Ceasuri Festina sau cum sa oferi un cadou elegant cu bani putini

ceasuri Festina
Share the joy

Ceasuri Festina sau cum sa oferi un cadou elegant cu bani putini

Ceasurile sunt un accesoriu care va fi întotdeauna la modă. Dincolo de funcționalitatea lor de a arăta trecerea timpului, ceasurile de mână sunt un element de distincție ce reflectă personalitatea fiecăruia, desăvârșind perfect orice outfit.

Oferirea unui cadou ce ascunde sub fundă elegantă un ceas este întotdeauna un succes, dar cum știți care este cel mai bun? Ce branduri inspiră cea mai mare încredere?

Astăzi magazinele etalează multe mărci într-o ofertă din ce în ce mai variată pe acest segment, iar alegerea unui ceas pare tot mai dificilă. Dacă aruncăm o privire în vitrinele virtuale, vom găsi multe modele pentru toate gusturile, cuprinse într-o gamă largă de prețuri. Însă alegerea pare grea de facut la prima vedere și de cele mai multe ori te gândești că un bun indicator poate fi prețul: cu cât este mai mare costul, cu atât calitatea este garantată. Dar nu întotdeauna trebuie să cheltuiți sume mari de bani pentru a obține un ceas valoros.

Acum,mai mult că niciodată, un ceas bun a devenit fundamental în aspectul masculin și este un accesoriu pe care domnii îl schimbă în funcție de ocazie, adaptând stilul fiecărui costum și oră din zi. Și pentru că achiziționarea unui ceas bun nu are nevoie de o ocazie specială, astăzi vin cu o recomandare cu origini elvețiene: ceasuri Festina.

Despre Festinaceas festina

Festina a fost creat în 1902 de familia Stüdi într-un orășel din Elveția. În anii 1935 compania a fost preluată de omului de afaceri Willy Burkhard von Wilhelm, iar în 1975, a trecut sub conducerea lui Georges Uhlmann, un antreprenor sub conducerea caruia Festina a avut o prezență semnificativă pe piețele spaniole și italiene.

În 1984, Miguel Rodríguez Domínguez, a achiziționat brandul Festina și toate drepturile sale și a mutat sediul la Barcelona, formând astfel grupul Festina-Lotus.

Numele brandului se trage din doi termeni latini „Festina lente„, care înseamnă: „Grăbește-te încet”, o expresie atribuită lui Augusto.

În cadrul grupului Festina, mărcile atât de cunoscute precum Jaguar, Candino și Perrelet sunt produse de elvețieni, în timp ce ceasurile Festina au început să aibă mecanisme interioare produse de Citizen.

În 1992, Festina a devenit ceasul oficial al Turului Franței până în 2016, rămânând mult timp sponsorul oficial al acestei competiții sportive. Din 2016 Festina l-a ales ambasador pe Gerard Butler , ce oferă o prestanță impecabilă ceasurilor Festina în întreaga lume.

Ceasuri Festina

Ceasuri Festina ieftineCeasurile Festina au fost recunoscute timp de mai mult de un secol ca un sinonim cu combinația perfectă între eleganță și funcționalitate. Cu un design distinctiv, inovații tehnologice constante și un raport calitate-preț excelent, ceasurile Festina afișează o combinație ce reprezintă cheia succesului acestui brand.

De-a lungul anilor brandul Festina s-a adaptat la schimbările cerute de utilizatori, dar a rămas întotdeauna fidel caracterului său original. Cu un design atemporal, clasic și contemporan în același timp, Festina oferă o gamă largă de ceasuri, cu o personalitate puternică și stil sportiv. Festina nu urmărește moda, ci își transformă ceasurile în tendințe pe care ceilalți trebuie să le urmeze.

Colecțiile Festina sunt concepute pentru bărbații și femeile dinamice și exigențe care iubesc viața cu pasiune și doresc un ceas de înaltă performanță cu caracter și eleganță. Alegerea unui ceas Festina înseamnă să alegi o podoabă prețioasă, la fel cum a fost acum un secol, cu stiluri contemporane, unice și originale, care se evidențiază prin formele elegante și materialele selecte.

Cu mai mult de 30 de ani de istorie, Festina Group este astăzi o companie internațională de prestigiu specializată în producția și comercializarea ceasurilor cu piese și mecanisme de înaltă calitate și de precizie, la prețuri absolut imbatabile.

Datorită calității produselor sale, un raport calitate-preț excepțional și o atenție deosebită dedicată serviciului post-vânzare, Grupul Festina este lider pe multe piețe strategice, iar ceasurile sale sunt cunoscute și apreciate în întreaga lume.

De unde achiziționăm un ceas Festina original

Cred că am subliniat de foarte multe ori că o astfel de achiziție se face pe un site care are politică de returnare, oferă certificat de garanție și este sigur și cunoscut, precum este Elefant.ro, de exemplu.

Pe acest site am găsit cele mai elegante ceasuri Festina, din ultimele colecții, cu cele mai mari reduceri de pe piața românească.

Ceasuri bărbați, ceasuri femei sau unisex, Festia are cele mai fiabile colecții de ceasuri de mână cu zeci de modele expuse pe elefant.ro.

Elefant.ro este un site cu de toate. Cel mai des am luat de aici cărți și parfumuri, dar și mâncare și accesorii pentru animalul de companie. Nu am întâmpinat niciodată probleme cu vreo comandă. Așadar pentru mine elefant.ro este un site de unde aș cumpără un ceas de asemene calibru, mai ales că mai toate prețurile sunt reduse cu cel puțin 40%.

Așadar, dacă tot este perioada reducerilor, acum este momentu să profitați și să începeți să alergați după cadouri. Iar oferta generoasa de ceasuri Festina reduse la preț, ar trebui să satisfacă orice gusturi și preferințe. Nu uita, un ceas este oricând un cadou perfect!

2 Comments on "Ceasuri Festina sau cum sa oferi un cadou elegant cu bani putini"

  1. Un cadou foarte frumos.

  2. Acum stiu ce sa-i cumpar iubitului de ziua lui 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*