De ce trebuie sa ții cont când cauți apartamente 2 camere București

apartament 2 camere Bucuresti
Share the joy

De ce trebuie sa ții cont când cauți apartamente 2 camere București

Tot mai multe persoane au impresia că un apartament vechi este mult mai ieftin decât unul nou, ezitând în decizia de a achiziționa un apartament nou, dar faptul că un apartament este vechi nu garantează deloc un preț scăzut și eventualele renovații și reparații pot face ca apartamentul respectiv să fie mult mai scump decât dacă am fi achiziționat unul nou.

Este adevărat că există și excepții, însă mai bine să nu riscăm, mai ales dacă ești în căutarea unui apartament de vânzare București unde multe dintre blocurile vechi sunt încadrate în categoria clădirilor cu risc mare în cazul unui seism.

În cazul în care cauți apartamente de 2 camere, trebuie să știi că sunt foarte multe opțiuni convenabile la preț și cu o arhitectură deosebită, în blocuri noi, moderne și elegante.

De exemplu un complex rezidențial nou din București, Nusco Città, oferă mai multe tipuri de apartament 2 camere în blocurile care îl compun. Fiecare bloc are o arhitectură unică astfel încât fiecare apartament 2 camere are o distribuire a încăperilor diferite de celelalte corpuri. Adică dacă ești dintre cei care preferă lumina răsăritului să îți mângâie fruntea în semn de bună dimineață, poți alege un apartament 2 camere cu orientarea spre nord, iar dacă ești dintre cei care preferă salonul scăldat în lumina aurie de după prânz, îți alegi acel tip de orientare pentru apartamentul tău.

Un apartament construit acum 30 de ani sau mai mult poate fi jumătate din prețul echivalentului său în construcții noi însă toată instalația electrică și toată instalația sanitară va trebui să fie refăcută, în plus blocurile vechi au altfel de arhitectură și nu ai voie să faci modificări interioare pentru a nu atenta la structura de rezistență a blocului și va trebui să te mulțumești cu felul în care sunt gândite încăperile.

De aceea nu trebuie să aderi la ideile preconcepute sau să faci ce fac ceilalți. Dacă ești în căutarea unui apartament de vânzare București trebuie neapărat să îți faci o programare să vizitezi locuințele din complexul rezidențial, Nusco Città. Știm cu toții că este necesar să se dedice timp pentru a căuta casa perfectă, însă când vei vedea apartamentele luminoase, cu dotări de ultima generație, cu spații generoase și diverse facilități, te vei îndrăgosti pe loc.

Agenții imobiliari de la Nusco Città care se ocupă cu vânzări apartamente 2 camere București, te vor îndrumă cu profesionalism pentru că tu să faci alegerea perfectă.

La majoritatea apartamentelor vechi prețul final va fi mai scump deoarece vom fi nevoiți să facem o renovare complexă pentru a adapta spațiul de locuit nevoilor și gusturilor noastre, de aceea nu toți agenții care se ocupă cu vânzări apartamente 2 camere București îți pot prezența apartamente atât de frumoase ca în acest complex rezidențial situat într-o zonă extrem de elegantă a Bucureștiului.

apartamente 2 camere București

Dotări standard apartamente 2 camere București:
 • Obiecte sanitare de înaltă calitate
 • Prize și întrerupătoare B-TICINO
 • Încălzire în pardoseală
 • Încălzire centrală termică
 • Pregătire aer condiționat
 • Ascensoare de ultimă generație
 • Închideri exterioare și termosistem
 • Tâmplărie exterioară TRI-PAN – Pinum
 • Parchet laminat 10mm
 • Placări ceramice de înaltă calitate
 • Tâmplărie interioară Pinum

La aceste elemente moderne și extrem de importante pentru aceste apartamente 2 camere București poți apela și la diverse soluții de finanțare cum ar fi:

 • Credit Ipotecar
 • Programul “Prima Casa”
 • Surse proprii

Desigur ca sunt multe lucruri de luat în calcul atunci când alegi un apartament nou sau vechi, de aceea este foarte important sa apelezi la specialiști care sa te ajute sa găsești casa visurilor tale.

2 Comments on "De ce trebuie sa ții cont când cauți apartamente 2 camere București"

 1. Apartamentele vechi nu mai sunt atractive mai ales din cauza spatiului foarte mic. Imbunatariri cred ca mare majoritate a proprietarilor au facut.

 2. Eu nu sunt din Bucresti asa ca nu nu voi cauta niciodata apartament.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*