Bratari handmade, sentimente personalizate

Share the joy
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bratari handmade, sentimente personalizate, cadouri fermecate

Uneori ai pentru cineva niște sentimente atât de profunde, încât ai vrea să îi oferi luna de pe cer. Alteori îți dorești pentru tine un lucru atât de special, încât ai răscoli pământul să găsești acel ceva unic, care să îți liniștească spiritul și să îți mulțumească sufletul.

Acum ceva vreme eram în căutarea unor cadouri foarte speciale, pentru aniversarea căsătoriei noastre. Atunci am descoperit magazinul BratariHandmade.ro, de unde am luat cele mai frumoase bratari piele din cate mi-a fost dat sa văd vreodată, acele daruri speciale, încărcate de sentimente profunde și spiritualitate.

Pe lângă faptul că erau foarte frumoase, acestea au fost create special după măsurile noastre și preferințe de culoare, de altfel în magazin orice model poate fi comandat personalizat, după gustul fiecăruia: mărime, model, culoare, combinații de pietre semiprețioase, etc.

Trebuie sa subliniez faptul ca toate brațările din acest magazin online vin însoțite de un certificat de calitate și autenticitate.

Brațările noastre, a mea și a soțului, sunt împletite cu măiestrie din piele napa, cu o deosebită atenție la detalii. Le avem de aproape un an și sunt la fel de frumoase ca în prima zi.

 

Pielea napa, este una foarte specială, pe care meșterii magazinului BratariHandmade.ro o aduc din import. De altfel toate materialele folosite la fabricarea podoabelor din acest magazin, sunt de calitate premium.

Pielea napa este recunoscută pentru perfecțiunea și frumusețea ei, aceasta desăvârşindu-se odată cu trecea timpului. Pielea este un material nobil, extrem de durabil, folosit din cele mai vechi timpuri. Pe site am găsit câteva modele de bratari barbati, care se potrivesc perfect și nouă doamnelor. De altfel știți ca eu v-am mai spus că brațările din piele sunt unisex, astfel că nu trebuie să vă sfiiți dacă vă veți îndrăgosti de un model de brațară pentru bărbați. O puteți purta amândoi.

Si atunci mi-a fost foarte greu sa aleg din multitudinea de modele, magazinul având o ofertă foarte variată de produse, cu peste 700 de modele pe care le comercializează, din care 400 sunt deja expuse pe site. De la bratari pietre semipretioase, vestitele brațări Shamballa, tot tipul de brațări din piele, precum și brelocuri și alte mici bijuterii, toate obținute prin măiestria meșterilor din atelierul BratariHandmade.ro. Aici poți alege orice model dorești, acesta va fi făcut special pentru tine, după masurile tale și după preferințe.

Ce inseamna handmade pentru mine?

Magie, măeistrie, vrajă, un strop de suflet pe care meșterul mi-l dăruiește mie. Înseamnă degete iscusite care mângăie cu nemărginită dragoste, fășiile de piele perfecte, mâini neobosite care înșiruie cu pasiune, mărgele magice încărcate cu energii care aduc bunăstarea și liniștea sufletească.

Întotdeauna am pus preț pe lucrurile făurite de meșteri. Unice prin frumusețea lor, acestea pot fi cele mai frumoase si mai potrivite cadouri pentru oricine.

Așadar astăzi te invit cu mine în lumea magică a brațărilor handmade, sa îți redefinești stilul și personalitatea, accesorizându-te cu cele mai frumoase brațări.

Bratari pietre semipretioase

Fără nici o îndoială, brăţările handmade sunt şi vor fi întotdeauna la modă. Net superioare chinezismelor şi tuturor bijuteriilor fabricate industrializat, obiectele artizanale sunt deosebit de preţioase prin valoarea lor sentimentală.

Brăţările cu pietre semipreţioase de pe acest site, sunt pur şi simplu tulburătoare. Pietre de o frumuseţe rară, atent selecionate, înşirate cu grijă şi accesorizate cu un charm metalic, sunt noul trend în modă masculină si nu numai.

Dacă brăţările damă, sunt realizate în stilul Shamballa, cu împletituri speciale şi pietre a căror însemnătate spirituală, te pot proteja într-un moment în care sufletul tău are nevoie de mângâiere, brăţările pentru domni sunt simple, elegante şi de efect pentru orice outfit.

Pietrele semipreţioase sunt naturale, adevărate, cu certificat de autenticitate, iar brăţările care le au prinse în împletiturile lor, emană energie pozitivă.

Bijuterii şic, cu o imagine sofisticată, brăţările din pietre semipreţioase sunt trendul acestei primăveri.

Utilizarea pietrelor semipreţioase şi a materialelor naturale sunt asociate cu diverse calităţi benefice, fie pentru fizic, fie pentru psihic, întregind aura energetică a celui care poartă bijuteria.

În mod clar o brăţară cu pietre semipreţioase este de o frumuseţe şi o calitate deosebita, astfel încât, nici o altă bijuterie fabricată pe bandă, nu poate concura cu fineţea şi eleganţa pietrelor naturale.

 

Iata cateva pietre semipretioase si calitatile lor:

 • Agat- piatra de origine vulcanica, poate fi gasita in diferite culori, piatra a energiilor isi insuseste des si alte propirietati benefice spiritului
 • Acvamarin – albastru verzui, aduce curaj și determinare
 • Amazonit – cu nuanțe care variază de la verde deschis la tonuri de albastru, este purtătoare de energiei pozitivă
 • Onix – de un negru profund, lustruit sau mat, piatră protectoare, oferă siguranță și încredere
 • Pirita – piatra inteligenţei și stăpânirii de sine
 • Aventurin – de un verde crud, este piatra sentimentelor profunde
 • Opal – piatra translucidă, cu variații de la alb lăptos, la cenușiu spre negru, trecând prin toată gama cromatica, este piatra succesului, a bogăției și a puterii

Mai multe despre pietre semiprețioase, precum și proprietățile lor magice și energiile pe care le oferă, puteți afla de pe site.

Îndrăznește să ieși din anonimat, purtând o bijuterie a cărei energie vibrează odată cu sufletul tău. Intră pe site și alege-ți modelul preferat și talismanul care te va proteja, precum și piatra norocoasă potrivită zodiei tale, sau piatra semiprețioasă preferată.

 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  

3 Comments on "Bratari handmade, sentimente personalizate"

 1. Sunt foarte frumoase.Nici nu as sti pe care s-a aleg.

 2. Sunt minunata, sa le purtati cu drag.

 3. Chiar sunt magice aceste minunate daruri inedite care fac un dar potrivit oricand.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*