Bijuteriile hand made- accesorii mereu la moda

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cum ar fi să ai câte o bijuterie pentru fiecare ţinută, pentru fiecare stare de spirit, alta în ficare zi? Unică, modernă, spectaculoasă, exact pe placul tău. Bijuterii de seară, de zi, pentru blugii cei vechi sau pentru rochia pe care o vei purta în seară de revelion. Cum ar fi dacă ai avea propia fabrică de accesorii?

bratara-din-margele-de-carneol~1475Întrebarea aceasta mi-o pun şi eu şi cred că multe alte milioane de femei, atrase de sclipirea magnifică a bijuteriilor. Iată că visul acesta poate deveni realitate. Îţi poţi crea singură bijuteriile pe care să le asortezi la ţinutele care te inspiră, cu mărgele şi accesorii potrivite îţi poţi face singură podoabele atât de mult râvnite. Desigur să nu uităm şi articolele de îmbrăcăminte pe care le putem înfrumuseţa plin aplicare unor modele făcute cu ajutorul mărgelelor. Câteva ore de mărgelit, un pic de inspiraţie şi răbdare şi dintr-o cămaşă banală poti avea cea mai spectaculoasă ie, atât de căutată la fiecare petrecere.

margele pandora stylePe site-ul bijuteriidinmargele.eu, am găsit accesorii şi mărgele pentru creat cele mai minunate giuvaere. Am ajuns aici zilele trecute căutând charm-uri pentru o brăţară. Am răsfoit site-ul şi mi-a plăcut foarte tare. Preţurile sunt accesibile iar odoarele etalate sunt absolut superbe. De exemplu pentru brăţara mea am găsit distanţieri, mărgele şi diverse alte accesorii pandora style. Ba chiar şi o nouă brăţară pandora, din argint marcat , pe care am de gând să o achizitionez în curând.

Şi dacă v-am vorbit depre argint, acest metal nobil şi elegant, iată câteva bijuterii care mi-au atras atenţia.

bijuterii argintApoi mi-au atras margelele din ceramică,  cele din sticlă presată si chiar micile collagehmărgele din nisip , atât de vesele şi colorate, care mi-au stârnit imaginaţia. Mi-am dorit brăţări multicolore pentru zile vesele, şiraguri de mărgele pentru fiecare rochiţă din garderoba mea, cercei multicolori care să-mi înveselească dimineţile. Cu mărgele şi accesorii pot crea orice bijuterie îmi doresc.

Mărgele din sticlă presată, polisate, perle, pietre semipreţioase cu propietăţi benefice asupra stării de spirit, şnururi din piele, ştrasuri , închizători şi alte accesorii, toate la un preţ excelent şi de calitate superioară, au reaprins pasiunea şi curând voi avea bijuterii noi, create după imaginaţia mea, unice şi elegante care să se potrivească perfect la fiecare ţinută.

margele si accesorii

Principalul avantaj al bijuteriilor hand made, este acela de a se mula exact pe dorinţele şi preferinţele fiecăruia, apoi preţul care este mult mai mic decât dacă ai achiziţiona o bijuterie gata făcută, iar odată ce începi să-ţi creezi propiile giuvaere, le poţi monta în diferite forme, ori de câte ori vrei ceva nou.

Dragele mele, va invit pe bijuteriidinmargele.eu să va accesorizati după poftă inimii.

 

logo

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Bijuteriile hand made- accesorii mereu la moda"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*