Selfie-stick Bluetooth Wireless Tellur pentru amintiri perfecte

Share the joy

S-au dus timpurile cand , rusinati ne rugam de cate un trecator sa ne faca o DSC02919fotografie imbratisati in fata unui monument, sau  intr-o locatie frumoasa cu cei mici ori la masa in restaurant. A  aparut un gadget foarte util… selfie stick-ul. Anul trecut am cumparat si eu unul, care desi a fost o investitie majora, l-am folosit de 2 ori. Era greu, avea telecomanda incomoda si cand era extins total devenea instabil, asa ca m-am ales cu ceva selfie tremurate si cu gaura in punga.

Pentru ca sunt un buzzer cuminte si silitor BUZZStore si Tellur, au vrut sa imi arate ca  nu toate selfie-stick-urile sunt „naspa” si mi-au trimis spre testare un selfie stick tellurselfie stick wireless care se conecteaza via bluetooth, acesta s-a dovedit cel mai extraordinar gadget dintre toate pe care le aveam in acel moment….apoi am cunoscut camera HD si modulatorul si suportul pentru tableta, dar despre ele va voi vorbi in postari viitoare. #buzztellur

Sa va explic… compact, cu o greutate de numai 130 de grame se extinde pana la DSC03163105 cm. Toata lungimea este impartita in 7 segmente iar dispozitivul de prindere pentru smart este pliabil, astfel incat este mai scurt cu aproape 8 cm fata de selfie stick-ul meu, care nici macar nu incapea in poseta.  Acesta permite fixarea unui dispozitiv mobil cu o latime de maxim de 8,5 cm. Si asta nu e tot, in timp ce pentru vechiul gadget a trebuit sa instalez niste aplicatii, Tellur, a fost recunoscut in cateva secunde , conexiunea realizandu-se aproape instantaneu. Ce mai, o joaca de copil sa iti faci selfie cu acest gadget.

IMG_20151124_210419Datorita manerului ergonomic, acoperit cu un manson de cauciuc moale, care nu permite alunecarea dispozitivului,  cu butonul amplasat la indemana , doar ”shot foto” si fiecare selfie este perfect, indiferent de unghi sau de cate segmente au fost extinse , cu ajutorul selfie stick-ului Tellur poti avea amintiri minunate. Cu bratul extensibil de pana la 105 cm, selfie stick-ul Tellur iti permite sa te fotografiezi sau sa faci videoclipuri cu usurinta alaturi de grupul tau de prieteni, in masina, langa bradul impodobit, pe strada sau unde vrei tu si este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor de pe piata, prin conexiune bluetooth.

selfie stick tellurLa baza manerului este portul pentru conectare USB la orice aparat care sa permita incarcarea acumulatorului. In doar o ora , acumulatorul se incarca complet , capacitatea bateriei fiind de  45mAM , iar  timpul de standby este de 100 de ore. In momentul in care se incarca se aprinde un led rosu , iar cand DSC03275se conecteaza acesta este albastru.

Pastreaza-ti amintirile acestui Craciun cu Selfie-stick Bluetooth Wireless Tellur .Va invit in lumea gadget-urilor Tellur, in marile lanturi de magazine, in magazinele online IT si electrocasnice , precum si in alte locatii .

Tellur

Leave a comment

Your email address will not be published.


*