Suport Auto Tellur, un accesoriu necesar

Share the joy

Iata-ne in plina vacanta de iarna. Cu totii ne urcam in masina si ne indreptam spre casele celor dragi,  pentru a-i colinda. Jumatate de drum cantam colinde, dar cand drumul se lungeste, intervine plictiseala si cel mic vrea sa se joace sau sa se uite la cate un desene animat, pe tableta.  Iata ca BUZZStore si Tellur au venit in ajutorul meu , oferindu-mi spre testare un Suport Auto Tellur Negru, care se potriveste la orice tableta cu dimensiunile intre  7-10 inch.

Clar, prima data a fost montat in spatele tetierei pentru a sustine tableta, suport auto Tellurtransformata in ecran pentru pusti.  In doar cateva secunde suportul a fost prins pe barele tetierei. Dupa am  potrivit perfect in spatele tetierei scaunului meu suportul de prindere, am atasat cu usurinta dispozitivul pentru sustinerea tabletei, am potrivit unghiul  cu ajutorul conectorului rotativ 360° si am blocat pozitia tabletei.  Tableta nu s-a clintit din locul ei, chiar daca cel mic a schimbat de cateva ori desenele si chiar a jucat un joc la un moment dat.

Ajunsi la casa parintilor mei am utilizat tableta pentru a filma momentele haioase in care nepotul si-a colindat bunicii, a primit cadouri si a facut tot felul de giumbuslucuri prin curte.  Spre seara am pornit spre casa. Cel mic a adormit  in scaunul lui, obosit de aerul tare de la munte, asa ca am montat tableta pe parbriz si pana acasa am vizionat toate clipurile facute in casa copilariei mele.

Pe parbriz a fost la fel de simplu de instalat. Tableta sta fix in dispozitivul de supoer auto Tellurprindere, iar ventuza se prinde perfect de parbriz cu ajutorul parghiei. Se monteaza si se demonteaza extrem de rapid si nu lasa urme pe parbriz.

Un accesoriu perfect care nu trebuie sa lipseasca din nici un autoturism. Foarte rezistent, flexibil si cu montare usoara va transforma orice calatorile intr-o plimbare vesela. Suportul poate gazdui intre bratele sale tableta, e-book-ul , DVD-ul  sau GPS-ul tau sigur si la indemana. Poti apasa fara frica pe butoane , tableta odata fixata nu isi va schimba pozitia, aratandu-ti drumul sau oferind un strop de entertainment pentru cei mici, cand calatorie e lunga si incep sa intrebe daca „mai e mult pana departe”…

collage

Cutia contine: suportul pentru tetiera, ventuza pentru parbriz si dispozitivul de prindere pentru tableta sau orice gadget cu dimensiunile intre  7-10 inch si grosime intre 15 mm si 22 mm.‪ #‎buzztellur‬

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*