Planificarea vacantei perfecte incepe cu alegerea celui mai bun operator de turism

turism
Share the joy

Planificarea vacanţei perfecte începe cu alegerea celui mai bun operator de turism

Chiar dacă vremea s-a zburlit la noi, eu sunt tot cu gândul la vacanţe, la vară şi la soarele pe care îl iubesc atât de mult. Dacă ar fi după mine, mi-aş petrece vara undeva pe o insulă pustie, scăldată de ape albastre şi umbrită de palmieri. De fapt ce spun eu vara? Toată viaţă aş petrece-o pe plajă, ascultând sunetul marii şi ţipetele pescăruşilor.

Nu se poate… desigur că unică soluţie pentru un aşa vis frumos, nu pot fi decât vacanţele în locuri exotice, admirând peisaje feerice, probând gastronomia altor popoare.

De când au apărut agenţiile turistice online, vacanţele şi călătoriile au devenit mult mai la îndemână tuturor.

Îmi aduc aminte, acum un deceniu, luam la pas tot oraşul, pentru a mă întoarce acasă cu zeci de pliante, pe care le studiam atenţi pentru a alege locul în care să ne petrecem vara.

Înainte, un agent de la agenţiile de voiaj îţi prezenta ofertele printate şi îţi arată fotografii din locurile pe care ai urma să le vezi. Astăzi, agenţii precum Filadelfia Group se ocupă de toate detaliile pentru ca fiecare vacanţă şi fiecare destinaţie spre care călătoreşti, să tatueze cele mai frumoase amintiri pe sufletul tău.

De obicei atunci când ne planificăm concediul avem de luat în considerare mai mulţi factori pentru a avea o vacanţă perfectă. De aceea este important să profităm de ofertele unei agenţii care fac acastă muncă obositoare, fără să uite nici un detaliu.

Filadelfia Turism, pentru vacante perfecte în cele mai bune destinații

Înfiinţată în 2007, Filadelfia Turism are peste zece ani de experienţă în domeniul turismului, oferind serviciile sale prin intermediul a 30 de agenţii în toată România.

Aceştia au adus la noi în ţară toată gama de produse turistice ale tour operatorului Filadelfia Go. Compania Filadelfia Turism şi oferă :

  • cazări oriunde în lume,
  • sejururi în cele mai frumoase locuri din ţară şi străinătate,
  • circuite şi city break-uri oricând doriţi,
  • cele mai ieftine bilete de avion şi autocar,
  • poliţe de asigurare pentru călătorii,
  • asistenţă în planificarea concediului perfect.

Astăzi vă puteţi rezerva un pachet întreg pentru următoarea vacanţă, doar accesând site-ul Filadelfia Turism. Aceştia îşi propun să devină unul dintre cele mai importante nume de pe piaţă turismului românesc, oferind clienţilor săi soluţii complete pentru vacanţe perfecte.

Cu Filadelfia Group poţi vedea cele mai importante embleme turistice din Europa. Destinaţii din ţări precum: Grecia, Austria, Turcia, Franţa, Italia, Spania, Cipru, Elveţia, etc, dar şi din România, sunt acum mai accesibile că niciodată.

Şi Asia a deschis porţile Indoneziei şi Thailandei, pentru turiştii români care vor să petreacă vacanţe exotice în ţări cu o cultură total diferită de a noastră.

America, Orientul Mijlociu, Oceanul indian sau fabuloase destinaţii din exoticul Caraibe, sunt pe cale se dezvăluie cele mai frumoase locuri.

Serviciile diversificate, adaptate nevoilor turistului modern, îi recomandă că fiind cei mai buni operatori turism, care pot satisface orice dorinţă.

destinatii turistice Filadelfia Group

Despre Filadelfia Group

Unul din cei mai mari jucători de pe piaţă de turism din România, agenţiile Filadelfia Group oferă turiştilor servicii complete şi de calitate. Turiştii români preferă sistemul all inclusive, iar acest operator turism, prin parteneri săi, oferă sejururi all inclusive, la cele mai mici preţuri din România.

Astăzi turiştii optează pentru pachetele cu transport inclus şi toate beneficiile precum: asigurare medicală, excursii, însoţitor, etc. Echipa Filadelfia vine în întâmpinarea dorinţelor clienţilor săi, oferind toată gama de servicii, inclusiv excursii şi transport corporate.

Filadelfia Group oferă vacanţe perfecte, pentru orice preferinţă şi orice buzunar. Acum aveţi posibilitatea de a călători cu autocarul sau avionul şi de a va caza în vile luxoase din staţiuni liniştite. Puteti planifica vacanţe ideale pentru familii, luna de miere, croaziere, circuite, excursii corporate în resort-uri ce pot găzdui peste 600 de turişti sau in locuri linistite unde puteti petrece in sanul naturii departe de tumultul si galagia orasului.

Filadelfia Group oferă clienţilor săi şi alte beneficii cum ar fi reduceri substanţiale la achiziţionarea vacanţei prin early book sau plata vacanţei în rate, o facilitate pe care foarte puţini operatori turism o pun la dispoziţia clienţilor.

Filadelfia Turism este una dintre puţinele agenţii de turism online care lucrează cu diferite companii, pentru a oferi tuturor clientilor sai, servicii complete, de calitate, la preţuri atractive.
O agenţie de turism cu adevărat valoroasă, care înainte de orice îşi respectă angajamentul faţă de clienţi, aducând cele mai bune oferte.

Este adevărat că din ce mai multe persoane se îndreaptă spre destinaţii exotice pe care le putem găsi într-o agenţie de turism. Cu toate acestea, rămâne cert faptul că există de asemenea, mulţi turişti,care îşi doresc vacanţe minunate şi în interiorul graniţelor noastre, vacanţe pe care cei de la Filadelfia Group le fac posibile.

Toate aceste aspecte, pe care echipa Filadelfia Group pune accent sunt motive ideale pentru a alege această agenţie de turism atunci când doreşti să îţi petreci vacanţa fără stres.

Încă nu ați găsit o agenție de turism care să îți placă?

Puteți sa încercați Filadelfia Turism, cu siguranță vor devenii partenerii d-voastră pentru planificarea vacanţelor viitoare.

Filadelfia Group

3 Comments on "Planificarea vacantei perfecte incepe cu alegerea celui mai bun operator de turism"

  1. Multumim pentru recomandare!Vom tine cont despre parerea ta despre Filadelfia group pe viitor.

  2. Multumim pentru recomandare. Voi alege pentru urmatoare iesire aceasta firma.

  3. o recomandare binevenita mai ales ca vine vara si ne asteapta concediile

Leave a comment

Your email address will not be published.


*