Camera auto DVR Tellur Black Box – review

Share the joy

Am primit o camera auto  de la BUZZStore si Tellur, intr-o campanie de testare. Recunosc, imi doream acest gadget in masina mea, de foarte mult timp . Este vorba despre modelul Camera auto DVR Tellur Black Box . Eleganta, dotata cu 6 leduri pentru viziune de noapte, cu microfon inclus s-a lipit zilele acestea de parbrizul meu. M-am simtit tare mandra si oarecum in siguranta… Am condus tantos prin oras si am facut chiar si un drum pana la maica-mea mandra de noua mea technologie, menita sa surprinda orice eveniment de pe carosabil si datorita unghiului care poate fi schimbat in permanenta, pot filma chiar si casele  sau decoratiunile atat de stralucitoare pe langa care trec.collage

Caracteristici :

Camera: Single – dotata cu 4 lentile , domeniul de focalizare fiind de la 12 cm , la infinit
Ecran : 2.5 inch TFT LCD
Rezolutie filmare:HD
Rezolutie video:1280 x 960 ; 848 x 480 ; 640 x 480
Mediu de stocare: Extern
Capacitate de stocare: SD/MMC (maxim 32 GB)
Compresie video:AVI( MJPEG)
Format foto: 2592 x 1944 ; 2048 x 1536 ; 1600 x 1536 ; 1280 x 1024
Zoom : 4X
Port USB: 1 x USB 2.0
Baterie: BL-4C
Microfon: Inclus
Difuzor : Incorporat
Accesorii incluse : Suport parbriz cu ventuza de silicon
Incarcator auto
Cablu USB
Baterie reincarcabila BL-4C
Altele:
6 LED-uri pentru night vision
Conector: AV out
senzor de miscare

tellur auto cam

Poate captura imagini si clipuri la rezolutie HD si le poate reda pe ecranul LCD de 2.5″. Camera filmeaza si salveaza clipurile pe cardul SD/MMC . Eu am avut unul de 8 GB, la rezolutie maxima pot filma aprox. 10 ore.
Este de asemenea un asistent functional pentru securitatea personala, camera putand fi setata sa fotografieze sau sa filmeze cand detecteaza miscare, in timp ce masina este parcata. DVR-ul poate captura clipuri video clare pentru proprietarii care doresc sa isi monitorizeze masinile.

Filmeaza in timp ce se incarca, are functie de inregistrare audio si aparat foto ( spy cam) . Nu scoate nici un zgomot, se monteaza extrem de usor pe parbriz, cablul este lung , facilitand  alimentarea indiferent unde este asezata bricheta masinii. In instructiuni am gasit ca poate fi utilizata si pe post de camer PC, dar eu nu am reusit, in schimb am conectat-o la tv si m-am distrat vizionand clipurile filmate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*