Un tron întunecat de Kendare Blake, recenzie carte

Un tron întunecat de Kendare Blake, recenzie carte
Share the joy
 • 72
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Un tron întunecat de Kendare Blake, recenzie carte

Hello readers,
Acum ceva vreme am făcut recenzia unei cărți care m-a subjugat chiar de la primele pagini, astfel că puteți înțelege nerăbdarea mea să citesc și următoarele volume.

Trei Coroane întunecate, prima carte din această serie și cea care dă numele întregii sage, mi-a plăcut atât de mult încât am recitit-o din nou acum împreună cu celelalte două volume și am rămas impresionată de felul în care Kendare Blake închide toate pistele de-a lungul a celor 3 volume, fără să lase nimic nerezolvat și încet-încet puzzle-ul creat începe să se contureze și așteptarea de a ști ce se întâmplă cu cele trei surori și care din ele obține coroana pare să fie mai dulce.

Nu prea vorbesc despre coperțile cărților pe care le citesc, dar cele ale seriei Trei Coroane întunecate sunt adevărate frumuseți și editorii din întreaga lume au ales să le păstreze nealterate, tocmai pentru eleganța și expresivitatea lor.

Un tron întunecat de Kendare Blake

Spre deosebire de ceea ce se întâmplă în prima carte, în care surorile nu sunt dispuse să facă chiar totul pentru a obține tronul râvnit, iată că a venit anul înălțării și una din ele poate fi mai aproape de a deveni regină, astfel încât vor folosi tot ceea ce le este la îndemână pentru a birui, deși pentru aceasta trebuie să-i extermine pe ceilalți.

Acum, fiecare trebuie să-și folosească puterea pentru a ajunge pe tron, indiferent de costul acestor acțiuni și de această dată sunt dispuse să distrugă tot ce stă în calea lor.

În acest volum găsim trei fete hotărâte care nu numai că trebuie să lupte pentru a obține tronul, ci și pentru a evita ca moartea să vină din mâinile oricărei alte surori. Din nou, personajele reprezintă unul dintre pilonii în jurul cărora se clădesc magistral aceste cărți.

Avem trei protagoniste foarte diferite și mai puternice decât în primul volum, fiecare cu puterea sa nimicitoare și cu personalitatea să puternică precum și moduri diferite de a acționa, însă toate au un obiectiv comun: tronul… Un tron întunecat

Fiind atât de diferite între ele și faptul că fiecare are particularitățile sale ne face pe noi cititorii să ne putem identifica cu oricare dintre ele.

Avem și unele personaje secundare foarte bune, create la perfecțiune și bine definite, astfel încât cred că și acestea pot influența și vor fi importante în răsturnările de situație din următorul volum.

Un tron întunecat de Kendare Blake, recenzie carte

Un tron întunecat de Kendare Blake – descriere oficială

În lumea lor magică întunecată, Katharine, Arsinoe și Mirabella își continuă lupta. Pe viață și pe moarte. Katharine cea toxică, sora cea mai plăpândă, este acum mai puternică decât oricând. Naturalista Arsinoe, descoperind adevărul despre puterile ei, trebuie să-și dea seama cum să-și folosească talentul secret în propriul interes, fără să îl dezvăluie însă nimănui. Elementala Mirabella se confruntă cu atacuri pe care nu le poate împiedica și care îi pun în pericol pe cei din jurul ei. Mister, intrigi, comploturi, crime, răzbunări și trădări, totul este permis în lupta celor trei surori pentru coroană

Ca și în prima carte, vom găsi capitole scurte, independente și incitante carete fac întotdeauna să-ți dorești să citești mai mult. Astfel, până să îți dai seama, ai terminat de citit, prins în capcana dulce acrișoară, satisfăcătoare într-un mod incredibil.

Kendare Blake știe perfect cum să păstreze suspansul la cote înalte, cum să crească intensitatea și intriga în fiecare dintre capitole. De asemenea avem o imagine foarte completă a lumii în care au loc evenimente, nu numai pentru că autorul ne-a invitat să intrăm în ea cu descrieri foarte detaliate, dar și pentru că noi vedem totul din punctul de vedere al fiecăreia dintre cele trei surori, cartea fiind scrisă la persoană întâi.

Îmi place stilul autoarei și cum structurează cărțile și abia aștept să vă povestesc și despre următorul volum.

Știți că nu îmi place să va dau spoilere și că întotdeauna vă invit să descoperiți farmecul fiecărui volum care mă cucerește.

Pe scurt, „Un tron ​​întunecat” mi-a plăcut chiar mai mult decât prima carte a acestei serii și nu pot decât să vă recomand să-i oferiți o oportunitate. Vă asigur că veți descoperi o lume uimitoare!

Toate volumele seriei Trei Coroane întunecate de Kendare Blake le gasiti la Editura Corint, cu o reducere semnificativa de preț.

Un tron întunecat de Kendare Blake, recenzie carte

 • 72
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Un tron întunecat de Kendare Blake, recenzie carte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*