-le pe cele care s-au ivit deja.

Serurile mie îmi plac foarte mult pentru că sunt foarte eficiente, au o densitate și o textură plăcută, se absorb repede și nu lasă pielea uleioasă.

Așa cum vă spun tot timpul, consecvența aduce cele mai bune rezultate alături de utilizarea corectă a acestor produse cosmetice cu acid hialuronic. Pentru o piele normală eu folosesc o apă termală pentru a umezi tenul, aplic serul cu acid hialuronic și apoi o crema hidratantă. Astfel pielea își menține fermitatea dată de celulele bine hranite si hidratate și arată proaspătă, frumoasă și tânăra mereu.

Ție ce cosmetice cu acid hialuronic îți plac?

cosmetice cu acid hialuronic pareri

Be the first to comment on "Ce produse cosmetice cu acid hialuronic folosesc pentru a nu avea riduri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*