Bijuterii tămăduitoare, Brăţări RUDRAKSHA autentice

RUDRAKSHA
Share the joy
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Bijuterii tămăduitoare, Brăţări RUDRAKSHA autentice

În ultimul timp produsele handmade au devenit preferatele mele. Atunci când port un produs handmade, mă simt specială, unică, întreagă şi ador fericirea pe care acesta mi-o oferă.

Orice femeie râvnește sclipirea metalului rece sau a pietrelor preţioase, eu însă iubesc căldura naturii şi a elementelor pe care această ni le dăruieşte. Îmi plac foarte mult brăţările din piele şi cele din pietre naturale, încărcate cu atâta mister.

Fiecare obiect handmade are ceva special, ceva captivant, creat cu perseverenţă, pasiune şi dăruire. De aceea atunci când cumpăr o bijuterie handmade simt că iau parte la o taină pe care artistul care a creat acel obiect, a încredinţat-o universului.

O bijuterie handmade, nu e doar o bijuterie, e rezultatul strădaniei unui artist, care a ales o cale creativă şi intuitivă, de a-mi oferi obiectul special desenat pentru mine.

Încet, încet, toată familia mea s-a molipsit de dragostea pentru acest frumos atât de special şi cu toţii ne bucurăm de splendoarea unor bijuterii fabuloase născute din mâinile truditoare ale unui poet care scrie cu alte unelte decât peniţa.

Martori la bucuria, satisfacţia şi entuziasmul creatorului de frumos, apreciem şi cinstim micul giuvaier, ca pe cea mai de preţ comoară. De aceea astăzi am ales să vă vorbesc despre câteva brăţări bărbaţi, cu o însemnătate mai specială.

Pentru că anotimpul cald şi-a făcut simţită prezenţa şi hainele groase, cu mâneci lungi şi-au găsit odihnă în spatele garderobei, dezvelind încheieturile mâinilor, vreau să va arăt nişte brăţări din elemente naturale care m-au cucerit prin puterea mistică pe care o posedă şi care au devenit un trend în întreaga lume.

Brăţări RUDRAKSHA autentice

În primul rând o să va vorbesc despre RUDRAKSHA, că să înţelegeţi de ce toată lumea este fascinată de aceste seminţe.

RUDRAKSHA, este un arbore ale căror fructe se aseamănă cu afinele. În interiorul fiecărui fruct se află o bobiţă lemnoasă, brăzdata de adâncituri că nişte canale micuţe. Seminţele sunt clasificate în funcţie de numărul de spaţii sau diviziuni pe care le au, acestea formând fațete.

RUDRAKSHA

RUDRAKSHA este o denumire derivată din două cuvinte din sanscrită Rudra-aksha, care inseamna ochiul sau lacrima lui Rudra (Shiva). Shiva, este un zeu şi unele texte străvechi relatează că, după o lungă meditaţie pentru bunăstarea tuturor fiinţelor, Shiva a vărsat lacrimi de compasiune din care au încolţit copaci, ale căror seminţe sunt cunoscute sub numele de RUDRAKSHA .

Ce este atat de special la seminţele de rudraksha? veţi spune. Ei bine acestea au fost utilizate în mod tradiţional de către asiatici, cunoscuţi pentru metodele lor neconvenţionale de a vindeca mintea şi corpul.

De fapt yoghinii şi călugării asiatici, sunt foarte înţelepţi, cunoscând proprietăţile fiecărui element natural, ştiu cu exactitate efectele pe care acestea le au asupra noastră. Aceştia au constatat că atingerea seminţelor de RUDRAKSHA , direct pe piele aduce pace sufletească şi o putere extraordinară de concentrare, ajutându-i să mediteze pentru o perioadă mai lungă de timp.

Seminţele de rudraksha sunt de diferite dimensiuni variind de la 4 la 40 mm. în diametru, cele mai mici fiind mai rare.

Este demonstrat ştiinţific că mărgele RUDRAKSHA au proprietăţi electromagnetice care influențează organismul uman, când sunt în contact cu pielea. Acestea variază în intensitate în funcţie de numărul de fatete pe care acestea le au în mod natural.

Corpul nostru este considerat un circuit bioelectric complex, iar puterile benefice ale RUDRAKSHA se bazează pe proprietățile lor electrice şi magnetice care trimit impulsuri creierului stimulându-l.

Brăţările rudraksha sunt ideale pentru cei care doresc să înceapă o călătorie spirituală de auto-cunoaştere, care vor să fie în armonie cu mintea şi corpul lor.

RUDRAKSHA

Talismanele RUDRAKSHA au şi câteva proprietăţi terapeutice, cum ar fi: normalizarea tensiunii arteriale, eliminarea stresului, scăderea colesterolului, eliminarea palpitaţiilor şi echilibrarea stărilor emoţionale.

