Pe Answear.ro 1+1 inseamna zeci de combinatii perfecte

Share the joy

Pe Answear.ro 1+1 înseamna zeci de combinații perfecte

Moda este un limbaj universal, numeroase experimente au arătat că o persoană îmbrăcată impecabil va fi prima care va ieşi în evidenţă oricând, oriunde.

Unii oameni sunt în mod natural un „fashion icon”, ştiu să îşi aleagă hainele în aşa fel încât să proiecteze o imagine perfectă chiar şi îmbrăcaţi într-o banală pereche de jeans şi un tricou, dar alte persoane ar avea nevoie de un stilist pentru a se descurca.

Până am descoperit Answear.ro, eu făceam parte din a doua categorie şi în general, oricât m-aş fi „gătit” tot părea că am luat la întâmplare haine din dulap şi am ieşit fără să privesc rezultatul dezastros.

Primii paşi spre garderoba personală i-am făcut la inceputul adolescentei, când mi-am cumpărat singură un tricou ciclam pe care mai apoi, nu l-am purtat niciodată. S-a întâmplat cândva, prin anii 90, când dintr-o dată parea ca ne-am dezbract de uniforme, de haine făcute la „Textile” unde doar mărimile erau diferite şi pe stradă au început să apară pete de culoare şi persoane cu haine un pic altfel decât a celorlalţi. Până atunci croitoresele făceau minuni cu acul şi dictau trendurile în modă.

Tot pe atunci am început să cumpăr o revistă foarte la modă, care era un amalgam de sfaturi, de la cum să îţi asortezi hainele, ce mai poartă vedetele, până la reţete pentru plăcinte şi tipare pe hârtie pentru croit… propriul stil.

Stilul propriu se învaţă pas cu pas, se cizelează, se şlefuieşte în faţă oglinzii, până descoperi acea combinaţie care îţi vine turnată. Lumea noastră interioară se proiectează în mod constant în jurul nostru, astfel toate trăirile şi pasiunile noastre, gusturile, sentimentele sau visele, pot fi exprimate prin stilul şi imaginea personală. Aici, la fel că la orice examen, dacă copii, pici, însă dacă studiezi, vei străluci.

„De-a lungul anilor am învăţat că ceea ce este important la o rochie este femeia ce o poartă”. – Yves Saint Laurent

Nu mi-a plăcut niciodată să fiu la fel ca altcineva dar, am admirat întotdeauna persoanele care se îmbracă cu stil, care prin atitudinea lor dau viaţă şi celei mai inerte eşarfe, creând trenduri în jurul lor. Moda este pentru curajoşi, stilul însă trebuie să fie atât de personal, încât să spună cine eşti doar oglindindu-te în privirile admirative ale celor din jur.

În crearea stilului personal am avut ca inspirație revistele, imaginația proprie, o profesoară de matematică din anii de liceu, manechinele răsfățate din vitrinele magazinelor şi ideea de „nu faceţi că ei”.

Din reviste încercam să înţeleg raţionamentul combinaţiilor perfecte între diverse articole de vestimentaţie, apoi încercăm să îmi imaginez ce s-ar potrivi mai bine la bugii mei Levi’s sau cu ce aş putea asorta tricoul meu ciclam. Pentru tricou nu am găsit încă ceva să vină bine, însă pantalonii mei denim şi-au găsit multe jachete şi tricouri, care se îmbinau perfect cu ei.

De la profesoara de matematică am învăţat că „nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie” şi mai ales îmi vine bine. Ei îi plăceau combinaţiile clasice şi cumva ştia să le accesorizeze perfect, astfel încât să scoată în evidenţă o anumită parte a corpului, un anumit sentiment pe care îl purta cu ea într-o zi sau pur şi simplu, eleganţa.

Manechinele din diverse vitrine erau preferatele mele. Mă aşezăm înaintea lor astfel încât să îmi pot oglindi chipul în luciul rece al sticlei, dar pentru restul să privesc dincolo de ea şi să mă văd îmbrăcată în hainele expuse. Pe atunci era distractiv şi chiar m-au salvat de alte achiziţii neinspirate care lor însă, le veneau atât de bine.

„Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii mereu unică”. – Coco Chanel

Întotdeauna am optat pentru combinaţii clasice pentru că, aşa cum spunea Karl Lagerfeld „Trendy este ultimul stadiu înaintea prostului gust”. Ador stilul smart casual unde câteva piese versatile, elegante și de mult bun gust, îţi pot genera o multitudine de combinaţii.

De aceea cred că în modă, nu e greu să fii tu, nu e greu să exprimi ceea ce eşti, trebuie doar să găseşti elementele potrivite.

Astfel că am devenit un critic observator la ceea ce se întâmplă pe stradă, ce poartă prietenele mele, profesoarele, vecinele, mama, chiar şi poşeta bunicii mi-a plăcut la un moment dat, de aceea cred că pentru a înţelege cu adevărat moda trebuie să înţelegi că aceasta nu este doar nişte haine, ci este transpusă în acele haine care se încadrează perfect în decorul tău, vibrează pe muzica ta preferată, adoră filmele, florile şi parfumul pe care îl porţi.

Titanii modei si-au dat intalnire la Answear.ro

Hainele ieftine au un aspect ieftin, iar imaginea pe care ţi-o întoarce oglinda, nu are nimic elegant. De aceea ador site-ul Answear.ro, care m-a învăţat că 1+1 poate însemna zeci de combinaţii rafinate, outfituri elegante care să mă expună exact aşa cum sunt.

Pentru blugi aleg întotdeauna Levi’s. Sunt piesa vestimentară perfectă. Versatili, de foarte bună calitate, impresionanţi şi confortabili, nu pot oferi decât o imagine stilată oricărui outfit.

Pentru restul nu aș alege decât Tommy Hilfiger tot un clasic. Din aceasta ecuație nu rezultă decât stil, care purtat cu atitudine, transformă chiar și o novice în ale modei ca mine, într- o persoană cu o imagine rafinată și elegantă.

De aceea întotdeauna investesc în câteva piese vestimentare de calitate bună care mă ajută să îmi definesc stilul şi evit achiziţionarea mai multor haine care nu vor aduce nimic imaginii pe care vreau să o am. Hainele superbe nu sunt ieftine, dar felul în care sunt făcute, grija pentru calitate şi materialele bune te vor face să arăţi întotdeauna că o persoană cu style!!!

Iar atunci când nu mă simt inspirată, apelez la stilistul meu personal Answear.ro. Nu doar că îmi oferă zeci de combinaţii perfecte, dar toate obiectele vestimentare sunt originale, care aduc un plus de elegantă celui care le poartă.

Doar aici poţi realiza fuziunea între două articole de îmbrăcăminte,pentru ca titanii modei se iubesc, se amestecă şi se potrivesc oricărui stil pe care vrei să îl adopţi, în schimb îţi oferă un look spectaculos, un aspect unic şi rafinat.

Fii tu, îmbracă-te cu stil, poartă-ţi hainele cu atitudine şi devino un fashion icon!!!

Articol scris pentru SuperBlog 2016.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 22. 1 + 1 = Style

Leave a comment

Your email address will not be published.


*