Calatorii perfecte

Share the joy

Imaginează-ţi că eşti pe o terasă grecească, degustând cea mai bună musaca sau că stai întins pe şezlong, pe o pajă exotică cu nisip fin şi fierbinte, legănat de foşnetul frunzelor de palmier, adormit de susurul talazurilor de culoarea safirului. Inspiri parfumul miilor de condimente aromate, dintr-o piaţă indiană sau danseazi în ritmul frenetic al dansurilor mayaşe. Abandonează-te în îmbrăţişarea senzuală a valurilor unei lagune virgine şi unduieşte-ţi corpul pe ritmuri latine, într-o piaţă mexicană. Strigă Olé în Plaza De Los Toros, savurând o paella spaniolă sau ghemuieşte-te pe o blană de oaie ascultând poveştile ciobanilor români din Bucovina.

Exoticul nu mai este un lux de neatins, e acolo în lumea largă, tăinuit după măşti veneţiene, surfând lângă plajele din Malibu sau ascunzându-se după casele albe cu acoperişuri în culori inconfundabile.. greceşti, unde albastru se împleteşte cu albul pur, în leagănul isoric al Europei.

Trebuie să călătoreşti, să cunoşti lumea în măreţia ei, să simţi pe buze gusturi străine şi să calci pământ sfânt… bătătorit.

Va spuneam cândva că suntem călători… prin viaţă, prin oraşul natal, călători prin lume în căutare de senzaţii cuminţi, exotice, incredibile… Colecţionari de suveniruri, ne înfruptăm cu nesaţ din dulcele luxuriant al călătoriilor pe meleaguri străine.

Veşnic în căutare de ceva nou, alegem Vacanţe Speciale, circuite turistice, să ne satisfacem pofta de cunoaştere, sau destinaţii exotice să ne umplem de beatitudinea vieţii, o euforie permanentă în călătoria noastră pe acest pământ.

Vacanţe exotice care nu mai sunt demult o destinaţie de neatins. Acum poţi beneficia de oferte speciale de la CND Turism şi să îţi permiţi sejurul mult visat, în fiecare an.

Despre CND Turism v-am mai dezvăluit unele secrete, aici pe blog. Această agenţie de turism are o vastă experienţă în domeniul călătoriilor de afaceri sau de odihnă, sejururi turistice, vacanţe speciale, evadări de weekend, departe de monotonia cotidianului şi vacanţe în locuri exotice.

Anul trecut v-am vorbit despre circuitul turistic din Spania, unde experienţă şi seriozitatea agenţiei

calatorii

Madrid- arhiva personala

ne-a oferit un sejur de vis. A fost o vacanţă pe cinste. Am vizitat locuri încărcate de istorie şi plaje superbe, am descoperit cultura şi obiceiurile locurilor. Am cunoscut oameni noi şi asezari care nu credeam că există. Aceste circuite turistice sunt foarte convenabile . Ai timp pentru shopping, mic dejun inclus, ghid care să te poarte pe cărări neştiute şi liber la plajă, plimbări şi distracţie. Circuitele cu avionul nu sunt obositoare şi într-un timp relativ scurt, vizitezi foarte multe locaţii. Mi-a plăcut maxim, aş vrea să repet experienţă oricând. Circuitele sunt ”adoptate” în general de familii cu sau fără copii, copilul sub 12 ani beneficiind de o reducere de 40 de euro. Nu este o perioada specială de a porni în turul Spaniei, în orice anotimp ai ceva de vizitat.

Spania este în topul preferinţelor mele şi cândva mă voi întoarce la ea. Fiecare oraş e încărcat de istorie. Fiecare clădire are povestea ei.

VacanteSpeciale.ro-Spania

VacanteSpeciale.ro-Spania

Circuitul de 14 zile oferit de CND Turism este perfect. Ai timp să vizitezi cele mai importante locuri din fiecare mare oraş prin care treci. Madrid, Barcelona, El Escorial, Vale de los Caidos, Toledo, Aranjues, Marbella, Cordoba, Sevilla, Zaragoza, Granada, Malaga, Valencia, Montserrat.

Poţi participa la coride, la diverse feerii ( sărbători cu specific local). Înveţi să dansezi flamingo, deguşti mâncăruri mediteraneene şi îţi umplii venele cu istoria Europei.

Europa este locul pe care ar trebui să îl cunoaştem, să ne învăţăm copiii despre izvoarele străvechi, locul unde sângele latin pulsează în venele noastre, locul unde în fiecare an CND Turism ne oferă sejururi de vis. Anul asta nu uita sa dai check in Spania.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

 

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 9. Ambasador Vacanțe Speciale

Leave a comment

Your email address will not be published.


*