Gel purifiant La Roche-Posay Effaclar – review

Share the joy

La Roche-Posay Effaclar sau cum sa ai fotografii geniale, fara luciu pe fata, fara cosuri si pete… nu , nu glumesc.

Inainte de sarbatori , m-am inscris intr-un program de testare pe site-ul La Roche-Posay. Am primit acasa esantioanele care m-au cucerit din prima zi.

Stiti despre mine deja, ca nu am o piele pretentioasa, dar se intampla sa am si eu cosuri , iar excesul de sebum imi da de furca.

Gelul Effaclar purifica pielea , indepartand excesul de sebum  si impuritatile care Gel purifiant La Roche-Posay Effaclaracopera porii, lasand pielea sa respire. Face o spuma densa, cu un parfum discret de lacramioare si echilibreaza tenul gras, fara a-l usca  fara acel efect bumerang pe care il au alte geluri de acest gen, care in prima faza usuca apoi peste cateva ore , pielea reactioneaza , pentru a echilibra balanta si produce mai mult sebum.

Recomand gelul purifiant Effaclar, in rutina zilnica, tuturor persoanelor cu piele grasa , mixta sau cu tendinte de ingrasare. Umeziti tenul , apoi emulsionati in palma o picatura de gel cu putina apa si aplicati pe fata spuma formata, masand usor. Clatiti abundent, evitand contactul cu ochii si pielea sensibila din jurul lor.

Gelul purifiant La Roche-Posay Effaclar  nu contine sapun, alcool, coloranti sau parabeni, ingrijind delicat tenul si pastrand nivelul pH-ului la 5,5.

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. Effaclar - Crema tratament pentru tenul cu tendinta acneica - Dark Passion
  2. La Roche Posay - Programului Familiile Lipikar - Dark Passion
  3. La Roche Posay - Programul Familiile Lipikar - Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*