Totodată acestor seminţe li se atribuie proprietăţi spirituale, mistice, care promovează pacea şi armonia interioară şi în familie, creşte stimă de sine, puterea de concentrare, creativitatea, atracţia personală şi protecţia faţă de orice element negativ.

Bobiţele sunt înşiruite că nişte metănii, în șireaguri care au un anumit număr de seminţe. Hinduşii le folosesc aidoma creştinilor, la fiecare bobiţă, rostesc o mantra sfântă.

Pentru puterile terapeutice şi mistice pe care se spune că bobiţele le deţin, aceste brăţări RUDRAKSHA autentice sunt purtate de tot mai multe persoane, care consideră că purtătorul de talismane RUDRAKSHA este binecuvântat cu prosperitate şi pace sufletească și va avea o viaţă lungă.

În combinaţie cu unele elemente naturale, se crede că talismanele de RUDRAKSHA îşi sporesc energia şi calităţile tămăduitoare, aducând bunăstare sufletească şi trupească.

Combinate cu onix, bobiţele prețioase formează o brățară de protecție absolută. Onixul este marele protector al pietrelor. Acesta va absorbi orice energie negativă.

Aşezat lângă hematit, ascute mintea și puterea de concentrare, iar împreună cu lavă vulcanică, creează o stare potrivită pentru meditaţii.

RUDRAKSHA este un material nobil natural, considerat sacru, prin urmare aceste talismane trebuie să fie tratate cu grijă şi respect.

Aceste brăţări cu puteri magice, le găsiţi pe site-ul bratarihandmade.ro, un site de pe care eu obişnuiesc să îmi cumpăr bijuteriile.

Toate brăţările pe care le am de aici, sunt de o calitate extraordinară, împletite cu grijă şi măiestrie, unde fiecare nod închide un şirag magic de puteri simbolistice.

Fiecare brăţară este creată special pentru purtătorul ei din materiale de cea mai bună calitate. Brațările mele din piele, deşi le port de aproape un an, sunt la fel de frumoase că în prima zi, iar firele utilizate pentru împletituri sunt speciale şi nu se rup, scămoşează sau decolorează.

*sursa foto: bratarihandmade.ro

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

8 Comments on "Bijuterii tămăduitoare, Brăţări RUDRAKSHA autentice"

 1. Sunt superbe aceste bratari.

 2. Imi plac aceste bratari ca de altfel iubesc si port bijuterii handmade, dar nu pot crede ca au puteri miraculoase.

 3. Imi plac bratarile handmade, nu stiam nimic de aceste seminte. Frumos articol. Multumesc.

 4. Eu sunt pasionata de cultura hindusa in mod special si sunt atrasa de spiritualitate, ocultism si mitologie. Imi plac mult aceste bratari si as purta un astfel de talisman. Ca sa aiba efect trebuie sa credem in puterea lor, altfel din start respingem efectul puzitiv. Si mai cred ca daca suntem optimisti o parte dn energia noastra este absorbita de „amultea protectoare” iar cand avem nevoie, primim inapoi tot din energia noastra benefica.

 5. Eu am luat bratara cu pt succes in afaceri am dat 700de ron pe ea de la cineva care este initiat si le aduce direct de la preoti din India a fost programata pt reusita si noi oportunitati are muchi speciale a fost si este purificata mereu .dar mia adus numai nenorociri am pierdut un comision de 1300 de euro ,mergand la veterenar cu catelu in brate ,mia murit cainele in brate numai ghinioane mia adus nu este altceva decat comert pt cei naivi

 6. Am cumparat si eu 3 bratari rudraskha de pe un site de la o firma ce comercializeaza bratari rudraskha false. Cele originale au energie si sunt magnetice .

 7. Reclame false..da au unde electromagnetice dar asta nu inseamna ca te “vindeca”sau ca au “puteri miraculoase”..asta e comert si daca porti care Nu este pentru tine ai de tras dupa,normal ca acesti “salvatori de omenire”care se ocupa cu ele inventeaza povesti ca vor bani multi!
  Manipulari

  • Cred ca trebuie sa mai cititi o data articolul. Nu am scris nicaieri ca te vindeca de boli si te ajuta sa castigi bani. Din contra, am vorbit despre valoarea lor ca o bijuterie hand made si despre simbolistica acestei seminte. Sunt informatii oficiale pe care le gasiti si pe wikipedia. Cat despre „magic” cred ca e de la sine inteles ce nu e vorba despre „magie” adevarata… ci despre magia unui lucru creat de cineva, nu adus de pe un vapor chinezesc.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*